Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Siwulec, meeega kreska. Beta będzie kosmiczna!
Furka, nie powiem Ci nic nowego, beta i prog, w te pędy! Trzymam kciuki!
Zaczęłam wczoraj plamić, dzisaj trochę brudzę, już by się mógł ten okres zacząć odebrałam wyniki z piątku, beta negatywna, ale tego się spodziewałam, ale cieszy mnie że TSH mi ładnie spadło z 2,7 na 1,3 ft4 trochę podrosło z 0,8 na 0,9 więc też jest lepiej zmartwił mnie tylko progesteron 8,8 ng/ml. Powiedzcie mi proszę, czy to bardzo mało jak na 10dpo? W tym nowym cyklu chcę zrobić proga porządnie, w 7dpo czy warto poprosić ginke o dupka na podstawie takiego wyniku?Siwulec lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Patrycja super że wychodzisz
Meśka maltanczyki to jak dzieci potrzebują dużo uwagi ale są mega fajne tak samo jak shi tsu
Ja też chciałam psa ale mąż powiedział że nie będzie wychodzić z nim na dwór no chyba że owczarka niemieckiego weźmiemy a ja nie chcę go męczyć w bloku więc narazie zostaniemy przy dziecku, ale już wiem że jak młoda będzie chciała zwierzę to tatuś się zgodziPatrycja20, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Nat90 wrote:Siwulec, jak tam odświeżanie? ja miałam iść ok 14-15, ale chyba się zacznę zbierać, poprosiłam o citowe, także powinny już być...
"brak wyników w formie tekstowej" i tak od 9:00
idź, idź i szybko dawaj znać
zaczynam współczuć Paniom w labo jak mają do czynienia z wszystkimi na "cito"Aga9090, Nat90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:"brak wyników w formie tekstowej" i tak od 9:00
idź, idź i szybko dawaj znać
zaczynam współczuć Paniom w labo jak mają do czynienia z wszystkimi na "cito"Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Meśka maltanczyki to jak dzieci potrzebują dużo uwagi ale są mega fajne tak samo jak shi tsu
Ja też chciałam psa ale mąż powiedział że nie będzie wychodzić z nim na dwór no chyba że owczarka niemieckiego weźmiemy a ja nie chcę go męczyć w bloku więc narazie zostaniemy przy dziecku, ale już wiem że jak młoda będzie chciała zwierzę to tatuś się zgodzi
Dlatego chce poczekać aż Mały podrośnie i jesli kolejne Małe się nie pojawi to będę psa niańczyć shi tsu do mnie nie przemawiają - jak dla mnie mają dziwne pyszczki ...
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
moyeu wrote:Siwulec, meeega kreska. Beta będzie kosmiczna!
Furka, nie powiem Ci nic nowego, beta i prog, w te pędy! Trzymam kciuki!
Zaczęłam wczoraj plamić, dzisaj trochę brudzę, już by się mógł ten okres zacząć odebrałam wyniki z piątku, beta negatywna, ale tego się spodziewałam, ale cieszy mnie że TSH mi ładnie spadło z 2,7 na 1,3 ft4 trochę podrosło z 0,8 na 0,9 więc też jest lepiej zmartwił mnie tylko progesteron 8,8 ng/ml. Powiedzcie mi proszę, czy to bardzo mało jak na 10dpo? W tym nowym cyklu chcę zrobić proga porządnie, w 7dpo czy warto poprosić ginke o dupka na podstawie takiego wyniku?moyeu lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko, tak wszyscy kurna spadają na ex testerki, nie uważasz, że na nas już pora? Trochę się ociągamy . Więcej nas tu w sumie takich maruderów ciążowych
Meśka, Lunaris, reset, Bocianiątko, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Meśka ja też tak mówiłam że shi tsu są dziwne ale moja druga siostra ma i ten pies jest cudowny istna maskotka
No i mniej problemu z włosami bo maltanczyki szybko się brudza ale ja pewnie bym szła po psa ze schroniska i to takiego już który lata tam spędził żebyście cieszył z nowego domu na ale to pieśń przyszłości
Achia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Bocianiątko, tak wszyscy kurna spadają na ex testerki, nie uważasz, że na nas już pora? Trochę się ociągamy . Więcej nas tu w sumie takich maruderów ciążowych
nowa na dzielni, Meśka, reset, Bocianiątko, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Meśka ja też tak mówiłam że shi tsu są dziwne ale moja druga siostra ma i ten pies jest cudowny istna maskotka
No i mniej problemu z włosami bo maltanczyki szybko się brudza ale ja pewnie bym szła po psa ze schroniska i to takiego już który lata tam spędził żebyście cieszył z nowego domu na ale to pieśń przyszłości -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Meśka ja też tak mówiłam że shi tsu są dziwne ale moja druga siostra ma i ten pies jest cudowny istna maskotka
No i mniej problemu z włosami bo maltanczyki szybko się brudza ale ja pewnie bym szła po psa ze schroniska i to takiego już który lata tam spędził żebyście cieszył z nowego domu na ale to pieśń przyszłości
Mój psiak co prawda w schronisku była ok 8mcy ale miała 8lat, całe życie z jednym właścicielem który zmarł i pracownicy schroniska mówili że ona gaśnie w oczach mimo "krótkiego stażu" i że najprawdopodobniej długo by nie pożyła z tej tęsknoty i totalnie zmienionego klimatu. Pamiętam jej smutne oczy za tymi kratami..serce pękało.
A teraz? Inny pies:) w lipcu stukną nam 2 lata razemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 12:36
Bajkaaa, Cheresta, Siwulec, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Nat90 wrote:A dokładnie to 7,90 i jak tu sie nie skusić?
udam, że tego nie przeczytałam.
To ja powinnam mieć wynik w 5 min !Nat90 lubi tę wiadomość