Czy to plamienie implantacyjne?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nigdy nie było z nieba ka. Zawsze był ból piersi, podbrzusza... A teraz nic. Tylko to plamienie....
-
Vivanillka wrote:U mnie nigdy nie było z nieba ka. Zawsze był ból piersi, podbrzusza... A teraz nic. Tylko to plamienie....
Ehh u mnie przyszla, chyba faktycznie tym kichnieciem cos naderwalam, test pokazal falszywy pozytyw... a przez chwile tak sie cieszylam. Nie polecam One Step z netu. -
Ja mam jakiś apteczny test... Tylko pewnie jeszcze za wcześnie. Do wieczora plamienie się uspokoił i znowu jest tyci tyci. Sama już nie wiem co myśleć... @ to to napewno nie jest, i na krwawienie owulacyjne za późno... 3dni do @ i dalej praktycznie przedokresowych objawów. Skutki wrażliwe, piersi nie bolą podbrzusze też nie... Sama nie wiem kiedy testować... Czy jutro czy w po poniedziałku.
-
Hej dziewczyny mam pytanie nie prowadzę już wykresów bo porostu niemam czasu. Ale wczoraj miałam kłucie jajnika prawego tylko raz tak dość mocny ten ból a dziś rano 2 niteczki krwi. Cykle mam 27 dniowe dziś jest 20 dzień, owu miałam niby, bo niewiem dokładnie w 14 dniu. Co myślicie? Dodam że nigdy nie miałam plamien.
-
Hejka dziewczyny mam pytanie do was proszę o odpowiedź normalnie miałam jak zawsze okres i po okresie owelacje jak zawsze ale po tym maialm nie wielkie krwawienie jasno różowe i potem brozowy przez 4 dni nie cale co to może być? a staram sie o dziecko juz 10 miesięcy i nic
-