Daj mi dobry prezent Mikołaju 🎅🏼 bo jestem już na skraju 😅
-
WIADOMOŚĆ
-
Piret!!! Tak czułam że to Twoje zwątpienie w ten cykl tak się skończy 🥹 #wygimnastykowanyjajowod
Wciskaj acco i trzymamy kciuki za przyrosty 🤞🤞🤞
clara, Piret lubią tę wiadomość
34👩🏽35👨🏼
12/2022 42tc (cc) 🩵
02/2025 6tc 💔
08/2025 8tc 💔
Ona
❗️ cross-match 36,6%
⚠️trombofilia MTHFR (A1298) homo PAI-1 hetero
✅ HLA-C1, anxa5, kariotyp, KIR Bx (brak 2DS3), ana1+, ana3-, antytrombina III, białko c, białko s, białko s aktywność, zespół antyfosfolipidowy, cd56, cd138
✅ B12, D3, TSH, ft4, żelazo, ferrytyna, homocysteina, kwas foliowy
💊euthyrox 50/25, modulator homocysteiny, 400ug folian, sorbifer, wit C, wit D, probiotyki, jod, desloratadyna
On
✅ HLA-C1, kariotyp, anxa5
❔Morfologia nasienia, fDNA, HBA -
Piret wrote:Kochane wytłumaczę się tylko, od przedwczoraj tu nie zaglądałam, zaraz oczywiście Was nadrobię, i przytulam mocno te z Was, które potrzebują 🥺 ostatnie dwa dni nazwałabym hardcore’em wychodzimy z domu i wracamy dopiero późnym popołudniem 🙈 mąż dzielnie znosi zakupy i pomaganie w porządkach. Większość rzeczy mamy ogarnięte, pojechałam też wczoraj do labu - czysto formalnie,by zrobić badania i mieć na papierze hormony dla ginekologa na styczeń. Nie chciałam bawić się w testy, bo nie miałam nadzieji na ten miesiąc.
Jednak, aby się nie łudzić dzisiaj rano zdecydowałam się na test, by nie pluć sobie w brodę, że leków nie przyjmuję :
https://ibb.co/Fk69CMnN
Moja głowa tego nie ogarnia.
Piret gratulacje, piękna kreseczka 🥳
Pakuj Acco, acard, hepke co tam masz zalecone! Najmocniejsze kciuki za przyrosty 🤞❤️
Cudny prezent świąteczny, co 🤭
Piret lubi tę wiadomość
-
Biochemiczka wrote:Piret!!! Tak czułam że to Twoje zwątpienie w ten cykl tak się skończy 🥹 #wygimnastykowanyjajowod
Wciskaj acco i trzymamy kciuki za przyrosty 🤞🤞🤞
Biochemiczko dziękuję Ci kochana, nie wiem czy wiesz ale to Ty dałaś mi wiarę w ten jajowód 🥹 lekarz po monitoringu informował, że szanse są mniejsze o połowie wiadomo a jak z przeciwnej strony owulka to jeszcze mniejsze … dwa dni biłam się z myślami czy próbować drugi raz z acco ale w końcu przez inne czynniki zrezygnowałam, żeby nie marnować szansy. W życiu nie przypuszczałam, że jajowód wyłapie jajeczko już za pierwszym podejściem z przeciwnej strony 🙈🙉 oczywiście uwierzę jak zobaczę na usg, mąż tak samo mówi i widzę, że nie ekscytuje się za wcześnie, bierze to na chłodno ja również, to nie ten etap po naszych doświadczeniach… ale wyjątkowo spokojna jakaś jestem, może dlatego, że zaraz Święta, sama nie wiem 🤷♀️
Wszystkie mnie wspierałyście dobrym słowem za co dziękuję no i ta historia z Sol 🥰
Cokolwiek by nie było - #wygimnastykowanyjajowód ruleeeezzz 😃🏆🤟Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia, 21:31
Księgowa, Sol35, Biochemiczka, clara, aszin, Slava, Loraa lubią tę wiadomość
👩🏼 35 🧔🏻♂️ 37
cp 💔
2x cb 💔
💊 wit. B12, B6, C, wit. D3, kwas foliowy, P5P, magnez
✅ MUCHa, zespół antyfosfolipidowy, białko C i S, ANA1, ANA2 < 1:100; ASA, test CBA, immunofenotyp, homocysteina 7 📉 drożność ok,
❌ Kir AA, mutacja MTHFR A1298C, antytrombina III;
Fragmentacja DNA 6% ✔️
❌ 06-09.25 r. walka z e.coli
od 11.25 r.
~ monitorowane cykle
Only good mood & thoughts 🍀 -

!