Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra, współczuję. No to oby się udało w te dwa miesiące, bardzo Ci tego życzę.
Strasznie słabo to w Polsce wygląda.
Na razie o tym nie myśl, na tyle, na ile się da, bo to nie będzie sprzyjać* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOda 33 masz jeszcze sile cwiczyc. Ja na nic juz nie mam sil. Mialam przewalony dzien w pracy. Pozniej wizyta u ksiedza. Przed slubem te formalnosci mnie wykoncza. Jeszcze te baby sa wscibskie. Kurde wszystko by chcialy wiedziec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2017, 21:44
-
nick nieaktualny
-
Ja sie nie odzywałam bo byłam z teściową na zakupach a później byłam na paznokciach bo muszę jakoś wyglądać na panieńskim.
M8isia czytałam że bedziesz miała skromne wesele robisz w knajpie ?? Masz zespół ?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak widać nie tak łatwo zajść w ciążę nie tylko nam
Miśka powodzenia w rozmnażaniu pupilki!
Ja dopiero skończyłam robić rzeczy na komputerze, a tu prawie 23. Myślę, właśnie, czy biegać. Mąż mówi, że jest gotowy ze mną pójść. Wiem, że lepiej bym się czuła, ale mogę się przez to nie wyspać. Rany ostatnio jestem taka niedecyzyjna.. masakra!* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super, to fajną masz już rodzinę, oby szybko pojawił się nowy członek Misiowej rodzinki
Ja jak w końcu zdecydujemy się na dom, obowiązkowo dużego psa! Tymczasem mam maluszka, mała pchełka, 6 kg, ale nie da się jej nie kochać, mimo, że jak to taki mały piesek jest dość uparta i szczekliwa* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
Maine Coon to pewnie większy od tego Yorczka? Super, ja nie rozumiem, jak można nie lubic zwierząt. Moim zdaniem zamiłowanie do czworonogów i nie tylko dobrze świadczy o człowieku* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia