Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Bazylku przykro mi, ale wierzę że w końcu się uda!
Siwulec aż sama nabrałam ochoty siknąć na test! Zdecydowalas kiedy wizyta?
U nas gorac. Zwariuje.jestem tak nerwowa w taką pogodę że szkoda gadać.
Takie pytanie mam jeszcze-czy jest tu ktoś kto nie je nabiału? -
Jeśli jeszcze jest rana i szwy można rivanol w żelu stosować (pamiętając że brudzi na żółto z lekka).
-
Achia wrote:Bazylku przykro mi, ale wierzę że w końcu się uda!
Takie pytanie mam jeszcze-czy jest tu ktoś kto nie je nabiału?
Ja nie jem niestety a taką mam ochotę na chłodnik ogórkowy7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:Ja nie jem niestety a taką mam ochotę na chłodnik ogórkowy
-
Achia- ja jem nabiał, ale w ograniczonych ilościach i/lub bez laktozy. Generalnie są rzeczy, które szkodzą mi bardziej, są takie, że normalnie funkcjonuje.
A w zamian - pokochałam pasty warzywne, hummusy, jakieś pasztety z fasoli i inne takie dziwactwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 10:20
Achia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Aga9090 wrote:A ja mam taką ochotę na pizze z serem, pieczarkami, kurczakiem, kabanosem, boczkiem i sosem czosnkowym tylko moja wątroba chyba by nie dała rady..
Aga9090 lubi tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Achia wrote:Stety/niestety bo wychodzi na to że dla zdrowia lepiej nie jeść niż jeść. Chyba.juz jakiś czas temu czytałam książkę o nabiale i wczoraj widziałam filmik i zdecydowałam że mleko odstawiam a z nabiałem postaram się ograniczyć bo nie wiem co mogłabym jeść w zamian. Ja od zawsze uwielbiałam sery :p
Sery też uwielbiam, ale co zrobić w zamian wprowadziłam więcej orzechów, nasion, strączki i różne kapustowe warzywa
A mówiłam wam, że robiłam w maju analizę pierwiastkową włosów? czekam na wynik, jestem mega ciekawa co tam wyjdzie.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Lecę do kuchni, mam parę kilo truskawek do przerobienia na dżem.
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Achia- ja jem nabiał, ale w ograniczonych ilościach i/lub bez laktozy. Generalnie są rzeczy, które szkodzą mi bardziej, są takie, że normalnie funkcjonuje.
A w zamian - pokochałam pasty warzywne, hummusy, jakieś pasztety z fasoli i inne takie dziwactwa. -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Bazylku przykro mi, ale wierzę że w końcu się uda!
Takie pytanie mam jeszcze-czy jest tu ktoś kto nie je nabiału?
zdecydowałam, że 20 czerwca, ale czy wytrzymam... ? -
nick nieaktualny
-
nie mam siły odświeżać, w pracy jest tak gorącą (w sumie to bardziej duszno niż gorąco) że aż mi słabo, kolega ma imieniny i żona upiekła mu tort bezowy !! teraz to najchętniej poszłabym spać
-
Dziękuję za wszystkie rany. póki co spryskałam pianką z pantenolem, zawinęłam w ten bandaż i trochę to tak potrzymam. ale na całe szczęście ból ustąpił..
za to tak bolą jajniki, ze do wieczora to juz chyba będzie po ptokach
mam nadzieję, ze cos tam z tego przedwczoraj dotrwa do tej owulacji.
a co do blizn, też stosowałam contratubex. miałam sporo blizn po pogryzieniu i to na twarzy, dziś to nawet ja nie wiem w którym miejscu były wiec naprawdę pomaga, tylko trzeba zacząć stosować jak blizna jest dosyć świeża a nie kilkuletnia (oczywiście nie na ranę) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meśka wrote:Bajka jak tam w szpitalu ? przyzwyczaiłas się juz ? bliscy Cie często odwiedzają bo to jednak kawałek drogi od nas.
Fajna mam koleżankę a to dużo, najważniejsze że czas leci no i myślę że dziś mi powiedzą coś dobrego na obchodzieMalgonia lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Patrycja już po obchodzie??