Druga faza czas start! Opowiadamy i wspieramy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiak89 wrote:Mnie to czasem nawet @ nie przekonuje 🤣😂 zdarzają mi się takie skąpe ostatnio i budzą moje wątpliwości. Czy to aby na pewno @ była 😅
-
Hej kobitki
Joolcia nie trać nadziei ja znam przypadek i to nie jeden ze zagnieżdżenie było w 14dpo po przesunięciu owulki, beta przed nie pokaże pozytywu.
Trzeba odczekać, poczekaj do @kochana bo wierzę że coś na rzeczy jest.
Wjedzma aa kochana u ciebie to pozytyw jest malowany jak ta lala,
Poczekaj teraz 2 dni czy ciemnieje
Ja 8dpo biel ale czuję że coś jest na rzeczy, będę testować do końca, nie potrafię nie zatestowac, my staraczki tak już mamy, choćbym miała 100testow wszystkie bym zużyła wmawiając sobie a może teraz pokaże.... 🙂
Życzę wszystkim staraczkom żeby same kreseczki się posypałyJolcia90 lubi tę wiadomość
-
Właśnie. Jeszcze wczoraj miałam jakieś chore nadzieje ze może akurat to nie @ i temperatura nie była tragiczna ale dzisiaj już krwawię jak zarżnięta świnia za przeproszeniem i temperatura typowa jak na okres.😞 człowiek do końca się ludzi. Poza tym nie mogę się jakoś pogodzić z tym ze to już koniec. Teraz trochę inna mam perspektywę i zazdroszcze Wam ze możecie się starać.
-
Hania007 wrote:Właśnie. Jeszcze wczoraj miałam jakieś chore nadzieje ze może akurat to nie @ i temperatura nie była tragiczna ale dzisiaj już krwawię jak zarżnięta świnia za przeproszeniem i temperatura typowa jak na okres.😞 człowiek do końca się ludzi. Poza tym nie mogę się jakoś pogodzić z tym ze to już koniec. Teraz trochę inna mam perspektywę i zazdroszcze Wam ze możecie się starać.
Przykro mi 😞Hania007 lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
nick nieaktualnyHania007 wrote:Właśnie. Jeszcze wczoraj miałam jakieś chore nadzieje ze może akurat to nie @ i temperatura nie była tragiczna ale dzisiaj już krwawię jak zarżnięta świnia za przeproszeniem i temperatura typowa jak na okres.😞 człowiek do końca się ludzi. Poza tym nie mogę się jakoś pogodzić z tym ze to już koniec. Teraz trochę inna mam perspektywę i zazdroszcze Wam ze możecie się starać.
Hania007 czasem nowe perspektywy tez niosą fajne skutki 😊😉 Trzeba tylko sie na nie pozytywnie otworzyć i nastawić. Ja bardzo Ci kibicuje i wierze ze będzie wszystko dobrze ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊Hania007 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Właśnie. Jeszcze wczoraj miałam jakieś chore nadzieje ze może akurat to nie @ i temperatura nie była tragiczna ale dzisiaj już krwawię jak zarżnięta świnia za przeproszeniem i temperatura typowa jak na okres.😞 człowiek do końca się ludzi. Poza tym nie mogę się jakoś pogodzić z tym ze to już koniec. Teraz trochę inna mam perspektywę i zazdroszcze Wam ze możecie się starać.
Wszystko będzie dobrze w końcu musi zaskoczyćHania007 lubi tę wiadomość
-
Marta100 wrote:Hania007 czasem nowe perspektywy tez niosą fajne skutki 😊😉 Trzeba tylko sie na nie pozytywnie otworzyć i nastawić. Ja bardzo Ci kibicuje i wierze ze będzie wszystko dobrze ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
-
Hania007 lubi tę wiadomość
-
zzstefania83 wrote:Ściskam parę dni i koniec @ i potem nowy cykl.
Wszystko będzie dobrze w końcu musi zaskoczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2022, 10:12
-
Hania tak mi przykro 😔 tule mocno ❤️
Ale pamiętaj.. To że kończycie starania wcale nie oznacza, że los zdecyduje za Was i postanowi dać Wam maleństwo 🍀Hania007 lubi tę wiadomość
-
Wjedzma gdzie Ty jesteś? My tu czekamy! 🤞🍀🍀
Jolcia90 a Ty masz jeszcze w zamiarze testować? 🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2022, 10:15
Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Tylko my już się nie będziemy starać i właśnie dla mnie to koniec. Dlatego Mam kryzys😣
Hania007 lubi tę wiadomość
-
Hania tule ❤
A dlaczego już się nie będziecie starać? Chyba coś pominęłamHania007 lubi tę wiadomość
🧡 🧡 🧡
On: podstawowe badania w normie
Ona:
TSH 1,4✅
Ft3, Ft4 ✅
E2 ✅
FSH ✅
Lh✅
Progesteron✅
Prolaktyna💊 Dostinex
Testosteron✅
DHEA-S✅
Cytologia, USG ✅
Owu✅
Krzywa cukrowa ✅
DHEA-S ✅
AMH ✅
sono HSG - oba jajowody drożne ✅ -
nick nieaktualnyJolcia90 wrote:Dziękuję kochana że pytasz 😘
Wpadły do mnie koleżanki na kawkę, to nie było czasu myśleć w sumie i nawet nie miałam jak ze starym pogadać na spokojnie. Patrzył tylko tak na mnie i pytał czy nie chce mu czegoś powiedzieć...jakby liczył na to, że jednak powiem, że to żart 😭 oj...smutne to było bardzo mocno.
Teraz jak już cicho się zrobiło to znów myślę i wertuje internet w poszukiwaniu informacji czy mam jeszcze może jakaś malutka szansę 🥺 to byłby istny cud, jeśli po weekendzie, by się okazało, że jednak ciąża. Niby w to wątpię, ale gdzieś tam w środku jeszcze coś się tli...
Ten mój śluz jest dla mnie taki zastanawiający...zawsze po owulacji mam lepki i mało, aż do samej 🐒 a teraz jest go dużo i jest taki wodnisto kremowy... Nie wiem 🤷
jutro jednak wyjeżdżamy na weekend, więc głowa trochę odpocznie.
Mam jeszcze jeden test w domu, oczywiście będzie mnie kusiło, żeby jutro na niego nasikać, ale z racji dzisiejszej bety, wiem że nie ma prawa nic wyjść, prawda?
Taka smutna się jakaś zrobiłam okropnie...
Jolcia dobrze robisz głowa musi odpocząć 😉 Ja też wiele rzeczy się naczytałam, wiele rzeczy słyszałam i w sumie póki okresu nie ma wszystko jest możliwe. Ja wiem że testy są zawodne i nie chce nic reklamować ale te Sema-protect to były jedyne gdzie biel oznaczała zawsze brak ciąży a kreska ciążowa zawsze nia była. I wszystkie moje koleżanki mówią to samo. Spróbuj może zrobić go w dniu okresu. 😊 Tule mocno kibicuje równie mocno i bardzo życzę Ci pozytywnego końca tego cyklu ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊Jolcia90 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Wjedzma gdzie Ty jesteś? My tu czekamy! 🤞🍀🍀
Jolcia90 a Ty masz jeszcze w zamiarze testować? 🍀
Nie wiem czy kupię kolejny test...🐒 Planowo mam dostać środa/czwartek...niby jeszcze kupa czasu, ale chyba straciłam już werwę do testowania 😅
Ale za was bardzo mocno trzymam kciuki 😘😘😘😘 -
Marta100 wrote:Jolcia dobrze robisz głowa musi odpocząć 😉 Ja też wiele rzeczy się naczytałam, wiele rzeczy słyszałam i w sumie póki okresu nie ma wszystko jest możliwe. Ja wiem że testy są zawodne i nie chce nic reklamować ale te Sema-protect to były jedyne gdzie biel oznaczała zawsze brak ciąży a kreska ciążowa zawsze nia była. I wszystkie moje koleżanki mówią to samo. Spróbuj może zrobić go w dniu okresu. 😊 Tule mocno kibicuje równie mocno i bardzo życzę Ci pozytywnego końca tego cyklu ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
-
Czyli całkowicie wykluczasz teraz starania przez rozwój działalności, tak? Czy pozostają starania bez zabezpieczania, ale na luzie?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)