Czy ktoś miał błędny wynik testu beta hcg?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam!
Chciala bym sie poradzic a moze pocieszyc... Cykle mam zegarkowe 29d czsem 2-3 dni ale wcześniej.obecnie mam 36 dc i nic bta ujemna zrobiona wczotaj sikacze ujemne
Czy mial ktos podobnie i mimo to fasolka byla?
Caly czas mam nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 18:07
-
RUDASEK32 wrote:Witam!
Chciala bym sie poradzic a moze pocieszyc... Cykle mam zegarkowe 29d czsem 2-3 dni ale wcześniej.obecnie mam 36 dc i nic bta ujemna zrobiona wczotaj sikacze ujemne
Czy mial ktos podobnie i mimo to fasolka byla?
Caly czas mam nadzieje
Ruda u ciebie troche juz po terminie miesiaczki wic beta sie pewnie nie pomylila...Brychta -
Rudasek beta się nie pomyliła, ale raz na jakiś czas książkowo nie musi być. Ja tak mam w tym cyklu. Normalnie wszystko na opak. Owulacja się przesunęła o dobry tydzien, hormony troszkę poswirowaly, także może i u Ciebie na wiosnę jest ciut inaczej A wtedy z beta mogło być za wcześnie.
Owszem mógł to być cykl bezowulacyjny, ja tak o swoim myślałam,ale gin stwierdził zupełnie coś innego - monitoring. Także głowa do góry i do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:26
szczęśliwa łac. beatum -
Hej. Ja z doświadczenia wiem że beta też może się mylić. A wlasciwie nie sama beta ale laboratorium. Kiedyś odebrałam wynik który wskazywał ewidentnie na ciążę -917 zdaje się. Dwa dni później dostałam plamienia więc biegiem na pogotowie. Tam powtórka badania (inne lab) i wynik 0,1... Lekarz powiedział że to już drugi taki jego przypadek, rzadko się zdarza ale lab też może się mylić. W każdą stronę.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Witam. Mam następujący problem. Na wizycie kontrolnej u ginekologa stwierdzono u mnoe ciąże 5-6 tydzień. Wynik bety wynosi <1,2. Okres powinnam miec 21.04 jednak sie nie pojawił. Czy to moze byc puste jajo plodowe ? Poł roku temu byłam w ciazy jednak poronilam. Nie byłam czyszczona, czy na usg mogły to byc resztki po poronieniu ?czy moze to byc rak lub cos innego
Natalia01200 lubi tę wiadomość
Marcepan -
Marcepan wrote:Witam. Mam następujący problem. Na wizycie kontrolnej u ginekologa stwierdzono u mnoe ciąże 5-6 tydzień. Wynik bety wynosi <1,2. Okres powinnam miec 21.04 jednak sie nie pojawił. Czy to moze byc puste jajo plodowe ? Poł roku temu byłam w ciazy jednak poronilam. Nie byłam czyszczona, czy na usg mogły to byc resztki po poronieniu ?czy moze to byc rak lub cos innegoMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Witam czy ktoś tu jeszcze zagląda jeśli tak to opowiem moją historie a więc tak mam nieregularne cykle leczę się na policystyczne jajniki i staram się o dzidzie długo wyczekiwana już pół roku nic tylko rozpacz przy robieniu testów. 16.04 miałam okres a od 22 do 28 było duużo przytulania z finałami 9.05 miałam wizytę u gina i zrobił mi nadzieje bo moja macica była rozpulchniona 11.05 byłam na becie tak jak kazał i wyszło beta total < 2,00 mIU/ml wiec chyba znowu nic teraz w piątek mam wizytę jak myślicie udało się czy zrobiony był za wcześnie. Chłopak pojechał za granicę do pracy i nie prędko go zobaczę codziennie dzwoni i pyta czy się udało proszę o rade pozdrawiam
-
Marcepan wrote:Witam. Mam następujący problem. Na wizycie kontrolnej u ginekologa stwierdzono u mnoe ciąże 5-6 tydzień. Wynik bety wynosi <1,2. Okres powinnam miec 21.04 jednak sie nie pojawił. Czy to moze byc puste jajo plodowe ? Poł roku temu byłam w ciazy jednak poronilam. Nie byłam czyszczona, czy na usg mogły to byc resztki po poronieniu ?czy moze to byc rak lub cos innegoCzekamy na naszą niunię ♡
-
Morisek28 wrote:Do 5 oznacza ze nie ma ciąży. Ale dla pewności powtórz bo moze byc ze zagniezdzanie bylo później. Jest to jak najbardziej mozliwe. Niektore zrodla podają ze może byc nawet kolo 11dnia :-0 także dla pewności na Twoim miejscu bym powtórzyła badanie. Są kobiety th na ovu ze tez mialy taka bęte a za dwa dni juz byla dodatnia.
ojjj chcę w to wierzyć!!!!!!!!!!! Dajesz nadzieję kochana<3 -
siema
ja miałam okres 17,06 ostatni i do dzis nie mam..robilam chyba z 10 testów z siku i nic. Postanowiłam zrobic bede bez uprzedniej wizyty u gina . Bete robilam w poniedziałek 18,07 i wyszła negatywnie ..dziwi mnie to .
Boła mnie piersi, od czasu do czasu podbrzusze..."czuje je" non stop.
a okresu brak i co wy na to?
Do gina umówiłam sie na 25,07 zobaczymy co powie. -
Hej, czy któraś z Was robiła moze betę w 22dc? Wiem, wiem, pośpieszyłam się, wynik wyszedł 4, niby nie wskazuje na ciążę, ale jak czytam to większość w dziewczyn ma wyniki około 1-2. Jest sens powtarzać betę za 2-3 dni? Czy raczej jednoznaczne, że ciąży nie ma?
-
Ciężko mi powiedzieć, bo ja robiłam to badanie pi raz pierwszy...u mnie w 10 dpo beta hcg wyszła 4, powtórzyłam dwa dni później, wynik 28 czyli wzrost 600%. Jutro znowu jadę. To bardzo szybko wzrasta, dlatego może powinnaś powtórzyć badanie po 48 h.
-
Hej Dziewczyny!
Od lipca tego roku, postanowiłam z mężem starać się o malucha. Ostatnią @ miałam 01.07, cykl 28 dni od 12 lat, bardzo regularnie. D tej pory nie pokazała się @, test negatywny, w poniedziałek robiłam betę, też negatywana. Dziewczyny, co o tym myślicie?Aneta Zoe