Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez jestem za dlugim, zawsze mi sie marzyl:D ale tak jak madzix pisze zalezy od sukienki, masz juz? moze zdjecie wstawisz?? tez myslimy o slubie ale brak kasy, a jednak wole drugie dziecko miec niz slub:P dziwna jestem, naszczescie tylko rok jak narazie jestesmy w 'narzyczenstwie'
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2017, 21:36
-
M8isia welon ja miałam dlugi ale ja miałam też tren w sukni. Welon miałam tylko do koscioła. Po pierwszym tańcu zostałam w wianku.
Haha biegów nie było, ale za to zakwasy - ulala! Biegać będę co 2 dni,
Bo sie zajadę. Niestety ja chyba zaczęłam źle reagować na dostinex. Od wzięcia w sob mam mdłości.
Po jedzeniu głównie, taki uczucie jakbym miała rybę w żołądku, ale nie wymiotuję.
Ja to mam tak wrażliwy żołądek, przekichane :p
A jak u Was wieczór?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Hopeless wrote:Ja się witam ale uprzedzam lojalnie ze jak wrócę do starań nadal będę szczac od 9 dpo
zniesiecie to?
A tera idę Was czytać
Jak najbardziej zniesiemy tylko jak dla ogarniecia sie napiszemy spokojnie, nie nakrecaj się.zebys sie.nie zawiodla itp itd to sie nie obrazajFlowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM8isia wrote:Hej dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic. Witam nowe staraczki. Milo ze was jest wiecej. Pytanie nie z tej beczki. Jak myslicie brac krotki welon sredni czy az za tylek?. Masakra zostalo mi 5 tyg wolnosci. Moze jakis wieczor panienski staraczek??. Tez zaczelam nowy cykl.
i będziemy wirtualnie się alkoholozowac??
a welony długie mi się bardzo podobają, ale dziewczyny mają rację, że to zależy od sukienki.
I pytanko mam do dziewczyn, które kupowały te zioła Sroki, jakbyście mogły mi powiedzieć gdzie kupiłyscie i jakie konkretnie.
Dziecko śpi, M. w pracy, nocka wolna, coś bym może poczytała... -
A mi si welony nie podobają ;P zdecydowanie bardziej wolę kwiatki lub całe wianki
ale ja w kwestii ślubnej jestem odmieńcem, nawet buty u mnie były " tylko nie białe!!"
Ale zgadzam się, dodatki zależą od sukienki jaka maszNa pewno będzie ślicznie !!!
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też byłam przeciwna welonowi, szczefolnie, ze suknie mialam raczej taką boho, no może bardziej elegancks niż boho, ale w taką koronkę... nie umiem określić
ale taki wiejski styl. Wiec mialam piekny wianek. Ale Mama, tradycjinalistka kupila mi dlugo welon, naprawde dlugi i powiem wam ze wygladal majestatycznie ale nie przesadnie
na zdjeciach dodal duzo wyjatkowosci, a na sali juz zdjelam zeby szalec na parkiecie. W kazdym razie - nie zaluje!
Butow tez szukalam - byke nie bialych. Mialam taki bez, lakierowane i chodze w nich takze na co dzien.* hormony w normie
* naturalna owulacja
miśka1987 wrote:ketonal w dupke i diclac podobno ma pomóc. Po zastrzyku nawet chodzę
a moja @ wreszcie za rogiem, rycząco i płacząca dziś jestem...
Sunia nie oddała się rozkoszom z psemteraz w środe jedzie hehe ważne że się polubili!
Dobrze ze wracasz do zywych! Oby bylo tylko lepiej z Twoja rwąa raczej bez niej!!
* hormony w normie
* naturalna owulacja
M8isia wrote:Hej dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic. Witam nowe staraczki. Milo ze was jest wiecej. Pytanie nie z tej beczki. Jak myslicie brac krotki welon sredni czy az za tylek?. Masakra zostalo mi 5 tyg wolnosci. Moze jakis wieczor panienski staraczek??. Tez zaczelam nowy cykl.
Tak jak dziewczyny piszą to wiele zależy. Nie tylko od stylu sukienki ale też od wzrostu jaki masz i budowy ciała. Bo jak jesteś malutka to długi welon Cię zakryjeja mialam taki do tylka mniej wiecej (mam 160 wzrostu) i bardzo sobie chwale ze nie musiałam sie męczyć z zawijaniem go i myśleniem co z nim zrobić
w sumie cale wesele w nim przetańczyłam, nie męczył. Butów tez nie miałam białych bo mi sie żadne nie podobały
więc kupiłam...niebieskie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dużo też zależy od samego welonu - są proste i bardziej ozdobne. Teraz podobno coraz rzadziej się w ogóle decydują Panny Mlode na to. No i zależy jakie upięcie włosów. A w jakim stylu macie ślub?* hormony w normie
* naturalna owulacja
M8isia wrote:Hej dziewczynki. Chyba nie dam rady was nadrobic. Witam nowe staraczki. Milo ze was jest wiecej. Pytanie nie z tej beczki. Jak myslicie brac krotki welon sredni czy az za tylek?. Masakra zostalo mi 5 tyg wolnosci. Moze jakis wieczor panienski staraczek??. Tez zaczelam nowy cykl.
Ja szukając sukienki nie chciałam welonu ale jak założyłam to mi się spodobało, mam średniej długości,wogule mam inną sukienkę niż chciałam i drugi raz bym nie chciała szukać sukni, może dziwna jestem
-
Ja też drugi raz bym nie chciała, szczególnie po tym co przeszłam, gdzie tydzień przed ślubiem dowiedziałam się, że sprowadzili zły model i nie wiedziałam, czy zdążą na sobotę, a jeszcze poprawki itp!
Mogę chodzić teraz jako doradczyni chętnie, więc jak ktos przed zakupem to chętnie pomoge* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia