Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wjedzma, dużo zdrówka❤️ Kuruj się szybciutko i wracaj do nas😘
Wjedzma lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Hej słonko, dziękuję, że pytasz! Nie COVID, ale przeziębienie jak najbardziej robiłam trzy testy i wszystkie negatywne. Wczoraj odpoczywałam cały dzień
Lunana, Ania35, cześć!
Karolaaa8 Gratulacje! Niech beta pięknie przyrasta
Sowella jak u Ciebie sytuacja? Powtarzałaś jeszcze betę albo testy?
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich komentarzy, ale chwilowo nie mam siły </3Wjedzma lubi tę wiadomość
Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
nick nieaktualnyzzstefania83 wrote:Witam wszystkie melduje ze zrobiłam test i biel więc coś mi mój organizm płata figle.
No ale czekamy na nowy cykl więc się nie załamuje. Pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim oraz owocnych starań 😘
Tulę mocno! 🥺
Również rano wysikałam śnieżnobiałą biel nad bielami. 15 dpo. W dodatku mam dzisiaj bardzo depresyjny dzień...
Dobrego dnia dla Was! 🤗 -
Lunana wrote:Tulę mocno! 🥺
Również rano wysikałam śnieżnobiałą biel nad bielami. 15 dpo. W dodatku mam dzisiaj bardzo depresyjny dzień...
Dobrego dnia dla Was! 🤗
Trzymaj się, jutro będzie lepiej
Powiem Wam, że okres po pełnym cyklu brania niepokalanka to... no może nie przyjemność, ale pierwszy raz krwawię mniej (nadal intesywnie, ale było dużo gorzej), PMS dużo mniej mi dokuczał, brzuch aż tak nie boli. WOW :o Idealnie może nie jest, ale jest wystarczająco dobrze, żeby czuć się w miarę komfortowo. Wcześniej brałam Cyclodynon, który niby zawiera niepokalanka w mniejszej dawce, ale teraz biorę Swansona i widzę wreszcie różnicę! (W cenie też )Ania35, Marta100, Tedka lubią tę wiadomość
25cs - iui ❌
27cs - iui ❌
28cs - iui ❌
teraz: 29cs - ivf ✊ -
Abcia wrote:Trzymaj się, jutro będzie lepiej
Powiem Wam, że okres po pełnym cyklu brania niepokalanka to... no może nie przyjemność, ale pierwszy raz krwawię mniej (nadal intesywnie, ale było dużo gorzej), PMS dużo mniej mi dokuczał, brzuch aż tak nie boli. WOW :o Idealnie może nie jest, ale jest wystarczająco dobrze, żeby czuć się w miarę komfortowo. Wcześniej brałam Cyclodynon, który niby zawiera niepokalanka w mniejszej dawce, ale teraz biorę Swansona i widzę wreszcie różnicę! (W cenie też )Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
😆 Mi na szczęście nie szkodzą, a wręcz mam mniej problemów z żołądkiem 😊Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
PCOS
nieregularne cykle
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
Wiedzma dużo zdrówka! Ja dzisiaj kończę kwarantannę (3 dni miałam więc nie tak źle). I mimo wszystko wciąż mam nadzieję na ten cykl,zobaczymy jak będzie. W poniedziałek idę do nowego gin, może zleci mi jakieś badania. Miłego dnia Wam życzę 🙂
Wa123 lubi tę wiadomość
-
Wa123 wrote:Hej dziewczyny, jak tam dzisiaj nastawienie? :*
Ja trochę tracę nadzieję 😐 wczoraj przeanalizowałam moje testy owulacyjne z tych 4 dni, które zrobiłam i wychodzi mi, że 7dc był pik ( kreska bordowa). Przedwczoraj i wczoraj typowe objawy owulacji. Śluz wodnisty, kłucie w jajniku, tkliwe piersi, wysokie libido😊 Czyli tak jakby była owu. Natomiast dzisiaj brak skoku. Temperatura stoi... Może jednak znów się rozmyślił organizm. Dzisiaj boli mnie brzuch, jakbym miała dostać @ i czuje takie napięcie tam, jakbym coś miała w tym brzuchu. Kurcze, może te zioła mi tak mieszają w cyklu. Oby wszystko się uregulowało 🙏
Dobrego dnia Kochane😘 Uściski dla każdej z Was💗
Wzajemnie
Owulacja mogła być, tak jak piszą dziewczyny, obserwuj tempkę. Ja w tym cyklu miałam owu,a temp skoczyła dopiero na drugi dzień a szyjka byla juz zamknięta. Też się martwilam ze nie skoczy
Dawaj znaćWa123 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Milixx wrote:Dzisiaj już środa - miłego dnia 🥰
Miłego!
Milixx melduję, że kupiłam test ;P temp u mnie wysoko, czekam na nasz termin, choć... ja dzisiaj 12dpo. Coś mi się wydaję, że jeśli będzie @ to nie dotrwam do 14.02Milixx lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:Hej słonko, dziękuję, że pytasz! Nie COVID, ale przeziębienie jak najbardziej robiłam trzy testy i wszystkie negatywne. Wczoraj odpoczywałam cały dzień
Lunana, Ania35, cześć!
Karolaaa8 Gratulacje! Niech beta pięknie przyrasta
Sowella jak u Ciebie sytuacja? Powtarzałaś jeszcze betę albo testy?
Słomka czekamy na wieści z wizyty
Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich komentarzy, ale chwilowo nie mam siły </3
No to przeziębienie słabizna... dużo zdrówka i wracaj do nas cała i uśmiechnięta tęsknimy!Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
O to może i ja zacznę tego Niepokalanka kto wie...Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka trzymam kciuki, bo choć się nie znamy to śledzę twoje posty od kilku miesięcy - przez to, ze mamy podobny cykl i testujemy mniej-więcej w tym samym czasie. 😅 Ja planuję testy na sobotę, bo mam spotkanie z koleżankami i akurat będzie 12dpo, więc jak już to powinno chyba coś pokazać..
-
Aypis wrote:Tedka trzymam kciuki, bo choć się nie znamy to śledzę twoje posty od kilku miesięcy - przez to, ze mamy podobny cykl i testujemy mniej-więcej w tym samym czasie. 😅 Ja planuję testy na sobotę, bo mam spotkanie z koleżankami i akurat będzie 12dpo, więc jak już to powinno chyba coś pokazać..
Oooo jak miło też trzymam za Ciebie kciuki mocno! mam nadzieję, że na spotkaniu będziesz mogła się już czymś pochwalić ja testowałam 10dpo i biel vizira, ale każdy organizm jest inny i wszystko zależy od terminu owulacji, zagnieżdżenia itd. nigdy nie wiadomo. Ja żałuję, że zatestowałam za wcześnie czekam chociaz do 14dpo. Chyba, że @ przyjdzie wcześniej, a może, bo pobolewa mnie brzuch, momentami naprawdę mocno.Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Aypis wrote:Tedka trzymam kciuki, bo choć się nie znamy to śledzę twoje posty od kilku miesięcy - przez to, ze mamy podobny cykl i testujemy mniej-więcej w tym samym czasie. 😅 Ja planuję testy na sobotę, bo mam spotkanie z koleżankami i akurat będzie 12dpo, więc jak już to powinno chyba coś pokazać..
Szkoda, że Ty nie udostępniasz wykresu, można by Ciebie podglądać przemyśl toStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
nick nieaktualny
-
Tedka wrote:Miłego!
Milixx melduję, że kupiłam test ;P temp u mnie wysoko, czekam na nasz termin, choć... ja dzisiaj 12dpo. Coś mi się wydaję, że jeśli będzie @ to nie dotrwam do 14.02
Ja mam jeden test z doz w domu i grzecznie czekam ale tak kusi, że nie wiem czy wytrzyma do 14.02 😈🤣
Z drugiej strony z minuty na minutę wątpię że się udało bo brzuch się odzywa i śluz się zmienia. Dzisiaj już 28dc i termin 🐒 według mnie na jutro. Te czekanie najgorsze. A siedzenie w domu wg nie pomaga nie myśleć🤦♀️😄 Staram się grzecznie czekać na rozwój sytuacji ale chyba zaczynam się szykować na kolejny cykl 🙈 -
Wjedzma dużo zdrówka odpoczywaj! 🍀❤🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅