Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenusia cieszę się że z maleństwem wszystko ok.
Co do meczu patrzymy wyjątkowo na wszystkie. A na Polskę to juz na 100%. Z małą mamy nawet koszulki hehe.
A tak poza tematem przesyłam Wam Buniowy uśmiech:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d997a31fc6f3.jpgAga9090, Tosia2323, Malgonia, Reniferra, Cheresta, Flowwer, moyeu, Koteczka82, KateKum, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Vivanilka, byś mi wypożyczyła tego kota. trochę bym go potulała i Ci oddam
A ja myślałam, ze ta senność to już objaw mojej nadchodzącej ciąży. i co z tego, ze to dopiero czwarty dzień. Mój organizm już wie co go czeka za tydzieńVivanillka, ef36, kubekkawy, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Vivanilka, byś mi wypożyczyła tego kota. trochę bym go potulała i Ci oddam
Hehe. Ten kot tuli się tylko do mnie nawet do mojego emka nie przyjdzie, chyba że sam ja weźmie.
Nadzieja poka testa! -
nick nieaktualny
-
Nenusia, wielkość bez zmian?
Bardzo chętnie bym pokazała, ale nie wychodzi mi ani jedno dobre zdjęcie i na żadnym kompletnie nie widać Jutro oczywiście powtórzę test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:07
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:Jestem już Dziewczyny po laparoskopii, ale wczesniej nic nie pisałam, bo wczesniej leżałam na sali pooperacyjnej. Narkozę zniosłam dobrze nawet, ale ciągnął mnie potem ten brzuch i zostawili mnie na tej sali. Dziś wychodzę do domu, to wieczorem napisze co i jak. Narazie mam jeszcze ciężko się wysikac, bo mnie cały brzuch boli jak idę do ubikacji:/
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cheresta, ja też się dopatrzyłam! Z niecierpliwością czekam na wynik Twojej bety!
Nadzieja, sikaj jutro, może już będzie lepiej widać, albo betka jeszcze dzisiajkubekkawy lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Vivanillka wrote:Nenusia cieszę się że z maleństwem wszystko ok.
Co do meczu patrzymy wyjątkowo na wszystkie. A na Polskę to juz na 100%. Z małą mamy nawet koszulki hehe.
A tak poza tematem przesyłam Wam Buniowy uśmiech:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d997a31fc6f3.jpg
Też kiedyś marzyłam o Brytyjczyku.A mamy kotkę nierasową, za to trójkolorową i bardzo grzeczną. I dwa psy.Zabawnie jest jak po całej chacie i okolicy się ganiają. Dziś suka moja jest właśnie pierwszy raz u fryzjera (ma 6 miesięcy dopiero).
Nenusia - NFZ niestety znieczulony jest. Ale bardzo się cieszę, że serduszko bije. To chyba jeden z bardziej rozczulających momentów, które można zobaczyć.Przypomnialo mi sie wlasnie, jak podczytywalam o Twoich problemach, jak chcieli Ci dawac leki.Brrr.Przykro mi bylo wtedy. A teraz dziecina na schwal.
Ef - lato nieuchronnie się zbliża, a ja też się w spodnie nie mieszczę i u mnie to tym bardziej nie jest ciążowy objaw (bo Ty to zawsze możesz na dziecię zwalić winę)
Co do wiesiołka - rozpoczęłam go brać w tym cyklu, odrobina poprawy jest, ale nie ma szaleństwa. Do tego Inofem, wit. D, castagnus i Femibion 0.
Nadzieja - zrób fotkę, chociaż trochę poprzerabiaj, jak nie widać na foto! No i sikaj jutro z samego rana koniecznie!
Cheresta - czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 13:44
Aga9090, ef36 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mialam telefon ze szafa jest do odbioru tzn na magazynie i mamy sie umowic na transport oraz mialam telefon z Provity ze maja dla nas 2 zarodki blastocysty
Koteczka82, Bonda, Aga9090, moyeu, -Mamunia-, KateKum, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Ja dzisiaj mialam telefon ze szafa jest do odbioru tzn na magazynie i mamy sie umowic na transport oraz mialam telefon z Provity ze maja dla nas 2 zarodki blastocysty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:I co teraz zrobisz? Da się zamrozić zarodki czy jak to wygląda?
tak sa zamrozone, poki co sa moje.Aga9090 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️