Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrycja ja teraz miałam w ciąży mdłości 24 na dobę... I nic ni hu hu nie pomagało... Przeszło ok 16-17tc... Ale do tego czasu schudłam 5kg... Ja mma jakaś blokadę wymiotów i mi wszystko stało w gardle, czułam, że chce zwymiotować a wszystko zatrzymywało się w miejscu... Masakra.... Teraz od nowa mnie łapie ale już nie tak dosadnie jak wcześniej...
Pamietaj, wszystko mija nawet najdłuższa żmija -
nick nieaktualny
-
Frez ja z Olivierem właśnie do 16 tyg miałam mdłości i obawiam się tego, ze i tym razem tak będzie ..
a właśnie dziewczyny jak to jest z tymi objawami jak takie same jak z pierwszym to drugie tej samej płci ? Nie wiem czy zrozumiale napisałam ) -
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Frez ja z Olivierem właśnie do 16 tyg miałam mdłości i obawiam się tego, ze i tym razem tak będzie ..
a właśnie dziewczyny jak to jest z tymi objawami jak takie same jak z pierwszym to drugie tej samej płci ? Nie wiem czy zrozumiale napisałam )
-
Patrycja, moja siostra urodziła 3 dziewczynki i każda ciąża była inna. W tej ostatniej i pierwszej miała mdłości, a w drugiej zero objawów. Więc niestety nie ma reguły. Dodam, że szwagier jak się dowiedział, że 3. dziewczyna to wypił dwa kielichy i poszedł na długi spacer
Patrycja20, kubekkawy lubią tę wiadomość
-
Haha moja szwagierka ma 3 chłopaków ) w trzecim do samego końca mówili ze dziewczynka jak się urodził doznała szoku )
Ja jakoś czuje, ze nosze drugiego chlopaczurka mój em twierdzi ze robił dziewuszke hehe. )Reniferra lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Frez ja z Olivierem właśnie do 16 tyg miałam mdłości i obawiam się tego, ze i tym razem tak będzie ..
a właśnie dziewczyny jak to jest z tymi objawami jak takie same jak z pierwszym to drugie tej samej płci ? Nie wiem czy zrozumiale napisałam )30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
moja siostra trzech chłopaków i z każdym inaczej
Kurcze dziewczyny jutro mój stary być może wygra kosiarkę pod warunkiem że zrobi mi dziecko taka była umowa, a jak nie to hajsik na kosiarkę pójdzie na IUI jak się nie zakwalifikujemy na darmowy zabiegMalgonia, Nadzieja22, moyeu, blue00, Emiilka, Siwulec, lamka, Karma88, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
No pewnie masz racje chociaż moja mama w trzeciej ciąży (urodziła chłopaka , wcześniej dwie córy ) mówi ze wyglądała inaczej , miała ochotę właśnie na inne jedzenie, kształt brzucha tez inny no w ogóle mówi ze wszystko inaczej
A tak w ogóle to mam brata 6 letniego
Cheresta trzymam kciuki by mąż jednak wygrał ta kosiarkęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:22
Nat90, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Dzieciaczki lubią zaskakiwać. U mojej siostry właśnie te plemniczki dziewuszkowe przeczekały tydzień na owulację (już teraz w takie rzeczy wierzę) w ostatniej ciąży, więc miała zaskoczenie. Ale wiecie co mnie najbardziej dziwi? Oglądałyście może te programy w stylu "ciąża z zaskoczenia". Kobitka myśli, że ma niestrawność i rodzi dziecko. JAK TO MOŻLIWE?! Ja rozumiem nie wiedzieć miesiąc, 2 ..no dobra 3... ale całą ciążę?
Cheresta- życzę kosiarki dla mężaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:24
Cheresta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:No pewnie masz racje chociaż moja mama w trzeciej ciąży (urodziła chłopaka , wcześniej dwie córy ) mówi ze wyglądała inaczej , miała ochotę właśnie na inne jedzenie, kształt brzucha tez inny no w ogóle mówi ze wszystko inaczej
A tak w ogóle to mam brata 6 letniegoPatrycja20, ef36 lubią tę wiadomość
-
Cheresta, no to czekamy do jutra na wynik "konkursu"! życzę Wam tej kosiarki z całego serca
Nenusia, Patrycja, ja mam 14 letnią siostrę, nie przebiję Was ale dzięki temu miałam super zaprawę na swoje dziecko
Reniferra, też mnie to zastanawia, szczególnie jeśli dziewczyna jest normalnej budowy, pamiętam jak mojej mamie cały brzuch chodził jak moja siostra w nim świrowała a z drugiej strony, dziewczyny z otyłością nie czują bólu macicy? No bo to chyba boli nie? Takie kopniaki w pęcherz to chyba nie jest głaskanieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:26
Cheresta lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyReniferra wrote:Dzieciaczki lubią zaskakiwać. U mojej siostry właśnie te plemniczki dziewuszkowe przeczekały tydzień na owulację (już teraz w takie rzeczy wierzę) w ostatniej ciąży, więc miała zaskoczenie. Ale wiecie co mnie najbardziej dziwi? Oglądałyście może te programy w stylu "ciąża z zaskoczenia". Kobitka myśli, że ma niestrawność i rodzi dziecko. JAK TO MOŻLIWE?! Ja rozumiem nie wiedzieć miesiąc, 2 ..no dobra 3... ale całą ciążę?