CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:100g kurczaka pokroic w paski i z 150g fasolki szparagowej ugotowac na parze. Ok 150g pomaranczy (wazona ze skorka) obrac, pokroic w kostke. Luzeczke oliwy polaczyc z lyzeczka octu balsamicznego, lyzeczka musztardy dijon (koniecznie ta), sola, pieprzem i wymieszac. Na talerz wylozyc fasolke, na nia kurczaka, na gore plasterki pomaranczy i polac sosem. Mozna dodac jeszcze oliwki marynowane ale ja nie lubie;)
Dzięki serdeczne! Już sobie zapisuję! Czytacie może taką strone "To w środku"? Tam właśnie dziewczyna opisuje, jak dieta wpływa na płodność. Odkąd leczę tarczycę zaczęłam całkowicie eliminować np. soję ze swojej diety (o tym jest też mowa w ulotce Euthyroksu). Najtrudniejsze dla mnie jest ograniczenie słodyczy, zwłaszcza czekolady, jestem łasuchem i uwielbiam słodkości.Ann89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malka wrote:Dziewczyny! Jestem tylko zameldować, że ciąża się nie rozwija. Pęcherzyk po tygodniu nic nie urósł. Jutro mam zabieg. Także za niedługo do Was wracam na różowa stronę. Pewnie jeszcze nie w czerwcu, ale może w sierpniu. Trzymam za Was kciuki!
O nie, bardzo Wam współczuję! To takie smutne, że dwie kreski na teście nie zawsze oznaczają szczęśliwy finał za 9 miesięcy:-( Tulę do serca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 19:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnna Stesia wrote:Dzięki serdeczne! Już sobie zapisuję! Czytacie może taką strone "To w środku"? Tam właśnie dziewczyna opisuje, jak dieta wpływa na płodność. Odkąd leczę tarczycę zaczęłam całkowicie eliminować np. soję ze swojej diety (o tym jest też mowa w ulotce Euthyroksu). Najtrudniejsze dla mnie jest ograniczenie słodyczy, zwłaszcza czekolady, jestem łasuchem i uwielbiam słodkości.
1 dojrzaly a nawet juz czerniejacy banan, pol miekkiego awokado, lyzeczka miodu, lyzeczka ciemnego kakao i wszystko zblenduj na gladka papke a pozniej napisz jak bardzo Ci smakowaloFlowwer, Anna Stesia, Malwas, Lunaris lubią tę wiadomość
-
blue00 wrote:hm,bylam dzis u gin,mam zapalenie przydatkow,wiec chyba cykl w plecy
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Ann89 wrote:Nie wiem.. jutro mam termin miesiaczki, nie wiem kiedy byla owulacja. Lekarka twierdzila ze kolo czwartku powinna wystapic wiec jesli by sie to zgadzalo to dzis bylby 8dpo.
Ann89 lubi tę wiadomość
-
Ann89 wrote:1 dojrzaly a nawet juz czerniejacy banan, pol miekkiego awokado, lyzeczka miodu, lyzeczka ciemnego kakao i wszystko zblenduj na gladka papke a pozniej napisz jak bardzo Ci smakowalo
Ann89 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Ann89 wrote:1 dojrzaly a nawet juz czerniejacy banan, pol miekkiego awokado, lyzeczka miodu, lyzeczka ciemnego kakao i wszystko zblenduj na gladka papke a pozniej napisz jak bardzo Ci smakowalo
Ann89 lubi tę wiadomość
-
Dzieki serdeczne!!! Muszę wypróbować, bo awokado kocham (tylko że dzisiaj zeżarłam ostatnie, jutro lecę po nowy zapas).Ann89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:tak,dostalam doxycline oraz gynalgin,a partner clindacne w zelu
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyGdybyscie nie mialy kiedys pomysly na obiad to przepyszna i szybka jest piers z kurczaka pokrojona na male kawalki, i moczona przez godzine w sosie z sosu sojowego i musztardy dijon (nie solimy ani nie pieprzymy) i usmazona:D
Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Gdybyscie nie mialy kiedys pomysly na obiad to przepyszna i szybka jest piers z kurczaka pokrojona na male kawalki, i moczona przez godzine w sosie z sosu sojowego i musztardy dijon (nie solimy ani nie pieprzymy) i usmazona:D
Może być pyszne! A czym zastąpic sos sojowy? Musialam z niego zrezygnować (co jest straszne, bo miałam mnóstwo z nim mnóstwo dań, od chińskiej wieprzowiny po domowe teriyaki).