Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulcu odłuż mi ze 20 jednostek swojej bety na dzien jeża
ewentualnie jak jestes bardziej szczodra to z 50 na dzien, kiedy wszystko jest mozliwe.
Ide po czekolade i spac
rano sie zwleke na badania.
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Minie YES, do ciebie
tylko sobie poszłam
Tez mam wątpliwości reset ale już właściwie pojawia się żywa krew. Resetujemy cykl ?
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Rucola wrote:a jaki masz antybiotyk? już skończyłąś brać?
Wczoraj dopiero zaczęłam:/ Unidox Solutab- mam brać minimum tydzień.
nowa na dzielni wrote:
Tez mam wątpliwości reset ale już właściwie pojawia się żywa krew. Resetujemy cykl ?
Chyba rano podejmę decyzję jak zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 22:30

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyWobec tego! Świeżo zawirusowany avatar oddaje w Twoje posiadanie! Użyj go jak zechcesz! Nawet w sypialni powiesnowa na dzielni wrote:Minie YES, do ciebie
tylko sobie poszłam

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c497dd917674.jpg
nick nieaktualny, SusieOne, nick nieaktualny, Siwulec, Jeżowa, Mala90, Malgonia, Rucola, Bocianiątko, Nadzieja22, Yoselyn82, nowa na dzielni, Karma88, nick nieaktualny, Patrycja20, summer86, Emiilka, nick nieaktualny, Koteczka82, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
-
Biere! Dzięki! Na pierwszy dzień nowego cyklu
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyA ja dostałam dziś dwa kilogramy moich ulubionych cukierków z Ukrainy... I co ja mam teraz zrobić jak mi ich nie wolno? Kocham słodycze... Na prawdę kocham... To jest taka czysta miłość... Od zawsze... I one wołają do mnie z szafki... A mi ABSOLUTNIE nie wolno takich rzeczy :'( a zjadłam dziś już ich z 10... I nadal chcę!
RATUNKU!
Na kolację zjadłam dwie kanapki z chlebem z żurawiną, serkiem almette, żywiecką i pomidorem.... Muszę iść spać, bo mój mózg domaga się słodyczy -
nick nieaktualnyAni nie mów ja mam nutelle w szafce i jak jej dzieci nie zjedza to zwariuje, tak uwielbiam..frezyjciada wrote:A ja dostałam dziś dwa kilogramy moich ulubionych cukierków z Ukrainy... I co ja mam teraz zrobić jak mi ich nie wolno? Kocham słodycze... Na prawdę kocham... To jest taka czysta miłość... Od zawsze... I one wołają do mnie z szafki... A mi ABSOLUTNIE nie wolno takich rzeczy :'( a zjadłam dziś już ich z 10... I nadal chcę!
RATUNKU!
Na kolację zjadłam dwie kanapki z chlebem z żurawiną, serkiem almette, żywiecką i pomidorem.... Muszę iść spać, bo mój mózg domaga się słodyczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszłam i tu prosić o kciuki za jutrzejsze prenatalne.. Bo wiem, że Wasze wsparcie ma moc :*
Mam o 11:50...
kubekkawy, nowa na dzielni, Nadzieja22, Karma88, patuniek86, Patrycja20, Bajkaaa, Kotowa, StaraczkaNika, Emiilka, nick nieaktualny, Danq, Czrna 81, Koteczka82, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Przyszłam i tu prosić o kciuki za jutrzejsze prenatalne.. Bo wiem, że Wasze wsparcie ma moc :*
Mam o 11:50...
Będę mieć akurat przerwę w pracy, to będę kciukać
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
A ja z rana melduję się w klinice. Zobaczymy czy nas zakwalifikuja do tych badań nad nowym lekiem. Troszkę się stresuje ...
Bocianiątko, Karma88, patuniek86, Bajkaaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Emiilka, Nadzieja22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Cheresta powodzenia na kwalifikacji!!!
Ladnie sobie na noc z jedzeniem dogadzacie.
Reset jak sytuacja z @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 05:48
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Reset jak sytuacja z @?
Rozkręciło się z rana. I chyba nawet brzuch zaczyna lekko cmic,więc teraz nie da się tego z niczym pomylić. No i co- 1 czy 2 dzień cyklu?
Za to gardło mimo antybiotyku gorzej. Boli jak diabli.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Mówiłam coś, że mnie cmi?! Zaczęło boleć jak jasna cholera, ledwo doszłam z łazienki po prochy.
Dziś będzie koszmarnie ciężki dzień, już to czuję

Reseciku, żart może i głupi - ale idz na l4

A tak poważnie, to prócz leków w pracy w takiej sytuacji mi pomagają 2 poduszki - jedna za plecami, druga na brzuchu, przytrzymaj biurkiem
Taka ilość ciepła się tam wytwarza, że przynosi to lekką ulgę.
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm