Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:No, może i masz rację, ale moja szansa to najwcześniej w lipcu a podejrzewam, ze raczej jakieś niezerowe szanse mamy sierpień-wrzesień... także żeby Wam do głowy nie przyszło na mnie czekać tutaj!
Słuchajcie, napisałam maila do Invimedu żeby nas zapisać do badań klinicznych badających jakiś lek zwiększający skuteczność IUI. Ciekawe czy się załapiemy mój doktorek był zachwycony pomysłem! wtedy zrobią nam komplet badań, sonoHSG i IUI w gratisie!Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Siwulec, jak tam diagnostyka? "odśwież" już rozgorzałas?
daj spokój, wypiłam już 3l wody żeby się nie odwodnić, upocona już jestem cała aż palec się ślizga na klawiszach jak głupi ale licze że do godziny będą bo jak nie..... to będę nadal odświeżaćMalgonia, Patrycja20, Minie Black lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Siwulec już 14:00!!!
15 minut temu jak patrzyłam na zegarek to była 14:00, teraz patrzę i jest 14:04Minie Black, Lunaris, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Nat90 wrote:dzięki dziewczyny, może jeszcze coś wyjdzie, bo to dopiero 10/11dpo...? wiem, jestem niepoprawną marzycielką
na tarczycę się nie leczę, zawsze miałam super wyniki i ft3 i ft4 i mnie to zdziwiło te 2,9 tsh
a Ty testowałaś coś ? w sensie osikałaś jakiegoś bobka? przepraszam ale nie pamiętam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec 14:12!
właśnie wyszłam z psem... mamusiu chyba namówię męża na późno popoludniowy wypad nad jezioro bo zaraz sie ugotuje. dobrze ze na obiad wymyslilam puree, mizerie i jajko sadzone bo stać przy kuchence nie dałabym rady :p gryzie się to z niejedzeniem nabiału ale na nic innego dziś nie wpadłamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 14:14
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Nat, no to jak na 10/11 dpo to masz bardzo ładny progesteron
tym tsh bym się trochę zainteresowała. Bo niby nie jest kosmicznie wysokie, ale jednak lepiej jakby było niższeNat90 lubi tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Też mam takie wrażenie na zawsze zostanę na OF w wątku comiesięczne testowanie
Ja tez mam takie wrażenie, że będę tu zawsze...
Siwulec będzie 196!!Siwulec lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Nat, no to jak na 10/11 dpo to masz bardzo ładny progesteron
tym tsh bym się trochę zainteresowała. Bo niby nie jest kosmicznie wysokie, ale jednak lepiej jakby było niższe -
nick nieaktualny
-
dorobię w środę jeszcze komplet tarczycowy cały
Siwulec! oczywiście, obsikałam już z 8 bobków od owu;p na dzisiejszych i wczorajszych wydawało mi się, że coś widzę
może włączę ten Inofem w końcu, leży i czeka, może leciutko coś pomoże, pójdę się zaraz napić -
Nat90 wrote:dorobię w środę jeszcze komplet tarczycowy cały
Siwulec! oczywiście, obsikałam już z 8 bobków od owu;p na dzisiejszych i wczorajszych wydawało mi się, że coś widzę
może włączę ten Inofem w końcu, leży i czeka, może leciutko coś pomoże, pójdę się zaraz napić
to sikaj jutro, może jeszcze nic straconego. Widziałaś że u mnie beta była 2,2 i kreska leeeeeeeedwo widoczna
jaki miałaś dokładnie wynik bety? -
nick nieaktualny