Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Ponieważ testuję od jutra, to już dziś zrobiłam też test Biało
Chociaż zrobię jutro dobry uczynek...
Zrób test rano, ja zrobiłam wczoraj po 14tej i wyszła biel a rano wszystko wróciło do normy
&&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 17:05
patuniek86 lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:Tosiu, bardzo mi przykro Ja w przyszłym tygodniu będę robiła w Synevo we Wrocławiu na ul. Dąbrowskiego dokładnie. Koleżanka zawsze tam robi i mówiła, że kolejek nie ma. Dokładnie te same badania będę robić, czyli Test CBA - ocena cytokin Th1/Th2, Subpopulacje limfocytów - panel (CD4, CD8, CD3, CD19, NK), P-ciała p/Borrelia IgG i IgM, P-ciała p/Helicobacter pylori IgG. Wiem, że też są tam zestawy badań wraz z badaniami na zespół antyfosfolipidowy, bo dostałam takie info z synevo.
Dziękuję za info. Dobrze wiedzieć A czy mogłabyś po badaniach dać mi znać ile za wszystko zapłaciłas?
-
Hej Dziewczyny,
Chyba czerwiec naprawde jest magiczny...
Moze niektore z Was mnie pamietaja (Summer?)dwa lata temu bardziej sie udzielalam...
Ale caly czas nadal was czytalam i kazdej kibicowalam po ciuchu!!(Yos gratulacje!!)
Dzisiaj i ja wysikalam dwie kreski...
Beta 12dpo wynosi 262...chyba calkiem niezle..
Choc oczywiscie najwazniejszy jest przyrost.
Napisalam do Was bo jestem przerazona...zamiast sie cieszyc zastanawiam sie czy ciaza znowu nie zagniezdzila
Sie w jajowodzie,albo w zrostach:(((
Wiem ze nie mam na to teraz zadnego wplywu,ale wygadanie sie bardzo mi pomoze.
Cud stal sie na pewno,bo nikt mi szans na ciaze nie dawal...ale strach jest tak ogromny,ze niezaleznie jak to sie skonczy to jest to moja ostatnia ciaza....
W czwartek powtarzam bete a w piatek 22.06 mam wizyte u ginekologa.
Pewnie dopiero odetchne jak zobacze ze pecherzyk jest we wlasciwym miejscu.
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie
nowa na dzielni, ef36, Bocianiątko, Aga9090, patuniek86, Czrna 81, -Mamunia-, Emiilka, Koteczka82, Cabrera, by7mistake, Morusek lubią tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
Tosia2323 wrote:Dziękuję za info. Dobrze wiedzieć A czy mogłabyś po badaniach dać mi znać ile za wszystko zapłaciłas?
-
nick nieaktualny
-
Summer trzymam kciuki zeby było wszystko w porządku. Ja jutro idę na powtórkę z bhcg. A wizyta u gin 23.06
-
Dziewczyny wypowie się któraś nt. tego krwawienia z nosa?? wszystko mnie martwi
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vivanillka wrote:Reniferra mnie rozwaliła scena jak twardoglowy dinus rozwalal hale aukcyjna i te latające ludki . Ogólnie folm spoko. 3d nie. Mało efektowne 3d nie oplaca się. Myślałam że 3D wcisnie w fotel - zawiodlam się.
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
SusieOne wrote:Dziewczyny wypowie się któraś nt. tego krwawienia z nosa?? wszystko mnie martwi
-
nick nieaktualnyReniferra wrote:Byłaś z tym kiedyś u laryngologa? Czasem się zdarza np. naczyniak jak u mojego Emka, który krwawił przy osłabieniu organizmu, zmęczeniu itp. Warto sprawdzić, czy te krwawienia mają uchwytną przyczynę. Rodzinny powinien wystawić skierowanie.
u mnie było ok. teraz tez tak czasem mam- ale to już raczej ciąża
a dużo smarkasz? czasami łatwo uszkodzić naczynie.
ale przejdź się po skierowanie do rodzinnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2018, 18:38
-
Reniferra wrote:Byłaś z tym kiedyś u laryngologa? Czasem się zdarza np. naczyniak jak u mojego Emka, który krwawił przy osłabieniu organizmu, zmęczeniu itp. Warto sprawdzić, czy te krwawienia mają uchwytną przyczynę. Rodzinny powinien wystawić skierowanie.
No ale te krwawienia z nosa były tylko w tych cyklach z ciążą po owu kilka dni w pozostały czas nie mam i nie miałam tak dlatego zastanawia mnie ta zależność właśnie
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Achia wrote:tak, dokładnie. ja tez miaalam z tym problem, poszłam do intenristy- dostałam skierowanie na morfologie, czas krzepnięcia i coś tam jeszcze. w razie złych wyników z powrotem do internisty,a jakby wyniki były ok- a dalej krew by była- to do laryngologa.
u mnie było ok. teraz tez tak czasem mam- ale to już raczej ciąża
a dużo smarkasz? czasami łatwo uszkodzić naczynie.
ale przejść się po skierowanie do rodzinnego
Angelius Provita