Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaa Miska - w ogole snilo mi sie, ze dostalam zamowienie na szczeniaka, ze okazalo sie, ze mojej suni szczeniaki kosztuja 3500
zl i postanowilam, ze ja wykorzystam do zarobku, a zapomnialam ze jest wysterylizowana i tak mi bylo pezykro :p nie wiem skad taka materialistka sie we snie ze mnie wziela! Ale jak widac nasze wieczorne rozmowy zostaly w glowie
Halszka - nie znam, jak bede przed kompem poslucham. Ja bardzo lubię polską muzykę, tekst jest dla mnie ważny. I te stare kawałki są super, jak i współczesne numery. Ja np bardzo lubie Korteza a on ma dużo ballad, np nic tu po mnie. Ale czy Wam to do wesela będzie pasować? Wątpię, bo to taki jęczek trochę jest
A co tanczycie? Po prostu wolnego, czy np walca i istotne sa takty?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Madzix88 - dla psa, całodzienne towarzystwo, to wielki skarb, dobrze, że są z Mamą Twoją.
Halszka, my tak samo. Słuchałam pączków w tłuszczu, piosenka fajna ale ja nie lubię jak Karolak śpiewa... My chcieliśmy żeby zespół nam zaśpiewał piosenkę do 1szego tańca, ale oczywiście daliśmy im znać przed samym sluem i powiedzieli, że nie zdążą przygotować.
Piosenka przede wszystkim Wam juz będzie się kojarzyć. Ja naszej piosenki wcześniej nie słuchałam, chociaż znałam, mąż ją nawet lubił, ale taka mega popularna, a teraz jak leci w radiu od razu się uśmiecham* hormony w normie
* naturalna owulacja
Trudno o wolną i wesołą piosenkę, ale na pewno da się znaleźć.
Musicie poszperać. Może coś balladowego, ale z nowoczesnym bitem - Alexandra- Popłyniemy daleko. Ja osobiscie tego nie słucham, ale znajoma się nad tym zastanawiała i chyba jest weselsza, tylko nie wiem, jak wolny do tego.
Z anglojęzycznych łatwiej byłoby
Ja to nie pomogę też za bardzo, bo słucham raczej jakiegoś rocka delikatnego itp to na swój ślub miałam problem wybrać.* hormony w normie
* naturalna owulacja
Ja tak zawsze mam, na wszystkich ślubach i chrzcinach płaczę, a na własnym ślubie nie było czasu
U mnie aktualnie ustalone, że od przyszłego cyklu monitoring. Na razie trzeba uzbroić się w cierpliwość.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Do póki jest brązowe - jest OK. Obserwuj, na okres za wcześnie, jeżeli II fazę miałaś do tej pory w normie.
Ja dziś 23 dc. 9 dpo, szyjka mega wysoko - to chyba niedobrze, do tego temp. w pochwie 38,8. Wiem, że jednorazowo mierzona nic nie da, ale coś jest nei tak, bo to ciepło poczułam właśnie mierząc szyjkę, wcześniej tak nie miałam. Może to kwestia podwyższonej ogólnie temperatury ciała, ok 37,5-37,7 mam od 2 dni, mam nadzieję, że to żadna infekcja
Doti a czujesz/czułaś ból przy tym plameniu?basialsp lubi tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
Doti87 wrote:A ja mam plamienie brązowe... jest 22dc i teoretycznie tydzien po ovu..ogólnie sa dwie możliwości albo idzie okres albo to jest implantacja.... ehhh
Miałam zacytować a nie polubić
Tak to właśnie jest najgorsZe że to bo to... -
No właśnie żadnego bólu... kurczę sama nie wiem i nie chce sobie robic zludnej nadzieji ehh.... ostatnie 2 cykle dostawalam okres okolo 25dc i to bylo dziwne dlatego teraz biorę luteine... ehhh co ma byc to będzie...
Aaaaa zaczynam sie niecierpliwic przez to -
Doti87 wrote:No właśnie żadnego bólu... kurczę sama nie wiem i nie chce sobie robic zludnej nadzieji ehh.... ostatnie 2 cykle dostawalam okres okolo 25dc i to bylo dziwne dlatego teraz biorę luteine... ehhh co ma byc to będzie...
Aaaaa zaczynam sie niecierpliwic przez to
No jeżeli to możliwa implantacja to za ok dwa dni możesz zrobić test, bo po ok 48 h uwalnia się hormon. a najlepiej bętę.
25 dc to krótki, jak bierzesz luteinę, to w sumie nie powinna być jeszcze @ tym bardziej. Trzymam kciuki bardzo!
Ja już tez najchętniej bym zatestowała Nie mam jednak testu, chyba tylko owulacyjne, więc ćwiczę kolejny cykl cierpliwość.
Najgorzej ze ja nc nie czuje takiego wewnterznego przeczucia nie mam ze sie udalo.* hormony w normie
* naturalna owulacja
No szybciej tak bylo, ze 25 na maksa dlatego sie zastanawialam o co chodzi i poprosiłam o luteine bo mialam podejrzenie ze dochodzilo do zapłodnienia i organizm odrzucal to... zobaczymy tym razem ehh
Kurde takie upały mialy dzisiaj byc a zimno jak nie wiem -
No moglo tak byc, ze zagniezdzenie sie nie udawalo bo za krotka 2 faza. Ale krotki cykl nie znaczy krotka faza. Sa kobiety co maja owulacje w 9 dc i maja cykl 24 dni na przyklad i to jest ok. Zle jest jak masz owy w 14 dc a cykl 24 dni bo wtedy w 10
Dni moze nie zdazyc sie zagniezdzic.
U mnie tez malo slonca. Duszno, nie jest chlodno ale zanosi sie chyba na niezla burze, a ja tyle prania robie !* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia