Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia90 wrote:Ale wtopę zaliczyłam 😅
Nosiłam ten test w kieszeni, żeby nikt nie zobaczył i się położyłam na chwilę i stary przyszedł przed pracą się przytulić i poczuł coś. Wyciągnął z kieszeni i po niespodziance 😅 zapytał jak to możliwe, że nic mu nie powiedziałam...no a ja ze jeszcze nie cieszę się, bo pojadę na betę najpierw i wtedy będę mogła być pewna 🤭
Nieźleno i dobrze, nie wolno kitrać teścików przed starym
Niech też oczekuje na betę
trzymajcie się tam!
Felinka94, Kasiak89 lubią tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
nick nieaktualny
-
Tedka, piękny skok i dobrze, że mąż chętny był na seksy 💕💕 Czuje, że to Twój cykl 🍀
Hania, tule 💗 Kochana, zdaj się na los, on wie co robi i jaki ma plan na Ciebie😊 Planów o dwójce dzieci nie przekreślaj, domyślam się, że nie tak to sobie planowałaś jednak uważam, że teraz chwilę popracuj, zaznaj spokoju, wróć do ludzi. Oderwiesz myśli od starań i zobaczysz, że życie Cię zaskoczy i lada moment nam tu przekażesz dobre wiadomości 🥰🥰
Kirra, ja mimo wszystko nadal trzymam kciuki ✊🏼✊🏼🍀
Wjedzma, pokazuj test! Ja czuje, że u Ciebie kropek się pojawi 🍀🍀🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2022, 09:21
Hania007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:Muszę wrócić do pracy. Myślałam ze uda się przed końcem macierzynskiego ale nie udało się wiec nie mam wyjścia. Jestem na dg wiec u mnie nie ma zaległych urlopow żebym mogła wydłużyć. Będę nadal mierzyć temperaturę żeby odkładać bo jak zainwestuje parędziesiąt tysięcy w nowy salon nie będę chciała zajsc już w ciąże. Taki był plan od początku i mieliśmy zdać się na los. Albo się uda i ciągnę macierzynski dalej albo się nie uda i wracam do biznesu. Przykro mi bo bardzo chciałam mieć 2 dzieci ale ma to tez swoje plusy których narazie nie widzę ale wiem ze są 😏
Wiesz takie podejście jest dobre 😉 Może właśnie taka przerwa chwila oddechu jest potrzebna 😉 Ja Ci mocno kibicuje w każdej sferze ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ Byle do przodu 😊 Tule mocnoHania007 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:Inna godzina pomiaru
jak mierzysz o różnych porach to masz puste kółko, jak zaznaczysz ignoruj temperaturę to masz przerywaną kreskę między pomiarami
12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
A pokaże Wam, co mi tam...
Tutaj nic nie ma, prawda?
https://zapodaj.net/484f6e84fe82b.jpg.html🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
Czy któraś może zerknąć na mój wykres i mi podpowiedzieć co z tą moją owulacją 🤔🤔 Ten skok oznacza, że była czy dopiero lada moment będzie? Testy owulacyjne wczoraj miały dość wyraźną drugą kreskę, jednak dopiero dzisiaj widzę pik (robiłam rano, przed 9:00 z rozcieńczonego moczu i po szklance kawy). Śluz wczoraj mega rozciągliwy i niesamowity ból w podbrzuszu wieczorem. Mąż wykorzystany był wczoraj dwa razy 💕😅 Dzisiaj idzie na nockę i nie będzie możliwości powtórki 😔 Dopiero w sobotę rano go przyatakuje💕, nie będzie za późno? 🤔 Czy lepiej urwać się wcześniej z pracy i go zaskoczyć przed wyjściem 😅🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2022, 09:30
Marta100 lubi tę wiadomość
-
Kirra wrote:A pokaże Wam, co mi tam...
Tutaj nic nie ma, prawda?
https://zapodaj.net/484f6e84fe82b.jpg.html
Nic nie widzęale póki nie ma @, itd
Kirra lubi tę wiadomość
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Nic nie widzę
ale póki nie ma @, itd
Zbieram siły i wracam do roboty
🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
https://naforum.zapodaj.net/3b7dc2e9922c.jpg.html
No jak chcecie to wrzucam, ale naprawdę nie ma tu nic innego niż na poprzednich testach. Nie jest zalany tylko świeżutki 🤭 Dziękuję Wam za słowa otuchy i wiarę
Kirra znasz mój talent, prawda?wydaje mi się że coś tam delikatnie majaczy, ale ciężko powiedzieć, bo cień pada na okienko. Dasz radę zrobić zdjęcie tak żeby ładnie całe okienko było widać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2022, 09:35
-
Milixx wrote:Czy któraś może zerknąć na mój wykres i mi podpowiedzieć co z tą moją owulacją 🤔🤔 Ten skok oznacza, że była czy dopiero lada moment będzie? Testy owulacyjne wczoraj miały dość wyraźną drugą kreskę, jednak dopiero dzisiaj widzę pik (robiłam rano, przed 9:00 z rozcieńczonego moczu i po szklance kawy). Śluz wczoraj mega rozciągliwy i niesamowity ból w podbrzuszu wieczorem. Mąż wykorzystany był wczoraj dwa razy 💕😅 Dzisiaj idzie na nockę i nie będzie możliwości powtórki 😔 Dopiero w sobotę rano go przyatakuje💕, nie będzie za późno? 🤔 Czy lepiej urwać się wcześniej z pracy i go zaskoczyć przed wyjściem do pracy 😅🤭
Moim zdaniem była jużale wiadomo, że dla potwierdzenia trzeba jeszcze pomierzyć. Widzę na wykresie, że nie próżnowaliście, więc nic się nie stanie jak dacie sobie chwilę odsapnąć
powinny przetrwać do jutra np.
Nic na wariata!Milixx lubi tę wiadomość
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:https://naforum.zapodaj.net/upload.html
No jak chcecie to wrzucam, ale naprawdę nie ma tu nic innego niż na poprzednich testach. Nie jest zalany tylko świeżutki 🤭 Dziękuję Wam za słowa otuchy i wiarę
Kirra znasz mój talent, prawda?wydaje mi się że coś tam delikatnie majaczy, ale ciężko powiedzieć, bo cień pada na okienko. Dasz radę zrobić zdjęcie tak żeby ładnie całe okienko było widać?
Wjedzma mi nic się nie otwiera, brak załadowanego plikuStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Wjedzma wrote:https://naforum.zapodaj.net/upload.html
Tak tak znam Twój talent! ❤🤣 wywaliłam już do kosza ten test...🧡 🧡 🧡
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
Milixx wrote:Czy któraś może zerknąć na mój wykres i mi podpowiedzieć co z tą moją owulacją 🤔🤔 Ten skok oznacza, że była czy dopiero lada moment będzie? Testy owulacyjne wczoraj miały dość wyraźną drugą kreskę, jednak dopiero dzisiaj widzę pik (robiłam rano, przed 9:00 z rozcieńczonego moczu i po szklance kawy). Śluz wczoraj mega rozciągliwy i niesamowity ból w podbrzuszu wieczorem. Mąż wykorzystany był wczoraj dwa razy 💕😅 Dzisiaj idzie na nockę i nie będzie możliwości powtórki 😔 Dopiero w sobotę rano go przyatakuje💕, nie będzie za późno? 🤔 Czy lepiej urwać się wcześniej z pracy i go zaskoczyć przed wyjściem 😅🤭
No z temperatury to wygląda jakby już było po, ale szczerze powiem, że my wszystkie mamy w tym miesiącu takie dziwne te temperatury, że ja już wiem, że nic nie wiem 🤭 obserwuj dalej i oczywiście, że go przyatakuj jutro rano jeszcze 😎Milixx lubi tę wiadomość
-
Kirra niestety nic nie widzę 😔😔 ale jak to się mówi: Póki nie ma @ to piłka w grze 🍀🍀
Wjedzma nie otwiera się 😔
Tedka, masz racje - nic na wariata. Czekam grzecznie do soboty i ładnie przywitam męża 🤭😄Kirra lubi tę wiadomość
-
Wjedzma wrote:No z temperatury to wygląda jakby już było po, ale szczerze powiem, że my wszystkie mamy w tym miesiącu takie dziwne te temperatury, że ja już wiem, że nic nie wiem 🤭 obserwuj dalej i oczywiście, że go przyatakuj jutro rano jeszcze 😎
Powiem Wam, że tak mnie zdziwiła ta temperatura rano, że aż usnąć już nie mogłam 😅 takie mam na niej schodki, że wiem, że nic nie wiem 🤷🏼♀️😄😄 -
nick nieaktualny