Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulcu odłuż mi ze 20 jednostek swojej bety na dzien jeża ewentualnie jak jestes bardziej szczodra to z 50 na dzien, kiedy wszystko jest mozliwe.
Ide po czekolade i spac rano sie zwleke na badania.
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Minie YES, do ciebie tylko sobie poszłam
Tez mam wątpliwości reset ale już właściwie pojawia się żywa krew. Resetujemy cykl ?2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Rucola wrote:a jaki masz antybiotyk? już skończyłąś brać?
Wczoraj dopiero zaczęłam:/ Unidox Solutab- mam brać minimum tydzień.
nowa na dzielni wrote:
Tez mam wątpliwości reset ale już właściwie pojawia się żywa krew. Resetujemy cykl ?
Chyba rano podejmę decyzję jak zobaczę jak się sytuacja rozwinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 22:30
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Minie YES, do ciebie tylko sobie poszłam
Tez mam wątpliwości reset ale już właściwie pojawia się żywa krew. Resetujemy cykl ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c497dd917674.jpgAga9090, SusieOne, Achia, Siwulec, Jeżowa, Mala90, Malgonia, Rucola, Bocianiątko, Nadzieja22, Yoselyn82, nowa na dzielni, Karma88, blue00, Patrycja20, summer86, Emiilka, Cabrera, Koteczka82, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
-
Biere! Dzięki! Na pierwszy dzień nowego cyklu
Aga9090, Minie Black lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyA ja dostałam dziś dwa kilogramy moich ulubionych cukierków z Ukrainy... I co ja mam teraz zrobić jak mi ich nie wolno? Kocham słodycze... Na prawdę kocham... To jest taka czysta miłość... Od zawsze... I one wołają do mnie z szafki... A mi ABSOLUTNIE nie wolno takich rzeczy :'( a zjadłam dziś już ich z 10... I nadal chcę!
RATUNKU!
Na kolację zjadłam dwie kanapki z chlebem z żurawiną, serkiem almette, żywiecką i pomidorem.... Muszę iść spać, bo mój mózg domaga się słodyczy -
nick nieaktualnyfrezyjciada wrote:A ja dostałam dziś dwa kilogramy moich ulubionych cukierków z Ukrainy... I co ja mam teraz zrobić jak mi ich nie wolno? Kocham słodycze... Na prawdę kocham... To jest taka czysta miłość... Od zawsze... I one wołają do mnie z szafki... A mi ABSOLUTNIE nie wolno takich rzeczy :'( a zjadłam dziś już ich z 10... I nadal chcę!
RATUNKU!
Na kolację zjadłam dwie kanapki z chlebem z żurawiną, serkiem almette, żywiecką i pomidorem.... Muszę iść spać, bo mój mózg domaga się słodyczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzyszłam i tu prosić o kciuki za jutrzejsze prenatalne.. Bo wiem, że Wasze wsparcie ma moc :*
Mam o 11:50...kubekkawy, nowa na dzielni, Nadzieja22, Karma88, patuniek86, Patrycja20, Bajkaaa, Kotowa, StaraczkaNika, Emiilka, Cabrera, Danq, Czrna 81, Koteczka82, moyeu, Morusek lubią tę wiadomość
-
A ja z rana melduję się w klinice. Zobaczymy czy nas zakwalifikuja do tych badań nad nowym lekiem. Troszkę się stresuje ...
Bocianiątko, Karma88, patuniek86, Bajkaaa, Aga9090, lamka, Emiilka, Nadzieja22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Cheresta powodzenia na kwalifikacji!!!
Ladnie sobie na noc z jedzeniem dogadzacie.
Reset jak sytuacja z @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 05:48
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Reset jak sytuacja z @?
Rozkręciło się z rana. I chyba nawet brzuch zaczyna lekko cmic,więc teraz nie da się tego z niczym pomylić. No i co- 1 czy 2 dzień cyklu?
Za to gardło mimo antybiotyku gorzej. Boli jak diabli.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Mówiłam coś, że mnie cmi?! Zaczęło boleć jak jasna cholera, ledwo doszłam z łazienki po prochy.
Dziś będzie koszmarnie ciężki dzień, już to czuję
Reseciku, żart może i głupi - ale idz na l4
A tak poważnie, to prócz leków w pracy w takiej sytuacji mi pomagają 2 poduszki - jedna za plecami, druga na brzuchu, przytrzymaj biurkiem Taka ilość ciepła się tam wytwarza, że przynosi to lekką ulgę.Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm