Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Mamunia- wrote:To mnie nie pocieszyłaś bo ja miałam progesteron prawie 12.
Przechodziłam pozamaciczną stąd obawy. Ale teraz jest zupełnie inaczej niż w tamtym felernym czasie.
Siwulec jeśli masz możliwość zrób ponowne badanie.-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset wywołuję Twój wynik Progesteronu! A mi się wydaję że owulacja przed tobą i z tego pęcherzyka wyjdą dwie piękne kreseczki Robisz testy owulacyjne?
U mnie nie może być pozamaciczna i już! Maleństwo ma rosnąć w macicy grzecznie jeszcze przez osiem miesięcy, bo inaczej Mamunia się obrazi i będzie smutna.
Kusi mnie jeszcze jeden test ciążowy, ale czy warto?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 19:34
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:To mnie nie pocieszyłaś bo ja miałam progesteron prawie 12.
Przechodziłam pozamaciczną stąd obawy. Ale teraz jest zupełnie inaczej niż w tamtym felernym czasie.
Siwulec jeśli masz możliwość zrób ponowne badanie. -
Nie masz jeszcze tego proga reset?
Ja nigdzie nie dostałam bobo, wieczorowy sik na tego całego amila - totalna biel .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Chociaż na tym Amilu to wieże ze i 16 dpo potrafi bladziocha pokazywać prawie wiec jeszcze zostawiam dobie mini nadzieje , ale taka na tyle mini ze przy dzisiejszym mini grillu ze znajomymi wypiłam sobie wino2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Nie masz jeszcze tego proga reset?
Wciąż nic.
Mamunia, miałam zamiar dziś zacząć sikać na owulaki, ale ciągle pije, bo w Krakowie duszno jak diabli, nie wiem też czy na wyjeździe miałabym gdzie sikać, więc nie wiem, czy nie wstrzymam się do wtorku albo do wyników, bo one już dziś mogą nadzieję przekreślić.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Furka wrote:Mamunia dlaczego myślisz o pozamacicznej?
Siwulec dlaczego zaczęłaś się martwić?
Moja gin powiedziała że bardzo niski prog wskazuję pozamaciczna. Ja z kolei cały czas bym spała, cycki to katastrofa, do tego bolacy krzyż i podbrzusze. Siwulec ja podbrzusze też mam wydete i to jest całkowicie normalne. Nie jest to spowodowane rosnącą ciążą, a zmianami hormonalnymi – w twoim organizmie zaczyna odkładać się więcej wody, a powłoki brzuszne zaczynają się nieco rozluźnić.
Dziękuje :*
Jak sobie racjonalnie tłumacze to wiem ze w sumie powinno być Ok, ale chyba każda z nas która ma za sobą stratę martwi się mimo wszystko
Wizyta u lekarza jeszcze nic nie da wiec jedyne co możemy robić żeby w jakikolwiek sposób panować nad sytuacja to właśnie powtarzać betę
-
nick nieaktualny
-
Reset robiłaś w diagnostyce ? Nie wiem czy pamiętasz ale pierwszy wynik miałam Ok 22:00 a drugi dopiero na następny dzień coś Ok 17:00
-
Siwulec wrote:Reset robiłaś w diagnostyce ? Nie wiem czy pamiętasz ale pierwszy wynik miałam Ok 22:00 a drugi dopiero na następny dzień coś Ok 17:00
Nie, w Synevo. Poprzednio miałam w tym labie wyniki o 18 i...5 rano, więc wcale dziś nie musi być wiadomo.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
-Mamunia- wrote:Nie robiłam przyrostów, zbyt dużo nerwów, wolęte pieniądze przeznaczyć na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 20:57
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Vivanillka wrote:Malinka wyslslam zaproszenie
W końcu was nadrobiłam i usiadłam do laptopa specjalnie, żeby uzupełnić trochę mój profil. Avatarek zmieniony. Zaraz lecę na lipcowy wątek zapisać się na testowanie.
Dziewczyny, które mierzą lub mierzyły temperaturę - polecicie jakiś termometr?
Chciałabym jeszcze dziś zrobić zamówienie. -
nick nieaktualnyef36 wrote:Pytałam bo w szpitalach diagnostyka ciąży pozamacicznej polega głównie na obserwacji przyrostów bety. Jeśli przyrasta prawidłowo mogłabyś wykluczyć CP. Na USG nie wszystko widać.
Kurcze gryzę się z myślami zrobienia jutro bety i progesteronu, ale czy jest sens przy braniu luteiny podjęzykowej? A wyniki pewnie byłyby dopiero w poniedziałek po 17 jak to w Diagnostyce.