Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bonda witaj, no zrobiłaś mi smaka na kawę ale chyba będę musiała wytrzymać do meczu.
Cheresta u mnie była podobna motywacja do robienia szczęśliwej bety, bo testy wychodziły negatywne, a ja chciałam wiedzieć, czy na Święta mogę się napić. Oby to był jakiś szczęśliwy omen
Koteczka, to dopiero 10dpo, jeszcze wszystko może się zdarzyć
Susie mam nadzieję, ze jesteś w ciąży i będziesz mogła trochę odetchnąć
Nowa u mnie też początek cyklu, jajniki już dają o sobie znać, więc pewnie za chwilę będziemy dręczyć dziewczyny naszymi owulakamiKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
Jestem już Dziewczyny po laparoskopii, ale wczesniej nic nie pisałam, bo wczesniej leżałam na sali pooperacyjnej. Narkozę zniosłam dobrze nawet, ale ciągnął mnie potem ten brzuch i zostawili mnie na tej sali. Dziś wychodzę do domu, to wieczorem napisze co i jak. Narazie mam jeszcze ciężko się wysikac, bo mnie cały brzuch boli jak idę do ubikacji:/
Bocianiątko, Czrna 81, Patrycja20, by7mistake, kubekkawy, Flowwer, -Mamunia-, KateKum, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Cheresta, moja mama dryluje wiśnie za pomocą rurki do picia Tylko to nie ta cienka co ma harmonijke przy jednym końcu, ale ta trochę grubsza, na opakowaniu było napisane shake. Ostatnio chyba w biedronce widziałam przy akcesoriach do grilla.
Ps trzymam kciuki za betę.
Ptysia, odpocznij troszkęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 10:05
-
Malgonia wrote:Bonda witaj, no zrobiłaś mi smaka na kawę ale chyba będę musiała wytrzymać do meczu.
Cheresta u mnie była podobna motywacja do robienia szczęśliwej bety, bo testy wychodziły negatywne, a ja chciałam wiedzieć, czy na Święta mogę się napić. Oby to był jakiś szczęśliwy omen
Koteczka, to dopiero 10dpo, jeszcze wszystko może się zdarzyć
Susie mam nadzieję, ze jesteś w ciąży i będziesz mogła trochę odetchnąć
Nowa u mnie też początek cyklu, jajniki już dają o sobie znać, więc pewnie za chwilę będziemy dręczyć dziewczyny naszymi owulakami
Sama sobie narobiłam smaka Kupiłam ostatnio świetny ekspres, latte czy macchiato jest po prostu obłędne. A w pracy za to pijam pierwszą kawę, mocną, sypaną - taka tradycja, powoli mi ona przestaje odpowiadać
Malgonia, dręczcie, lubię patrzeć na dwie krechy, nawet jak to tylko owulak
Ciągnie mnie dziś przeciwległy (prawy) jajnik od tego, na którym był dominujący pęcherzyk. W lewym cisza kompletna.To tak z objawów około-owu.
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Kupiłam w tamtym tygodniu w kauflandzie za całe 14zł! Polecam!
-
Cześć Bonda . Nakręcanie jak najbardziej normalne. Wczoraj kazałam mężowi oglądać piersi pod kątem nowych żyłek (nie to że był jakiś niezadowolony, ale trochę patrzył na mnie jak na idiotkę). U mnie 5dpo, więc będziemy sikać w podobnym czasie.
Cheresta, kciukam za betę.
Ptysia, super że już po. Trzeba troszkę teraz ciałko zregenerować.
A kawę to najwyższa pora wypić .by7mistake, Bonda, m_d_f lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6400968f357f.jpg
Wiem, wariuje ale obiecuję że zasmiecam forum tylko dziś. Jak po południu odbiorę wyniki bety to przestanę świrowaćSusieOne, ef36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze widać cheresta coś tam musi się dziać, kiedy będzie wynik bety? aha i który to dpo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 10:58
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Tak oddałam po południu wyniki, nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. Ostatnie 3 cykle trwały 30 dni. Dziś mam 32dc. Niby jeszcze nic, ale ja kompletnie nie czuję że @ ma przyjść. Zwykle dzień dwa przed ból krzyża, pobudzony apetyt cycki bolące od pachy. Teraz cycki bolą mnie od góry, ale to akurat kłamczuchy są. Poza tym nic nie wskazuje na okres. Bardzo dużo śpię w tym tygodniu nawet w dzień i jestem strasznie zmęczona, ale też dużo pracowałam w tym tygodniu więc sama nie wiem. I jeszcze sikam częściej ale w upał więcej też piję