Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
DKlamka82 wrote:Ja też czekam na wyniki tarczycy i proga z Diagnostyki i niccccc....
proga miałam ostatnio po 22:00 -
nick nieaktualny
-
kubekkawy wrote:Zajmijcie się czymś na chwilę dziewczyny
ja jestem bardzo zajęta... odświeżaniemDKlamka82, blue00, Aga9090, Lunaris, Nat90, Nadzieja22, Minie Black, -Mamunia-, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Siwulec, wchodzę by zobaczyć ładną betę, a tu NIC?!
Też mam wrażenie, że za długo tutaj siedzimy dziewczyny...a ex-testerki czekają!nowa na dzielni, Siwulec, KateHawke, Aga9090, Bajkaaa lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Bocianiątko wrote:No, może i masz rację, ale moja szansa to najwcześniej w lipcu a podejrzewam, ze raczej jakieś niezerowe szanse mamy sierpień-wrzesień... także żeby Wam do głowy nie przyszło na mnie czekać tutaj!
Słuchajcie, napisałam maila do Invimedu żeby nas zapisać do badań klinicznych badających jakiś lek zwiększający skuteczność IUI. Ciekawe czy się załapiemy mój doktorek był zachwycony pomysłem! wtedy zrobią nam komplet badań, sonoHSG i IUI w gratisie!
Siwulec no dawajWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 14:54
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySą! Siwulec, zaraz będziesz miała betę!!
TSH 1,46 µIU/ml
FT4 1,24 ng/dl przy normach 0,93 - 1,70 - nie znam się na tym parametrze, jest ok ?
Progesteron 18,99 ng/ml ale to przy lutce 2x na noc....
Nareszcie prog o jakim mogłam tylko marzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:05
-
nick nieaktualny
-
U mnie oczywiście @, ale co tam już się przyzwyczaiłam nawet mnie to nie smuci już, w końcu i mi się uda:)
Siwulec kciukiiiiiiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:04
Siwulec lubi tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rany ja zaraz do przedszkola muszę iść ale emocje
-