Dziewczyny kto testuje 29.07??
-
WIADOMOŚĆ
-
Kashamba- gratuluje napewno jestes w ciąży ten bobo test jest za mało czuły po prostu, u mnie niestety nic z zieloności w tym cyklu,dobre chyba jedynie jest to ze cykl skrócił sie pieknie do 28 dni - szok i ze juz jestem w nowym cyklu bo @ w nocy przyszła! Trzymam za nas kciuki za nowy cykl! Jak będziemy juz po ovu utworze ponownie termin testowania! A tymcZasem życzę Wam dziewuszki owulacji a potem samym górMoje Szczescia
[img][/img] -
bilibili wrote:Kashamba- gratuluje napewno jestes w ciąży ten bobo test jest za mało czuły po prostu
No niestety bobo test jest właśnie bardziej czuły niż ten usp, dlatego boję się że trafiłam na jakąś wadliwą serięAniołek [*] 06. 02. 2014
Julek 16. 08. 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam, ja dziś też zatestowałam, dopatrzeliśmy się z mężem cień cienia, ale jutro powtórzę żeby się upewnić mam nadzieję że będzie dobrze widoczna druga kreseczka bo ta dzisiaj to jakas taka chudzinka, że tak ledwo ledwo jakby było super, to już nasz 6-ty cykl... życzę wszystkim powodzenia
olka30 lubi tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj robiłam test, mimo że dopiero jestem 7 dpo i wyszedł cień cienia. Strasznie się denerwuję, cały dzień nie umiem się na niczym innym skupić... Co o tym myślicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08423bbf7144.jpgolka30 lubi tę wiadomość
-
bilibili wrote:Tinka85 - widzę,że masz 6 miesięcznego Synka JUz się staracie o rodzeństwo ? Mój chłopak kończy 10 miesięcy a teraz walczymy oby o córę
Synek jutro kończy 7 miesięcy. Zaczęliśmy trochę wcześniej, bo poprzednim razem udało się dopiero w 11 cyklu,a zależało mi żeby najpóźniej do końca października zajść w ciążę. Tym razem nie trzeba było czekać tak długo (chyba że to fałszywy alarm), bo to dopiero 1 cykl, a zaczęliśmy starania dość późno, byłam pewna że zbyt późno i teraz na pewno się nie uda