X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie ENDOMETRIUM
Odpowiedz

ENDOMETRIUM

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • asiun Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje endometrium dwa dni po owu miało 4,1 mm :( czyli tragedia, ale jutro jadę do innego gina, bo ten jakiś niepewny :P

ex2bhdge30jzhj6n.png

bfaregz2kmplzbid.png
  • asiun Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara087 wrote:
    ja po owulacji 18-20 mm endometrium i tez nic z tego

Hmm... ale czy Twoje edno nie jest za grube ?? Lekarz nie podejrzewa endometriozy ??

ex2bhdge30jzhj6n.png

bfaregz2kmplzbid.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ