X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Detektor oznak ciąży
Odpowiedz

Detektor oznak ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Marcia Nowa

Wysłany: 21 marca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie.... jak to jest? czy ma znaczenie, że dopiero jeden cykl objawów tu wprowadziłam ? bo u mnie pokazuje detektor 18%.... :(jak to rozumieć?

Marcia
  • teverde Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia wrote:
    No właśnie.... jak to jest? czy ma znaczenie, że dopiero jeden cykl objawów tu wprowadziłam ? bo u mnie pokazuje detektor 18%.... :(jak to rozumieć?
    Nie ma znaczenia który to Twój wprowadzony cykl. Procenty oznaczają jakie są szanse na pozytywny wynik na teście GDYBYŚ była w ciąży. Bo przecież możesz być, ale test tego jeszcze nie wykaże. Dlatego procenty się codziennie zwiększają.

golonat lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ