Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Susie, ja wiem, że może nie ma mnie tu dużo i może nie powinnam Ci zwracać uwagi, ale od marca namiętnie czytam te wątki i jednej rzeczy się tutaj nauczyłam- nikt nikogo nie poucza i nie porównuje swoich cierpień. Jeśli ktoś Ci pisze, żebyś się aż tak nie nakręcała, to nie dlatego by Cię pouczyć, a oszczędzić Ci nieco rozczarowania. I nie robi tego by się wywyższać, a z dobrego serca. To forum jest takie cudowne, bo są tutaj wspaniałe dziewczyny dzięki którym jest taka fajna, przyjazna atmosfera<3, nie obrażamy się
Yos, Patrycja, cudnie czytać takie wieści! Nie puszczam kciuków!
Reset, jak teraz masz taki śluz, to warto już działać, bo tak na prawdę, jedna płodna cecha śluzu świadczy o jego płodnym charakterze nie musi być mega rozciągliwy, wystarczy że będzie połyskliwy i przezroczysty, a jeśli do tego masz wrażenie "naoliwienia" jak to w NPR się określa to tym bardziej trzeba działać, trzymam kciuki!
Minie, nie odchodź! Kurczę szkoda że tak się tutaj porobiło ale rozumiem, najwyżej będę Cię podglądać z ukrycia na ex-testerkach, chociaż wydaje mi się, że czytanie tego co tam piszecie to takie trochę zapeszanie :pAga9090, Patrycja20, Yoselyn82, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Susie przepraszam, ze sie wtrace. Zazwyczaj w takich okolicznosciach udaje, ze mnie nie ma. Pytasz o piersi to Ci nenusia odpowiedziala. Nie mow, ze nie jestes nakrecona, bo jestes. I to bardzo mocno. To akurat nie moja sprawa, jesli zaboli to przede wszystkim Ciebie, ale jesli Minie lub ktorakolwiek z dziewczyn odejdzie z watku przez slaba atmosfere to wtedy mnie to juz dotknie do zywego.
Twierdzilas, ze nas podczytywalas, jesli tak to wiesz, ze poza testowaniem rozmawiamy tu o milionie innych rzeczy. Jesli nie chcesz uczestniczyc w tych dyskusjach to przymusu nie ma, ale komentarze, ze w koncu rozmawiamy o testowaniu sa nie na miejscu (a byl to jeden z pierwszych Twoich postow).
To forum ma swoja dynamike, jesli sie wchodzi do jakiejs grupy to na zasadach ktore w niej obowiazuja. Nie chcialabym byc odebrama jako nie mila bo to nie jest moj cel, ale przystopuj troche, bo ja zaczynam odnosic wrazenie, ze jestem na watku "czerwcowe testowanie Susie"Aga9090, moyeu, Patrycja20, blue00, Nat90, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, Siwulec, Emiilka, -Mamunia-, Karma88, Danq, by7mistake, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Może i faktycznie za dużo stresu a sobie wkręcam, ze nie
Spróbuje wyluzować.kubekkawy lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualnySusieOne wrote:Bardziej bolesne rzeczy przeżyłam niż negatywny test ciążowy, więc proszę nie pouczaj mnie
Myśle, że nie jestem jedna co tak myślifrezyjciada, Karma88, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Nie chcialabym byc odebrama jako nie mila bo to nie jest moj cel, ale przystopuj troche, bo ja zaczynam odnosic wrazenie, ze jestem na watku "czerwcowe testowanie Susie"
o to to to! mam identyczne wrażenie
Cheresta! trzymam kciuki za jutrzejszy testAga9090 lubi tę wiadomość
-
Właśnie, Cheresta! Dawno nie wpisywałam
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Patrycja20 wrote:Ja niestety tez odniosłam takie wrażenie ...
Ja mam dziś okropny dzień mdłości jakas masakra totalna musiałam z pracy o 12 wyjść bo bałam się ze zwymiotuje nA klienta ..
Bidulka ...... dziewczyny pisały, że podobno trzeba jeść często i małe porcje
U mnie zawsze mdłości występowały na pusty brzuchol
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Ja niestety tez odniosłam takie wrażenie ...
Ja mam dziś okropny dzień mdłości jakas masakra totalna musiałam z pracy o 12 wyjść bo bałam się ze zwymiotuje nA klienta ..
Ja tak mam, rada jest taka aby żołądek nie był pusty. -
Kate staram się jeść często ale kuźwa to nic nie daje mam tylko nadzieje, że w miarę szybko to przejdzie
Nenusia kochana u mnie nie ma reguły czy pusty czy pełny żołądek ... nawet w nocy jak wstaje na siku to one są ze mnaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:01
-
nick nieaktualnyJa się czuję podczytujac ex testerki jakbym miała coś ukraść, bądź jak intruz dlatego jakoś omijam tamten wątek. Minie [b/] smutno tu będzie bez Ciebie....
Też czuję się jakoś zagubiona ostatnio tutaj, ale są tu dziewuszki, którym moooocno, mooooocno kibicuje i muszę wiedzieć co się u nich dzieje dlatego próbuje nadrobić zaległości i być w miarę na bieżąco... Trafiłam na Was będąc już w ciąży, fakt samym początku, ale kiedy ja dumałam czy to evap czy cień cienia, to nie miałam pojęcia, że istnieje taka grupa wsparcia... Dlatego najpierw było mi tu głupio pisać a potem... Cóż... PRZEPADŁAM! Takie jesteście trochę e-psiapsi ❤Aga9090, Nat90, Patrycja20, Malgonia, moyeu, Bocianiątko, Nadzieja22, Emiilka, KateKum, Karma88, Danq lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Właśnie, Cheresta! Dawno nie wpisywałam
-
Dziewczyny, mam nadzieję że te hunorki to buzujace hormony, przygotowujące do ciąży to forum jest cudowne. Mamy grupę 20 dziewczyn stąd i wszystkie rodzilysmy na wiosnę. Wszystkie do tej pory się wspieramy, miałyśmy nawet zlot zapoznawczy z rodzinami. Naprawdę warto tu być, czasem coś przemilczec, czasem coś wtrącić. Pozdrawiamy Was i do chłopów bo stare przysłowie rzecze :
Baba bez bolca dostaje pier dolca. Miłego serduszkowaniaPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
Patrycja a probowalas imbiru albo bananow?
Ja zjadlam dzis pol paczki bobu, zagryzlam czeresniami i maz mi zapowiedzial, ze spue na balkonie. Dobrze, ze do owulacji jeszcze chwila, ale bede musiala sie pilnowacPatrycja20, Reniferra, moyeu, m_d_f, Nadzieja22, ef36, lamka, Meśka, Lucia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Kate staram się jeść często ale kuźwa to nic nie daje mam tylko nadzieje, że w miarę szybko to przejdzie
Nenusia kochana u mnie nie ma reguły czy pusty czy pełny żołądek ... nawet w nocy jak wstaje na siku to one są ze mna