endometrium w dniu spodziewanej miesiączki
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, mam pytanie.. czy endometrium 15 mm w 15 dc zapowiada że coś się kroi?
Wiem, ze nikt mi nie powie na tej podstawie, czy zaszłam, ale jestem po pierwszej inseminacji AID i nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w staraniach o dziecko bo szybko nas zdiagnozowali.niedoświadczona 32 -
Hej, czy ktoś tu jeszcze jest??
Jestem nowa i chciałabym nieco zaznajomić się z tematem.
Dzień przed @ moje endometrium miało 10 mm. Na drugi dzień przyszedł @ ale był dość skąpy i trwał tylko 2 dni. Od 23 sierpnia brałam bromergon na obniżenie prolaktyny ale tylko przez 20 dni. Cykle mam nieregularne a teraz ten okres pojawił się dopiero w 36 dc (teoretycznie się spóźnił). Co o tym sądzicie? 3 dni przed @ uprawiałam sport i to był dość duży wysiłek. Czy myślicie że powinnam się martwić? Kolejną wizytę u lekarza mam 4 października więc się dopytam. Ciąże wykluczam bo uprawiałam tylko petting. Boję się że to jakieś większe zaburzenia hormonalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,jestem tu nowa. Podpowiedźcie mi proszę w pewnej kwestii. Mam cykle 28-29 dni. Kochalismy się z mężem w 15 dc. Dziś jest 25 dc, byłam u ginekologa o mam endometrium 8mm, pęcherzyka brak.Okres powinnam dostać za ok 3 dni. Czy myślicie, że jest szansa? Czytałam, że przed okresem endometrium powinno być wyższe. Nie wiem co myslec
-