Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTedka, piękny skok, czuje, że to będzie Twój cykl 💚
Haniu, coś czuję, że po zamknięciu tej fabryki, za miesiąc przyjdziesz tutaj z dobrymi informacjami ☘️
Czy ktoś ze mną ma dziś 1dc? Ja mam dobre nastawienie na ten cykl, w tym miesiącu byłam już o krok, więc myślę, że teraz mi się uda, ale chcę trochę wyluzować i nie spinać się, bo "płodne" to trzeba.
Jola ja jestem pewna, że u Ciebie to to.
Ewiwi nie mam pojęcia czemu tak jest, pierwszy raz coś takiego widzęMarta100, Tedka lubią tę wiadomość
-
Byłam na monitoringu. 15dc, pęcherzyk największy 16mm...to chyba będzie bezowulacyjny..
Jedyny plus - dziecko nie będzie listopadowe :p 😅starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
nick nieaktualny
-
Hania007 wrote:Cześć. U mnie temperatura nisko i pojawiły się plamienia, właściwie to krew ze śluzem. Także znowu się nie udało ale przyjmuje to z godnością. Tak los chciał🤷♀️ Teraz zamykam fabrykę i biore się za powrót do biznesu. Idę dzisiaj nawet ogladac lokal 🤞🏻 Trzymajcie sie dziewczyny, będę co jakiś czas zaglądać bo mocno Wam kibicuje✊🏻❤️ Trzymajcie się❤️
musisz się już poddać czy po prostu chcesz? 😭
-
nick nieaktualnyWjedzma wrote:Jolcia!!! Pozytyw jak byk, gratulacje kochana
czekamy na bete ✊
Kirra przykro mi. Oby jeszcze się pojawiła 💪
Ania35, jak sytuacja? Rozkręciło się?
Tedka działajcie działajcie, super masz męża, że taki stanowczy i nie trzeba go do łóżka za fraki targać, jak to czasem na złość bywa w owulacje 🤭
U mnie dzisiaj temperatura dalej w górze, a nastrój w dole. Jakoś straciłam ten zapał i przeczucie, że się uda 🙃
Będzie dobrze 😊 Ja w ogóle nie miałam przeczucia cykl wpisałam na listę straconych a zobacz 😉 Bedzie dobrze na pewno ✊✊✊✊✊✊✊ -
nick nieaktualnyIwonay wrote:Tedka, piękny skok, czuje, że to będzie Twój cykl 💚
Haniu, coś czuję, że po zamknięciu tej fabryki, za miesiąc przyjdziesz tutaj z dobrymi informacjami ☘️
Czy ktoś ze mną ma dziś 1dc? Ja mam dobre nastawienie na ten cykl, w tym miesiącu byłam już o krok, więc myślę, że teraz mi się uda, ale chcę trochę wyluzować i nie spinać się, bo "płodne" to trzeba.
Jola ja jestem pewna, że u Ciebie to to.
Ewiwi nie mam pojęcia czemu tak jest, pierwszy raz coś takiego widzę
Będzie dobrze ✊✊✊✊✊✊✊✊Iwonay lubi tę wiadomość
-
Muszę wrócić do pracy. Myślałam ze uda się przed końcem macierzynskiego ale nie udało się wiec nie mam wyjścia. Jestem na dg wiec u mnie nie ma zaległych urlopow żebym mogła wydłużyć. Będę nadal mierzyć temperaturę żeby odkładać bo jak zainwestuje parędziesiąt tysięcy w nowy salon nie będę chciała zajsc już w ciąże. Taki był plan od początku i mieliśmy zdać się na los. Albo się uda i ciągnę macierzynski dalej albo się nie uda i wracam do biznesu. Przykro mi bo bardzo chciałam mieć 2 dzieci ale ma to tez swoje plusy których narazie nie widzę ale wiem ze są 😏
Iwonay lubi tę wiadomość
-
Marta100 wrote:Bo Cię nie oszukał tylko jest pozytywny 😉 🥰😍 Jestem pewna że to ciąża ✊✊✊✊✊✊✊✊
Nosiłam ten test w kieszeni, żeby nikt nie zobaczył i się położyłam na chwilę i stary przyszedł przed pracą się przytulić i poczuł coś. Wyciągnął z kieszeni i po niespodziance 😅 zapytał jak to możliwe, że nic mu nie powiedziałam...no a ja ze jeszcze nie cieszę się, bo pojadę na betę najpierw i wtedy będę mogła być pewna 🤭Tedka, Milixx, Kasiak89, Iwonay, Dominisia35 lubią tę wiadomość
-
Hania przykro mi bardzo... Tak bardzo wierzyłam, że Ci się uda 🥺
Kasiak89, może owu będzie chwilę później? Tedka chyba też miała malutkie na pierwszym podglądzie, a dwa dni później były piękne gotowe do pęknięcia. Tedka dobrze mówię? Jeśli nie to mnie popraw
Iwonay ✊✊✊ kciuki zaciśnięte za kolejny cykl!
Nie będę kłamać, testowałam, test wygląda identycznie jak wczoraj i przedwczoraj 🤷♀️ więc ja po prostu mam wyjątkowy talent do wypatrywania kresek fabrycznych i tyle. Moje oczy widzą blade kreski tam gdzie ich nie ma, a aparat widocznie wychwyca fabrycznąno ale dopiero 9dpo, nie skreślam cyklu, ale jakoś zapał ze mnie uleciał
Iwonay, Dominisia35 lubią tę wiadomość
-
Jolcia90 wrote:Ale wtopę zaliczyłam 😅
Nosiłam ten test w kieszeni, żeby nikt nie zobaczył i się położyłam na chwilę i stary przyszedł przed pracą się przytulić i poczuł coś. Wyciągnął z kieszeni i po niespodziance 😅 zapytał jak to możliwe, że nic mu nie powiedziałam...no a ja ze jeszcze nie cieszę się, bo pojadę na betę najpierw i wtedy będę mogła być pewna 🤭
Haha o matko 🤭 no nie wyszło, ale trudno, jestem pewna że beta będzie pozytywna i możesz powoli zacząć się cieszyć :* -
Jolcia90 wrote:Dziewczyny? Oszust? 🥺
https://zapodaj.net/e290aeb2cd89f.jpg.html
Przecież tu jest piękna II kreska, żaden oszust 💪🏼💚Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Jolcia gratuluje,krecha pewna jest i gratuluje 💚💚💚
Hania może jak odsuniesz myśli trochę to akurat się uda,tego ci życzę kochana.🤗🤗
Tedka dobrze że dzialaliscie,będą tego efekty zaniedlugo ✊✊✊✊
A te testy Ewiwi moim zdaniem felerne jakieś...złóż reklamacje.
Mam pytanie dziewczyny dlaczego jak dodaje temperature do wykresu to te kółeczka są puste?Nie mam zaznaczone by nie brać temp pod uwagę więc nie wiem...🤔Tedka lubi tę wiadomość
12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Hania007 wrote:Muszę wrócić do pracy. Myślałam ze uda się przed końcem macierzynskiego ale nie udało się wiec nie mam wyjścia. Jestem na dg wiec u mnie nie ma zaległych urlopow żebym mogła wydłużyć. Będę nadal mierzyć temperaturę żeby odkładać bo jak zainwestuje parędziesiąt tysięcy w nowy salon nie będę chciała zajsc już w ciąże. Taki był plan od początku i mieliśmy zdać się na los. Albo się uda i ciągnę macierzynski dalej albo się nie uda i wracam do biznesu. Przykro mi bo bardzo chciałam mieć 2 dzieci ale ma to tez swoje plusy których narazie nie widzę ale wiem ze są 😏
Hania, zdaj się na los tak jak to robiłaś do tej pory. Życie pisze własne scenariusze. DG to specyficzna forma pracydużo zależy od Ciebie, ale też wszystko opiera się na Tobie, więc... Wiem jakie są tego konsekwencje, ale... Nigdy nie wiadomo co przyniesie przyszłość. Plany o dwójce dzieci wcale nie muszą się kończyć
Spróbuj czerpać przyjemność z powrotu do pracy, do ludzi, do tego co robisz dobrze i na pewno lubisz robić. Zaznasz trochę spokoju to i w głowie się ułoży i serce uspokoi, a wtedy... kto wie co się wydarzy
Tulę
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Jolcia90 wrote:Ale wtopę zaliczyłam 😅
Nosiłam ten test w kieszeni, żeby nikt nie zobaczył i się położyłam na chwilę i stary przyszedł przed pracą się przytulić i poczuł coś. Wyciągnął z kieszeni i po niespodziance 😅 zapytał jak to możliwe, że nic mu nie powiedziałam...no a ja ze jeszcze nie cieszę się, bo pojadę na betę najpierw i wtedy będę mogła być pewna 🤭
Haha o kurcze 🤭 nie pukla niespodzianka, ale taka jak mu zrobiłaś też nie była zła 😊 Jestem pewna, że beta to tylko formalność i możecie się po woli cieszyć 🥰 -
Hania007 wrote:Muszę wrócić do pracy. Myślałam ze uda się przed końcem macierzynskiego ale nie udało się wiec nie mam wyjścia. Jestem na dg wiec u mnie nie ma zaległych urlopow żebym mogła wydłużyć. Będę nadal mierzyć temperaturę żeby odkładać bo jak zainwestuje parędziesiąt tysięcy w nowy salon nie będę chciała zajsc już w ciąże. Taki był plan od początku i mieliśmy zdać się na los. Albo się uda i ciągnę macierzynski dalej albo się nie uda i wracam do biznesu. Przykro mi bo bardzo chciałam mieć 2 dzieci ale ma to tez swoje plusy których narazie nie widzę ale wiem ze są 😏
-
Wjedzma wrote:Hania przykro mi bardzo... Tak bardzo wierzyłam, że Ci się uda 🥺
Kasiak89, może owu będzie chwilę później? Tedka chyba też miała malutkie na pierwszym podglądzie, a dwa dni później były piękne gotowe do pęknięcia. Tedka dobrze mówię? Jeśli nie to mnie popraw
Iwonay ✊✊✊ kciuki zaciśnięte za kolejny cykl!
Nie będę kłamać, testowałam, test wygląda identycznie jak wczoraj i przedwczoraj 🤷♀️ więc ja po prostu mam wyjątkowy talent do wypatrywania kresek fabrycznych i tyle. Moje oczy widzą blade kreski tam gdzie ich nie ma, a aparat widocznie wychwyca fabrycznąno ale dopiero 9dpo, nie skreślam cyklu, ale jakoś zapał ze mnie uleciał
I tak trzymam kciuki za Ciebie mocnomyślę, że w Tobie nadzieja i jako jedna z licznych już tutaj dziewczyn niedługo będziesz widzieć II kreski
Na pewno przede mną
Choć to marne pocieszenie, bo nie trudno byc przede mną
tak czy siak komu jak komu ale Tobie musi się udać!
Wjedzma lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Anka1312 wrote:Mam pytanie dziewczyny dlaczego jak dodaje temperature do wykresu to te kółeczka są puste?Nie mam zaznaczone by nie brać temp pod uwagę więc nie wiem...🤔
Inna godzina pomiarujak mierzysz o różnych porach to masz puste kółko, jak zaznaczysz ignoruj temperaturę to masz przerywaną kreskę między pomiarami