X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Daj mi dobry prezent Mikołaju 🎅🏼 bo jestem już na skraju 😅
Odpowiedz

Daj mi dobry prezent Mikołaju 🎅🏼 bo jestem już na skraju 😅

Oceń ten wątek:
  • Biochemiczka Autorytet

Wysłany: 21 grudnia, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret!!! Tak czułam że to Twoje zwątpienie w ten cykl tak się skończy 🥹 #wygimnastykowanyjajowod
    Wciskaj acco i trzymamy kciuki za przyrosty 🤞🤞🤞

clara, Piret lubią tę wiadomość

34👩🏽35👨🏼

12/2022 42tc (cc) 🩵
    02/2025 6tc 💔
    08/2025 8tc 💔

Ona
    ❗️ cross-match 36,6%
    ⚠️trombofilia MTHFR (A1298) homo PAI-1 hetero
    ✅ HLA-C1, anxa5, kariotyp, KIR Bx (brak 2DS3), ana1+, ana3-, antytrombina III, białko c, białko s, białko s aktywność, zespół antyfosfolipidowy, cd56, cd138
    ✅ B12, D3, TSH, ft4, żelazo, ferrytyna, homocysteina, kwas foliowy
    💊euthyrox 50/25, modulator homocysteiny, 400ug folian, sorbifer, wit C, wit D, probiotyki, jod, desloratadyna
    On
    ✅ HLA-C1, kariotyp, anxa5
    ❔Morfologia nasienia, fDNA, HBA
  • staram_sie_ Koleżanka

Wysłany: 21 grudnia, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękne wiadomości! trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)!
    A jednak ktoś ma piękny prezent <3

Piret lubi tę wiadomość

• Slava Autorytet

Wysłany: 21 grudnia, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piret wrote:
    Kochane wytłumaczę się tylko, od przedwczoraj tu nie zaglądałam, zaraz oczywiście Was nadrobię, i przytulam mocno te z Was, które potrzebują 🥺 ostatnie dwa dni nazwałabym hardcore’em wychodzimy z domu i wracamy dopiero późnym popołudniem 🙈 mąż dzielnie znosi zakupy i pomaganie w porządkach. Większość rzeczy mamy ogarnięte, pojechałam też wczoraj do labu - czysto formalnie,by zrobić badania i mieć na papierze hormony dla ginekologa na styczeń. Nie chciałam bawić się w testy, bo nie miałam nadzieji na ten miesiąc.
    Jednak, aby się nie łudzić dzisiaj rano zdecydowałam się na test, by nie pluć sobie w brodę, że leków nie przyjmuję :
    https://ibb.co/Fk69CMnN

Moja głowa tego nie ogarnia.

Piret gratulacje, piękna kreseczka 🥳
    Pakuj Acco, acard, hepke co tam masz zalecone! Najmocniejsze kciuki za przyrosty 🤞❤️

Cudny prezent świąteczny, co 🤭

Piret lubi tę wiadomość

35&35l
    ❌ allo mlr 0, TNF, IL10, AMH, IO, BMI, PAI-1 4G/5G, -2DS2, -2DS3
    ❌ ruchliwość, morfologia
    Starania od 04.2024 2xCB, 2025 1xCP
    05-06/25 IVF po pgta 1x❄️
    06-07/25 cykl monitorowany + Ovitrelle+ Luteina
    14.07/25 ⏸️
    preg.png
  • Piret Autorytet

Wysłany: 21 grudnia, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biochemiczka wrote:
    Piret!!! Tak czułam że to Twoje zwątpienie w ten cykl tak się skończy 🥹 #wygimnastykowanyjajowod
    Wciskaj acco i trzymamy kciuki za przyrosty 🤞🤞🤞

Biochemiczko dziękuję Ci kochana, nie wiem czy wiesz ale to Ty dałaś mi wiarę w ten jajowód 🥹 lekarz po monitoringu informował, że szanse są mniejsze o połowie wiadomo a jak z przeciwnej strony owulka to jeszcze mniejsze … dwa dni biłam się z myślami czy próbować drugi raz z acco ale w końcu przez inne czynniki zrezygnowałam, żeby nie marnować szansy. W życiu nie przypuszczałam, że jajowód wyłapie jajeczko już za pierwszym podejściem z przeciwnej strony 🙈🙉 oczywiście uwierzę jak zobaczę na usg, mąż tak samo mówi i widzę, że nie ekscytuje się za wcześnie, bierze to na chłodno ja również, to nie ten etap po naszych doświadczeniach… ale wyjątkowo spokojna jakaś jestem, może dlatego, że zaraz Święta, sama nie wiem 🤷‍♀️

Wszystkie mnie wspierałyście dobrym słowem za co dziękuję no i ta historia z Sol 🥰

Cokolwiek by nie było - #wygimnastykowanyjajowód ruleeeezzz 😃🏆🤟

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia, 21:31

Księgowa, Sol35, Biochemiczka, clara, aszin, Slava, Loraa lubią tę wiadomość

👩🏼 35 🧔🏻‍♂️ 37

cp 💔
    2x cb 💔

💊 wit. B12, B6, C, wit. D3, kwas foliowy, P5P, magnez

✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 drożność ok,
    ❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III;

Fragmentacja DNA 6% ✔️

❌ 06-09.25 r. walka z e.coli

od 11.25 r.
    ~ monitorowane cykle

Only good mood & thoughts 🍀
‹‹ 32 33 34 35 36
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ