Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrycja super że możesz wrócić do dziecka
Bazylkove tule mocno z powodu bieli
A do mnie w końcu dotarły moje chińskie spodnie i powiem wam że nie jestem przekonana do takich internetowych zakupów. I wcale nie chodzi o to że przekonałam się że mam dupę jak wialnia, bo zamówiłam 2 sztuki rozmiar M i w białych mam jeszcze luz a czarne ledwo wciskam. Po prostu na fotce na stronie wyglądały inaczej. Tak sobie myślę że w białych lato oblece jeszcze a czarne muszę komuś opchnac
Czekam aż mi się zachce siku żeby zrobić owulaka bo wczoraj późnym wieczorem zaczął mi się śluz taki typowo płodny jak kurze białko. Ciekawe co wyjdziePatrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka
A tu wspomnienie z wizyty siostrzeńca taka przyjaźń się narodziła a młody generalnie za psami nie przepada
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/07646862e381.jpgNat90, Siwulec, Cheresta, nowa na dzielni, Aga9090, Flowwer, moyeu, Patrycja20, Bajkaaa, KateHawke, Nadzieja22, Morusek, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo przepraszam że tak długo się nie odzywałam, chciałabym się z wami przywitać w czerwcowym wątku
Od razu bardzo serdeczne gratulacje dla Siwulca i Mamuni! Piękne kreseczki, czekam teraz na betkę Siwulca
Patrycja cieszę się że z kropkiem wszystko dobrze i ładnie się rozwija!
Nenusia jak tam u Ciebie? Jak się czujesz i kiedy kolejne wizyty?Siwulec, Patrycja20, KateHawke lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d0a0b5e9b94.jpg
Chyba dalej trzeba pracować nad dzieciem bo jakaś kapryśna ta owulacja w tym cyklu
Nat przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 13:10
-
nick nieaktualnySanka wrote:Bardzo przepraszam że tak długo się nie odzywałam, chciałabym się z wami przywitać w czerwcowym wątku
Od razu bardzo serdeczne gratulacje dla Siwulca i Mamuni! Piękne kreseczki, czekam teraz na betkę Siwulca
Patrycja cieszę się że z kropkiem wszystko dobrze i ładnie się rozwija!
Nenusia jak tam u Ciebie? Jak się czujesz i kiedy kolejne wizyty?
Prenatalne mam 14.06 a wizytę u onkologa 15.06. A co u Ciebie? -
nowa na dzielni wrote:Bocianiątko, tak wszyscy kurna spadają na ex testerki, nie uważasz, że na nas już pora? Trochę się ociągamy . Więcej nas tu w sumie takich maruderów ciążowych
Też mam takie wrażenie na zawsze zostanę na OF w wątku comiesięczne testowanie7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dziękuję Boćku! Pociesza mnie to, bo zaczęłam już świrować, że nie było owu itd. ale przejdę się i tak do mojej gin w czwartek, poproszę ją o skierowanko na proga, a może coś jeszcze mi zaproponuje30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Nat przykro mi
Sanka, miło Cię widzieć
Cheresta pracujcie ile tylko dacie radę w ten skwar
-
Nat przykro mi
Proga masz ok, zwłaszcza, ze to zapewne nie jest 7 dpo, tylko to tsh jest ciut wysokie. Bierzesz coś na tarczycę?
A słuchajcie tak z Waszego doświadczenia, do jak tak super bolą jajca na owulację to ona się raczej już dokonała, czy będzie się dokonywać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 13:26
-
Aga9090 wrote:Dziękuję, że pytasz. Od wczoraj wymioty.. Ale tak to nie ma źle, da się przeżyć
Prenatalne mam 14.06 a wizytę u onkologa 15.06. A co u Ciebie?
Już trochę wracam do żywych, te upały bardzo mnie osłabiły, jestem kompletnie bez sił. Jeszcze w zeszłym tygodniu córka mi trochę kasłała więc zostałam z nią w domu. A ona teraz bardzo mocno przechodzi bunt, o wszystkie najprostsze czynności jest walka i przekonywanie że w połączeniu z upałem myślałam że wykituję. Dziś się ucieszyłam że wróciłam do pracy -
Malgonia wrote:
A słuchajcie tak z Waszego doświadczenia, do jak tak super bolą jajca na owulację to ona się raczej już dokonała, czy będzie się dokonywać?
w grudniu miałam chwilowy (dosłownie kilka sekund) ból jajca i wtedy owu się dokonała, teraz chyba z pół godziny ból przeokropny z prawej strony (a doktorek mówił że owu będzie z lewej) i myślę że owu się właśnie wtedy dokonała, tym bardziej że było to na drugi dzień od pozytywnego owulaka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 13:32
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanka wrote:To podobnie wizytujemy ja 15 mam zwykłą wizytę a 20 prenatalne, szybko ten czas leci!
Już trochę wracam do żywych, te upały bardzo mnie osłabiły, jestem kompletnie bez sił. Jeszcze w zeszłym tygodniu córka mi trochę kasłała więc zostałam z nią w domu. A ona teraz bardzo mocno przechodzi bunt, o wszystkie najprostsze czynności jest walka i przekonywanie że w połączeniu z upałem myślałam że wykituję. Dziś się ucieszyłam że wróciłam do pracy -
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:w grudniu miałam chwilowy (dosłownie kilka sekund) ból jajca i wtedy owu się dokonała, teraz chyba z pół godziny ból przeokropny z prawej strony (a doktorek mówił że owu będzie z lewej) i myślę że owu się właśnie wtedy dokonała, tym bardziej że było to na drugi dzień od pozytywnego owulaka.
no mi się też tak wydaje, tyle, ze mnie to zazwyczaj boli znacznie dłużej niż parę minut, to taki pół który towarzyszy mi z pół dnia... no to zostaje liczyć na skuteczność tych seksów z soboty
Co ma być to będzie, ale chyba pierwszy raz od dawna, nie będę się specjalnie nastawiać na sukces.
-
Malgonia wrote:no mi się też tak wydaje, tyle, ze mnie to zazwyczaj boli znacznie dłużej niż parę minut, to taki pół który towarzyszy mi z pół dnia... no to zostaje liczyć na skuteczność tych seksów z soboty
Co ma być to będzie, ale chyba pierwszy raz od dawna, nie będę się specjalnie nastawiać na sukces.
Jeśli dasz radę to się nie nastawiaj, lepiej miło się zaskoczyć :* ale jak nie dasz rady to się nie martw - będę z TobąMalgonia lubi tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Bocianiątko, tak wszyscy kurna spadają na ex testerki, nie uważasz, że na nas już pora? Trochę się ociągamy . Więcej nas tu w sumie takich maruderów ciążowych
No, może i masz rację, ale moja szansa to najwcześniej w lipcu a podejrzewam, ze raczej jakieś niezerowe szanse mamy sierpień-wrzesień... także żeby Wam do głowy nie przyszło na mnie czekać tutaj!
Słuchajcie, napisałam maila do Invimedu żeby nas zapisać do badań klinicznych badających jakiś lek zwiększający skuteczność IUI. Ciekawe czy się załapiemy mój doktorek był zachwycony pomysłem! wtedy zrobią nam komplet badań, sonoHSG i IUI w gratisie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 13:46
Malgonia, reset, Siwulec, Aga9090, Bajkaaa, Cheresta, KateHawke, Karma88, Lunaris, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Słuchajcie, napisałam maila do Invimedu żeby nas zapisać do badań klinicznych badających jakiś lek zwiększający skuteczność IUI. Ciekawe czy się załapiemy mój doktorek był zachwycony pomysłem! wtedy zrobią nam komplet badań, sonoHSG i IUI w gratisie!
Super pomysł Choć oczywiście trzymam kciuki byś szybciej zaszła nim tam się zdecydująBocianiątko, Siwulec, Aga9090 lubią tę wiadomość