Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej wszystkim, w końcu mogę poświęcić troszkę czasu na forum...widzę że się nie fajnie podziało nom ale nie będę się do tego odnosić ...każda z nas ma lepsze i gorsze dni,
A u mnie bez zmian poza tym ze wczoraj miałam prawdopodobnie owu a męża brak obok niby zgodziłam się na tą przerwę do sierpnia ale jakoś ciężko się zdystansować mimo wszystko ...
Mam nadzieję że sierpień to będzie to
Właśnie robię listę supli na lipiec sierpień w czerwcu zrobiłam sobie przerwę jedynie eutyroks i metformina a supli zero ale to tylko żeby wątroba i nerki odpoczęły, odpowiecie co dorzucić do tego wszystkiego :
prevenit intensiv, inofem, prenatal classic, koenzym q10 z gala, takovit e 400,omega forte, magne b6,witrum d3 ,myślę nad dongiem jeszcze ale w cyklu staraniowym mam mieć od 2 dc lamette więc nie wiem czy to by nie było za dużo ?
Za dzisiejsze testujące i betujące kciuki
Cheresta za ciebie szczególnie wierzę że ten nordzik był jakiś popsuty Beta nam wszystko wyjaśni
EDIT: Doczytałam ,też mi coś tam przebija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 11:03
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6400968f357f.jpg
Wiem, wariuje ale obiecuję że zasmiecam forum tylko dziś. Jak po południu odbiorę wyniki bety to przestanę świrować
Też coś widzę Dawaj znaka od razu jak tylko będziesz miała wyniki bety
kiedy zamierzasz testować? Ja to się czasem jak wariatka czuję, oglądam cycki, sprawdzam sutki, szyjkę, patrzę się tępo na wykres, porównuję z innymi wykresami, czubek dosłownie! -
Dziewczyny a pisałam Wam Że mój gin datę porodu wpisał 27.01 to również data urodzenia mojego pierwszego dziecia
Nadzieja22, Reniferra, ef36, madzi2506, Achia, Aga9090, Malgonia, Emiilka, by7mistake, Karma88, Flowwer, moyeu, Koteczka82, Nat90, Bocianiątko, -Mamunia-, KateKum, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Bonda wrote:To tydzień, szybciutko zleci A czujesz się dobrze?
Biorę luteine i mam po niej objawy typowe dla wczesnej ciąży tak jak senność, mdłości, zgaga, bóle podbrzusza i brzuch jakbym się bobu najadła. Nie wchodzę też już w żadne spodnie. Choć mój mąż twierdzi że to ostatnie nie jest jeszcze objawem ciąży
A Ty kiedy planujesz testować?1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Patrycja20 wrote:Dziewczyny a pisałam Wam Że mój gin datę porodu wpisał 27.01 to również data urodzenia mojego pierwszego dziecia
Patrycja20, Vivanillka lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualnyByłam podejrzeć maleństwo, ma 4,6 cm i serduszko bije dalej uffff
Patrycja20, Nadzieja22, Emiilka, Reniferra, madzi2506, ef36, Vivanillka, Tosia2323, Sanka, frezyjciada, Bonda, Flowwer, moyeu, Yoselyn82, Koteczka82, Asiek1214, Angelika83, Bocianiątko, Furka, -Mamunia-, nowa na dzielni, KateKum, Malinka7, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dziewczyny a pisałam Wam Że mój gin datę porodu wpisał 27.01 to również data urodzenia mojego pierwszego dziecia
I mojego smyka również
A tak poza tym witajcie po weekendzie. Starałam się was podczytywac. Jednak nie zawsze się udzielam bo po prostu się nie znam na tych wszystkich lekach, badaniach itp. Dopiero zaczynam przygodę z tym wszystkim. Zamówiłam sobie pakiet trombofilię z testdna. Probki już wysłane teraz pozostaje czekać ba wyniki.
Kurczę Cheresta ale cie trzymają w napięciu te testy. Dobrze że poszłaś na betę. Kciukam.Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Ef, ale niech ci to czekanie wynagrodzi pięknie bijące serduszko na monitoorze.
Asiek ja bym pomyślała nad Wiesiołkiem. nawet jak nie masz problemu ze śluzem to zawsze można mu trochę pomóc a w tłuszczach lepiej wchłaniają się pozostałe witaminy
Ja od początku brałam też cynk z selenem, pomagają w procesie tworzenia komórek i w implantacji zarodeczkaef36 lubi tę wiadomość
-
Cheresta, widać, różowa krecha
Ja bym jeszcze to sprawdziła innymi testami, ale skoro beta, to może nie ma sensu. Czekam na wynik. Oby dobry!
Oglądacie dziś mecz?
Ja też dziś zamulona, nie tylko ja. Wszyscy z pracy, mąż. Może jakieś dziwne ciśnienie tej nocy było.
Wichura, kiedy masz termin @? Dla sportu można sikac, jestem ciekawa co wyjdzie a jednocześnie nie tak odważna, bo ja czekam do soboty.
Sikalam na strumieniowe, aby sprawdzić czy umiem i dupa. Żaden mi nie wyszedł. Żadnej kreski, więc w ostatecznym dniu będę sikac na paskowy z Rossmanna. Nie pamiętam jak się nazywa, ale to też różowy, chyba facelle czy jakoś tak. Dobry?To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
nick nieaktualny
-
Kubekkawy na zmulenie to kubek kawy trzeba A tak serio to Cię rozumiem... Ja też dzis śpię żywcem..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 12:35
Reniferra, kubekkawy lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Nenusia, pięknie!
Patrycja, moja siostra ze swoją najmłodszą córką będą obchodzić urodziny razem .
My też dziś oglądamy mecz.
A co do ciśnienia, to też dziś zamulenie. Co chwilę budziłam się też w nocy.
Widzę, że piszecie o tym wiesiołku. Naprawdę fajnie działa? Ja jestem ogólnie chyba z tych suchych, bo oprócz paru dni płodnych to mam wrażenie sahary przez resztę cyklu, co niestety wpływa też na współżycie. Może sobie zakupię na przyszły miesiąc, jeśli się teraz nie uda. Póki co działamy na Symfolicu (po nim jakby trochę też więcej śluzu, albo sobie wkręcam).Aga9090, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Cheresta wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6400968f357f.jpg
Wiem, wariuje ale obiecuję że zasmiecam forum tylko dziś. Jak po południu odbiorę wyniki bety to przestanę świrować
Mam przeczucie że będzie kosiarka dla męża, i 0 piwa dla Ciebie
Czekam na wynik bhcg -
Nenusia Wiesz już może co robicie z guzem?
My też oglądamy, chociaż nie przepadamy generalnie za piłką. Jednak, gdy nasi grają, to raczej oglądamy Flaga na bramie też jest.
Hm, w sumie u mnie też coś się pokazało na porannym teście, gdy teraz spojrzałam W poprzednie dni nic kompletnie nie było, także hmmm.kubekkawy, ef36 lubią tę wiadomość