Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
miśka1987 wrote:No właśnie mój mówi ze bylo tak wcześnie ze nie czekać i traktować jak @... parę lat temu moje naturolne ovu były właśnie 11-13 dc. Od 2 lat słabo z nimi naturalnie
Tylko powiedz swojemu żeby sprzęt wyparzylWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 18:24
-
nick nieaktualny
-
Miśka, fajnie Cię widzieć znowu uśmiechniętą! Działajcie
Ja w środę pierwsza wizyta w klinice, jestem mega ciekawa co nam powiedzą i jakie mój mąż będzie miał wyniki.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Cześć dziewczyny życzę wszystkim udanego tygodnia
Oda to w środę trzymamy kciuki za wizytę, obyś usłyszała same dobre wiadomościOda_33 lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki Oda!
U mnie po ovu. Teraz trzeba jakoś ten tydzień wytrzymać -
Hopeless rozumiem, że byle do 9dpo?
Mąż pojechał sam na badania, oddał nasienie w klinice - a bardzo się wcześniej wzbraniał, więc jestem dumna. Wyniki popołudniu, o niczym innym nie myślę, nie wiem czemu się tak stresuję.* hormony w normie
* naturalna owulacja
Dziewczyny a tak z innej beczki, jak myślicie bo zastanawiam sie nad wyborem frontów do kuchni i chciałabym mieć białe i czarne w połysku czy są one trudne do utrzymania czystości ?? Widać na nich odciski ??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:Ja mam biały połysk szafki i czarne szuflady. Jest tragedia przy dziecku...
No tego sie obawiam, to lepiej wsiąść mat, bo przeciez nie długo moje dziecko będzie mi wszędzie łapki zostawiać -
Oda_33 wrote:Hopeless rozumiem, że byle do 9dpo?
Mąż pojechał sam na badania, oddał nasienie w klinice - a bardzo się wcześniej wzbraniał, więc jestem dumna. Wyniki popołudniu, o niczym innym nie myślę, nie wiem czemu się tak stresuję.
Czekam na te wyniki razem z Tobą -
Właśnie! Gdzie wyniki?
Jak zabierają ovf dopiero widzę jak bardzo jestem uzależniona -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalszka112 wrote:No tego sie obawiam, to lepiej wsiąść mat, bo przeciez nie długo moje dziecko będzie mi wszędzie łapki zostawiać
-
Wyniki niestety słabe. Nie znam się na tym, ale obniżona morfologia, liczba plemników na 1 ml i w ogóle w ejakulacie.
Oczywiscie w intenrnecie wyczytalam ze nie mamy szans z takim nasieniem. Jutro wizyta u lekarza - zobaczymy. Pewnie beda sprawdzac skad taki zly wynik, wiec hormony meza itp pojda pod lupę.
Czytalam tez ze dopiero za 3 mc mozna powtorzyc wyniki badan, bo tyle dojrzewaja nowe plemniki, a do tego czasu mam sie nie ludzic.* hormony w normie
* naturalna owulacja
Na opisie jest dodafe ze pozutywna kwalifikacja do procedur wspomagania rozrodu moze Madzixc wiesz co to znaczy? Czy jest tak zle ze nas kwalifikuja od razu do IUI czy invitro, czy nie jest tak najgorzej bo mozna wykorzystac mimo tych wynikow te metofy?* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny