CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A swoją drogą ten cykl mam specyficzny normalnie 4 dzień naprzemiennie boli mnie jajnik i brzuch cmi nawet wczoraj miałam takie mocniejsze uklucie w jajniku aż się nieświadomie chwycilam za bok
Oby to była zdrowa ciąża albo brak ciąży bo jak znam życie to pozamaciczna mnie spotka hehe taki czarny humor mnie jakoś chwycił -
Jak myślicie mogę się napić winka??? przy tych wszystkich lekach i dolegliwościach
-
staraczka1111 wrote:Jak myślicie mogę się napić winka??? przy tych wszystkich lekach i dolegliwościach
staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:A swoją drogą ten cykl mam specyficzny normalnie 4 dzień naprzemiennie boli mnie jajnik i brzuch cmi nawet wczoraj miałam takie mocniejsze uklucie w jajniku aż się nieświadomie chwycilam za bok
Oby to była zdrowa ciąża albo brak ciąży bo jak znam życie to pozamaciczna mnie spotka hehe taki czarny humor mnie jakoś chwycił
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Dziewczyny! Jestem tylko zameldować, że ciąża się nie rozwija. Pęcherzyk po tygodniu nic nie urósł. Jutro mam zabieg. Także za niedługo do Was wracam na różowa stronę. Pewnie jeszcze nie w czerwcu, ale może w sierpniu. Trzymam za Was kciuki!
-
Flowwer wrote:Takie bóle to normalne ja teraz nawet na szanownej pupie nie mogę usiąść bo brzuch boli ale to dobry objaw
-
Hopeless wrote:Bardzo czekalam na Twoje usg. Bardzo trzymałam kciuki. Bardzo chciałam żeby było dobrze bo jestem w identycznej sytuacji. Wartości bety niziutkie. Przyrosty coraz słabsze a ostatni poniżej normy. Strasznie mi przykro.
-
Bajkaaa wrote:No ale to ewidentnie znak że tamte badania estriadolu itp nie miały wpływu na to że mój organizm woła o ciąże hehe
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
"malka napisała:
Dziewczyny! Jestem tylko zameldować, że ciąża się nie rozwija. Pęcherzyk po tygodniu nic nie urósł. Jutro mam zabieg. Także za niedługo do Was wracam na różowa stronę. Pewnie jeszcze nie w czerwcu, ale może w sierpniu. Trzymam za Was kciuki!"
przykro mi bardzo
odebrałam wyniki:
TSH 1,948
Prolaktyna 15,04
FSH 7,57
LH 6,13
Estradiol 47,24
chyba dobrze nie? wszystko w laboratoryjnych normach...nie wierzę normalnie...
-
Lunaris wrote:
odebrałam wyniki:
TSH 1,948
Prolaktyna 15,04
FSH 7,57
LH 6,13
Estradiol 47,24
chyba dobrze nie? wszystko w laboratoryjnych normach...nie wierzę normalnie...
Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malka, Hopeless zycie jest potwornie niesprawiedliwe. Tu nie ma nawet jak Was pocieszyc. Do dupy z tym, czlowiek sie cieszy jak widzi dwie kreski, a co z tego jak za chwile swiat znowu wali sie ja glowe.
Jestem z Wami. Trzymajcie sie!
Flowwer ja co do immunologii nic nie pomoge, ale wiem jedno. Jestes wytrwala wiec jak tyle lat dalas rade to teraz znajac wroga wiesz jak walczyc dalej. To marzenie jest na wyciagniecie reki i uda sie niedlugo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 21:14
Lunaris lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
ja już chyba wypadam z gry.... znowu nie zdąże spożytkować testów. Śluz już jest w kolorze kawy z mlekiem, wrażliwość piersi minęła, kłócie w jajniku z którego było jajeczkowanie też minęło, jedyne co mi zostało to okropnie głośne odgłosy z jelit i wysoka temperatura. Tak mnie pieką policzki... Jeszcze się coś tam łudzę, ale znowu pewnie porażka. Wiem że nawet nie mam prawa tak pisać, bo tutaj są prawdziwe weteranki, ale na prawdę brakuje już siłstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Piszę o obecnej ciąży. Czeka mnie kolejne poronienie.
-
By7mistake, Ej nie umniejszaj swojego bolu. Kazdej z nas zalezy, niezaleznie od czasu jaki sie staramy. Kazda z nas czuje w tym czasie ogromne rozczarowanie. Pozostaje poczekac do @ i potem walczyc od nowa. Nie ma innej opcji. Uda sie w koncu!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2017, 21:12
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
by7mistake wrote:ja już chyba wypadam z gry.... znowu nie zdąże spożytkować testów. Śluz już jest w kolorze kawy z mlekiem, wrażliwość piersi minęła, kłócie w jajniku z którego było jajeczkowanie też minęło, jedyne co mi zostało to okropnie głośne odgłosy z jelit i wysoka temperatura. Tak mnie pieką policzki... Jeszcze się coś tam łudzę, ale znowu pewnie porażka. Wiem że nawet nie mam prawa tak pisać, bo tutaj są prawdziwe weteranki, ale na prawdę brakuje już sił
Szkoda:-( We mnie jakaś malutka nadzieja się tli, bo choć też jajnik przestał się odzywać, a brzuch pobolewa już okresowo, to mam jakąś wyższą temperaturę od kilku dni, więc kto wie. Jutro testuję, chyba że coś się w nocy objawi. -
by7mistake a który cykl się staracie? nie łam się tempka ładna-póki nie ma @ jest nadzieja!
...może to nie ma większego znaczenia ile? rozczarowanie zawsze tak samo gorzko smakuje mimo wszystko im dłużej tym człowiek bardziej zdołowany... ja wpadłam w schemat- 10/12 dni po owu dół a po @ od nowa energia atomowa. Ciekawe kiedy mi przejdzie?