Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez jestem za dlugim, zawsze mi sie marzyl:D ale tak jak madzix pisze zalezy od sukienki, masz juz? moze zdjecie wstawisz?? tez myslimy o slubie ale brak kasy, a jednak wole drugie dziecko miec niz slub:P dziwna jestem, naszczescie tylko rok jak narazie jestesmy w 'narzyczenstwie'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 21:36
-
M8isia welon ja miałam dlugi ale ja miałam też tren w sukni. Welon miałam tylko do koscioła. Po pierwszym tańcu zostałam w wianku.
Haha biegów nie było, ale za to zakwasy - ulala! Biegać będę co 2 dni,
Bo sie zajadę. Niestety ja chyba zaczęłam źle reagować na dostinex. Od wzięcia w sob mam mdłości.
Po jedzeniu głównie, taki uczucie jakbym miała rybę w żołądku, ale nie wymiotuję.
Ja to mam tak wrażliwy żołądek, przekichane :p
A jak u Was wieczór?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hopeless wrote:Ja się witam ale uprzedzam lojalnie ze jak wrócę do starań nadal będę szczac od 9 dpo zniesiecie to?
A tera idę Was czytać
Jak najbardziej zniesiemy tylko jak dla ogarniecia sie napiszemy spokojnie, nie nakrecaj się.zebys sie.nie zawiodla itp itd to sie nie obrazajFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM8isia wrote:Hej dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic. Witam nowe staraczki. Milo ze was jest wiecej. Pytanie nie z tej beczki. Jak myslicie brac krotki welon sredni czy az za tylek?. Masakra zostalo mi 5 tyg wolnosci. Moze jakis wieczor panienski staraczek??. Tez zaczelam nowy cykl.
I pytanko mam do dziewczyn, które kupowały te zioła Sroki, jakbyście mogły mi powiedzieć gdzie kupiłyscie i jakie konkretnie.
Dziecko śpi, M. w pracy, nocka wolna, coś bym może poczytała... -
A mi si welony nie podobają ;P zdecydowanie bardziej wolę kwiatki lub całe wianki ale ja w kwestii ślubnej jestem odmieńcem, nawet buty u mnie były " tylko nie białe!!"
Ale zgadzam się, dodatki zależą od sukienki jaka masz Na pewno będzie ślicznie !!!*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też byłam przeciwna welonowi, szczefolnie, ze suknie mialam raczej taką boho, no może bardziej elegancks niż boho, ale w taką koronkę... nie umiem określić ale taki wiejski styl. Wiec mialam piekny wianek. Ale Mama, tradycjinalistka kupila mi dlugo welon, naprawde dlugi i powiem wam ze wygladal majestatycznie ale nie przesadnie na zdjeciach dodal duzo wyjatkowosci, a na sali juz zdjelam zeby szalec na parkiecie. W kazdym razie - nie zaluje!
Butow tez szukalam - byke nie bialych. Mialam taki bez, lakierowane i chodze w nich takze na co dzien.* hormony w normie
* naturalna owulacja
miśka1987 wrote:ketonal w dupke i diclac podobno ma pomóc. Po zastrzyku nawet chodzę
a moja @ wreszcie za rogiem, rycząco i płacząca dziś jestem...
Sunia nie oddała się rozkoszom z psem teraz w środe jedzie hehe ważne że się polubili!
Dobrze ze wracasz do zywych! Oby bylo tylko lepiej z Twoja rwą a raczej bez niej!!
* hormony w normie
* naturalna owulacja
M8isia wrote:Hej dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic. Witam nowe staraczki. Milo ze was jest wiecej. Pytanie nie z tej beczki. Jak myslicie brac krotki welon sredni czy az za tylek?. Masakra zostalo mi 5 tyg wolnosci. Moze jakis wieczor panienski staraczek??. Tez zaczelam nowy cykl.
Tak jak dziewczyny piszą to wiele zależy. Nie tylko od stylu sukienki ale też od wzrostu jaki masz i budowy ciała. Bo jak jesteś malutka to długi welon Cię zakryje ja mialam taki do tylka mniej wiecej (mam 160 wzrostu) i bardzo sobie chwale ze nie musiałam sie męczyć z zawijaniem go i myśleniem co z nim zrobić w sumie cale wesele w nim przetańczyłam, nie męczył. Butów tez nie miałam białych bo mi sie żadne nie podobały więc kupiłam...niebieskiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dużo też zależy od samego welonu - są proste i bardziej ozdobne. Teraz podobno coraz rzadziej się w ogóle decydują Panny Mlode na to. No i zależy jakie upięcie włosów. A w jakim stylu macie ślub?* hormony w normie
* naturalna owulacja
M8isia wrote:Hej dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic. Witam nowe staraczki. Milo ze was jest wiecej. Pytanie nie z tej beczki. Jak myslicie brac krotki welon sredni czy az za tylek?. Masakra zostalo mi 5 tyg wolnosci. Moze jakis wieczor panienski staraczek??. Tez zaczelam nowy cykl.
Ja szukając sukienki nie chciałam welonu ale jak założyłam to mi się spodobało , mam średniej długości,wogule mam inną sukienkę niż chciałam i drugi raz bym nie chciała szukać sukni, może dziwna jestem -
Ja też drugi raz bym nie chciała, szczególnie po tym co przeszłam, gdzie tydzień przed ślubiem dowiedziałam się, że sprowadzili zły model i nie wiedziałam, czy zdążą na sobotę, a jeszcze poprawki itp!
Mogę chodzić teraz jako doradczyni chętnie, więc jak ktos przed zakupem to chętnie pomoge* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia