X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie endometrium w dniu spodziewanej miesiączki
Odpowiedz

endometrium w dniu spodziewanej miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • niedoświadczona 32 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, mam pytanie.. czy endometrium 15 mm w 15 dc zapowiada że coś się kroi?

Wiem, ze nikt mi nie powie na tej podstawie, czy zaszłam, ale jestem po pierwszej inseminacji AID i nie mam zbyt wielkiego doświadczenia w staraniach o dziecko bo szybko nas zdiagnozowali.

niedoświadczona 32
  • niedoświadczona 32 Ekspertka

Wysłany: 1 czerwca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jednak ktoś ma doświadczenie z endometrium?

niedoświadczona 32
  • justapanterka Nowa

Wysłany: 21 września 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy ktoś tu jeszcze jest??
    Jestem nowa i chciałabym nieco zaznajomić się z tematem.

Dzień przed @ moje endometrium miało 10 mm. Na drugi dzień przyszedł @ ale był dość skąpy i trwał tylko 2 dni. Od 23 sierpnia brałam bromergon na obniżenie prolaktyny ale tylko przez 20 dni. Cykle mam nieregularne a teraz ten okres pojawił się dopiero w 36 dc (teoretycznie się spóźnił). Co o tym sądzicie? 3 dni przed @ uprawiałam sport i to był dość duży wysiłek. Czy myślicie że powinnam się martwić? Kolejną wizytę u lekarza mam 4 października więc się dopytam. Ciąże wykluczam bo uprawiałam tylko petting. Boję się że to jakieś większe zaburzenia hormonalne :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.wczoraj byłam u ginka. Moje endo ma w 27 dc 17mm. Czy to jest normalne?czy moze świadczyć o ciąży? Z góry dzięki za info

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,jestem tu nowa. Podpowiedźcie mi proszę w pewnej kwestii. Mam cykle 28-29 dni. Kochalismy się z mężem w 15 dc. Dziś jest 25 dc, byłam u ginekologa o mam endometrium 8mm, pęcherzyka brak.Okres powinnam dostać za ok 3 dni. Czy myślicie, że jest szansa? Czytałam, że przed okresem endometrium powinno być wyższe. Nie wiem co myslec

• Wiki1 Nowa

Wysłany: 14 października 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szansa jest. Ja 3 razy zaszlam w ciążę(2donosilam) z endometrium 6mm. Chociaż lekarz, który robił iść 2dni po owulacji, powiedział, że nie ma szans... teraz też mam slabe endometrium, ale mam nadzieję, że się uda :-)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ