Dziewczyny kto testuje 29.07??
-
WIADOMOŚĆ
-
Beta z wczoraj 61,24, sądząc po spadku temp. to 3 dni po implantacji, więc myślę że ok Na razie jestem mega spokojna, chyba na razie trudno mi w to uwierzyć, bo staramy się prawie 3 lata, a za miesiąc - dwa mieliśmy już jechać do kliniki. Mam nadzieję, że się utrzyma, bo mam sporo przeciwciał i troszkę plamię. Trzymajcie za mnie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 07:38
Amy, Tinka85, Matleena lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie Wam gratuluje - cienia cienia małej mi też - zapewne jestes w ciąży! Mam nadzieje,że może dołączę do Was w przyszłym miesiącu! a Tym czasem dbajcie o siebie Kochane i o Wasze cudowne fasolki!!!
olka30 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img] -
Ja już nie mogę się doczekać wyników bety, teraz idę do pracy i ok 17 odbiorę wynik. Jejuuu z jednej strony jestem podekscytowana, a z drugiej straszenie się boję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 09:47
Aniołek [*] 06. 02. 2014
Julek 16. 08. 2015 -
Dziś jest mój 46dc (ok.19dpo-wg ovu) test zrobiłam ale gdzies w poludnie,wyszedl negatywny:( zastanawiam sięczy powtorzyc test za 2-3 dni jesli nie przyjdzie @. jak narazie nie mam zadnych objawow na @ .Viola25
Ludzie,którzy mają marzenia,nigdy nie tracą nadziei... -
Jak to sie stalo?;( Jejklu a ja sama bylam przekonana,ze bedziesz miala dzidzie;( A blad lab.?
Ja dzis robilam-negatywny..Tzn ja tam cos pod dwiatlo widzialam ale...Ile ja juz sie takich nawidzialam;D Hehehhe...Az mi w oczzach sie myli i widze potem wszedzie te kreski;polka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,dołączam do wątku
testowałam się dzisiaj, 9 dni po owulacji, wynik niestety negatywny chociaż baaaardzo starałam się dostrzec drugą krechę Byłam pozytywnie nastawiona bo dziwnie pobolewa mnie okolica lewego jajnika, ale coś czuje, że skończy się to @ -
Jezu Tinka85 - nie powiem ,że Ci zazdroszczę bo tak nie wolno ale bardzo się za Ciebie cieszę! Ja też nie mogę się doczekać drugiego Szkraba w brzuchu! Życzę CI spokoju a rad żadnych nie potrzebujesz bo przecież niedawno temu miałaś mieszkańca w brzuchu!1! Gratulacje!!!
Tinka85 lubi tę wiadomość
Moje Szczescia
[img][/img]