Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Zapłaciłam 25,99 zł. Kupiłam na razie jedno opakowanie.
Parsleyek lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:To świetnie jadę do nich z powrotem w poniedziałek przełożyć
Dzięki dziewczyny za pomoc
Tylko po miesiączce i przed owulacją. Popytaj też jakie badania musisz mieć (standardowo jest cytologia i posiew z kanału szyjki macicy). Jakbyś chciała coś wiedzieć więcej o samym zabiegu to daj znać. Ja miałam niecały miesiąc temu.Madzix88, Cheresta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Doti - ja też trzymam kciuki, żeby plamienia po prostu ustały, a @ nie nadeszła! Dawaj znać Kochana.
Ja bóle już jak na @. 9-10 dpo, ale już czuję, że po ptakach. Mam tylko nadzieję, że @ mimo bólów przyjdzie w terminie, bo nie chce mieć zbyt krótkiej 2 fazy.
Zaraz zaczynam weekend, trochę głowę odciążę, może wino? A jutro jadę na wies, to się zrelaksuję* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
O nie nie nie nie. Bóle jak na @ są identyczne i na @ i na ciążę
-
JuicyB wrote:Tylko po miesiączce i przed owulacją. Popytaj też jakie badania musisz mieć (standardowo jest cytologia i posiew z kanału szyjki macicy). Jakbyś chciała coś wiedzieć więcej o samym zabiegu to daj znać. Ja miałam niecały miesiąc temu.
-
Hopeless wrote:O nie nie nie nie. Bóle jak na @ są identyczne i na @ i na ciążę
Nie u mnie. W zeszłym miesiącu takie bóle od owulacji do @. Bardzo uciążliwe i nic. A jak @ przyszła to był jakiś pogrom. Nie pamiętam kiedy tak cierpiałam z bólu. A wcześniejsze cykle - spoko. Nawet takie, że NIC nie czułam.
Ale dzięki Kochana za otuchę, no mówię Wam, nie czuję tego, więc się nie nastawiam. Oby monitoring poszedł dobrze i nasienie będziemy badać, taką mam umowę z mężem - jak dostane @ idzie się przebadać.
Cheresta - spokojnie. Dziewczyny podzielą się swoim doświadczeniem, a Ty na spokojnie sobie zanotuj i odezwij się do nich jeszcze raz, żeby wszystko ustalić. Lepiej być za dobrze przygotowanym, niż, żeby Cię nie dopuścili bo np. nie przyszłaś na czczo. A jak masz to w narkozie to musi być na czczo na pewno.* hormony w normie
* naturalna owulacja
S1985 w takim razie jestem bardzo zadowolona że kupiłam, nie wiedziałam że trafiłam na taką dobrą cenę
Doti kciuki za testowanie, Oda być może jeszcze nie wszystko stracone :*
Misia bardzo mi miło!
Cheresta wydaje mi się że chociaż badanie czystości pochwy powinnaś mieć. No ale może co lekarz to inaczej...
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
A to badanie jest drogie prywatnie? Ja to mam tak dosc nfz
Presleyek -wiem, ze nic nie jest straconego, dopoki nie ma
@ jest nadzieja, ale jakos tak wewnetrznie czuje.
Zobaczymy po weekendzie !* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Parsleyek mi jest jeszcze bardziej milo bo tez jestes z podkarpacia. Jak to milocmiec staraczke z swoich okolic. Dziewczyny z jakich firm uzywacie plynow do higieny intymnej?
-
Ja mam już drugą butle ZIAJA Intima. Niedrogi, ekonomiczny i jak dla mnie delikatny. Ja ogólnie jestem wrażliwa, lubi się do mnie przypałętać podrażnienie, nie mówię o intymnym tylko w ogóle, nawet mleczko do demakijażu potrafi mnie podrażnić, więc pod tym kątem płyn też się sprawdza
A na skład nigdy w sumie nie zwróciłam uwagi, zaraz nadrobię to* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia