Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra, zbieram się do domu, będę co jakiś czas sprawdzać, jak się pojawi to dam Wam znać :* :* :*
-
Bazylkova, Nat
Bardzo się cieszę Patrycja
Ach Siwulec, ale emocje
Ja też czekam i co jakiś czas odświeżam stronę diagnostyki, bo męża kariotyp już jest, a mojego jeszcze nie ma... Niby do jutra ma już być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:23
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
JA też lecę i wychodzę z założenia że każą czekać bo na dobre wiadomości warto poczekać
-
kubekkawy wrote:Zajmijcie się czymś na chwilę dziewczyny
Bez jaj... Siwulcowa beta to prawie jak nasza, więc trudno pracować, zaciskając kciuki!
(Kubek, powiem brutalnie - pobędziesz tu dłużej to zrozumiesz )Aga9090, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Bez jaj... Siwulcowa beta to prawie jak nasza, więc trudno pracować, zaciskając kciuki!
(Kubek, powiem brutalnie - pobędziesz tu dłużej to zrozumiesz )
Zwłaszcza, że nam potrzeba pozytywnych emocji, a tu pytanie nie brzmi czy, tylko ile?
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Zwłaszcza, że nam potrzeba pozytywnych emocji, a tu pytanie nie brzmi czy, tylko ile?
Dokładnie! Potrzeba nam dobrych wiadomości! Ja lecę na trening, Siwulcu podnosząc tyłek będe ściskać kciukiNadzieja22 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Jestem po badaniach. Ja nic nie widziałam ale pani doktor widziała coś na macicy więc na 90% można wykluczyć pozamaciczna, przepisala proga ale na wyniki bety i proga muszę poczekać do jutra... Zwolnienie na tydzień w razie czego do przedłużenia, dużo leżeć i pozytywnie myśleć. Jeeej posadzić mnie na dłużej niż 10min graniczy z cudem, ale dla groszka wszystko. Ja też czekam na Wasze dobre wiadomości
Malgonia, Aga9090, Cheresta, MamaFabianka, DKlamka82, Nadzieja22, Lunaris, moyeu, Morusek, StaraczkaNika, Czrna 81, Koteczka82, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Furka wrote:Dostanę serduszko? Już nie oddam! Aaa I wirtualna szarlotka ode mnie!!
A z przyjemnością! Z dzisiejszą datą czy z 1 czerwca?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Furka wrote:Reset to jest bardzo dobre pytanie chyba z dzisiejszą
Mówisz- masz
I teraz tak sobie myślę - na 30 czerwca wpisana była ze mną Mamunia, która ma . Potem Furka kazała się przepisać na 30 czerwca, sądząc, że krwawienie to @, a jednak ma serduszko... Ponieważ nie mam na razie żadnych objawów do wkręcania, to chcę sobie powkręcać, że ten 30 "ma tę moc"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 16:21
Nadzieja22, Bajkaaa, -Mamunia-, Lunaris, Lili90, StaraczkaNika, Koteczka82, KateHawke lubią tę wiadomość
Cześć Laski!
Sorry, ale nie ogarniam kuwety w moim domu, chory 2,5 latek i sporo wymagający niemowlak to czasami nie na moje nerwy
Ale jestem na bieżąco, także Siwulcu mega gratulacje!! a póki nie ma wyniku to strzelam, że będzie 168!
I oczywiście dla Ciebie Mamunia też teraz będzie dobrze!
Patrycja super, że wychodzisz do domu i trzymam kciuki, żeby wszystko rozwiązało się w jak najmniejszym bólu, groszek silny i da radę!
Dziewczyny z bielą - tulę mocno! Ale w końcu będzie Wasz czas. Tak jak mówicie, już za długo jesteście na testowych, a ex-testerki zwalniają powoli brzuchy i trzeba zająć ich miejsceWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 15:56
Patrycja20, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Furka wrote:Jednak jest mi trochę smutno. Przyszłam do Was jak przysłowiowa przybłęda z ulicy i proszę bardzo... A za Wami taka droga, to nie jest fair...
Nie wolno tak myśleć, tylko się cieszyć!
Wiesz, wiele dziewczyn pierwszego malucha miało od pierwszego strzału czy nawet wpadki, a z kolejnym walczą miesiącami czy nawet latami...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra