Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, że niezły synchron macie dziewczyny
Doti bardzo krótki cykl w takim razie, może rzeczywiscie cos z 2 fazą. Ale to już wiesz najlepiej po konsultacjach z lekarzem, co robić.
Trzymam w takim razie kciuki, żeby nowy cykl byl ostatnim przed 9 miesięczną przerwą
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Madzix dasz radę jesteśmy z tobą ja też już się nastawiam na swoje badanie jutro podjadę do szpitala ustalić jakiś termin
Synchron jak synchron ale tak się składa że w dniu testowania przypada nasza pierwsza rocznica ślubu, to musi być dobry znak i wierzę że dostanę najpiękniejszy prezent z możliwych -
Madzix kciuki zaciśnięte!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co tu taka cisza zapadła dziewczynki? Ja zanim pójdę do pracy to jeszcze zajrzałam. Jakoś ten nowy cykl mnie pobudził, mam znowu nadzieję, że się uda, że jajeczko znowu dojrzewa i wszystko będzie ok. Mam nową energię, zrobiłam sobie na jutro deser z chia żeby dobrze zacząć dzień jak odespie. W ogóle jakoś tak odzyskałam nadzieję
-
nick nieaktualny
-
Mi tam przykro nie jest. Wiadomo wolałabym żeby przyszła dopiero za 9 miesięcy ale skoro tak się nie da to niech przychodzi jak najszybciej żeby jak najszybciej znów zacząć próbować
Mam dziś tak pozytywny dzień że aż ciężko uwierzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:Mi tam przykro nie jest. Wiadomo wolałabym żeby przyszła dopiero za 9 miesięcy ale skoro tak się nie da to niech przychodzi jak najszybciej żeby jak najszybciej znów zacząć próbować
Mam dziś tak pozytywny dzień że aż ciężko uwierzyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane tego Wam życzę, żeby te nowe cykle były tymi na które tyle czekamy
Ja tez wróciłam z "miasta" i jakoś nie chce mi się spać, już czuję się jakby jutro miał być weekend a dopiero czwartek. Jutro 10 dpo, maz pyta czy juz testujemy :p ale jeszcze za wcześnie.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia