Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Z ciekawostek oddziałowych miałam dziś nadprogramowe usg. Okazało się, ze na oddziale jest pani o tym samym nazwisku co ja
Lunaris, Aga9090, Bocianiątko, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Ja potraktowałam pytanie do kiedy TRZEBA, a nie do kiedy można:) bo dla mnie np. migdały i morele to jak kara, zaś po owulacji przerzucam się np. na białe wino,bo mi czerwone czasem bokiem wychodzi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 21:44
-
Yos pij pij i jeszcze raz pij! Bierzesz Asmag?
Małgonia byle by Ci podwójnych leków nie dawali i nic nie usunęli! za to upomnij się o drugie śniadanie i podwójne łóżkoMalgonia lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Yos pij pij i jeszcze raz pij! Bierzesz Asmag?
Małgonia byle by Ci podwójnych leków nie dawali i nic nie usunęli! za to upomnij się o drugie śniadanie i podwójne łóżko
Poki co pani poprosila bym podczas badan przedstawiala sie pelnym nazwiskiem (mam dwuczlonowe) zeby nam badan nie pomylili
Dobrze, ze tej biopsji mi nid zrobiliLunaris lubi tę wiadomość
-
Yos dobrze że już lepiej Lubisz sok pomidorowy? Pij ile wlezie.
Byłam dzisiaj u kosmetyczki w Starogardzie,więc przy okazji wskoczyłam na promocję do Smyka i kupiłam młodemu kilka ciuchów za połowę ceny W dobrym humorze wróciłam do domu,a tu zonk! Zaczęło się plamienieCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyDziewczyny, idę powoli spać! Postaram się odzywać - o ile rachunek za tel mnie nie przerosnie! Udanych seksow i niech mi któraś wysika 2 kresunie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c55d42a263ff.jpgMalgonia, Bocianiątko, Cabrera, Achia, Kargo31, KateKum lubią tę wiadomość
-
Ja nie jestem pewna, czy ona nie ma nawet tak samo na imie. Polozna mi nie powie, ale slyszalam, jak lekarz rozmawial, ze ma na skierowaniu napisane (tu moje imie i pierwsze nazwisko), a ze pacjentka jest na innej fazie badan.. i jak po mnie przyszedl to tez po imieniu prosil (bo Rodo).
No dobrze, ze to nie jakis oddzial zabiegowy -
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:Reset i jak tam dzisiaj? Był ogień:p?
Nie, jest do dupy. M. pod presją nie mógł skończyć, więc doszło do tego, że ja się poryczalam, a on poszedł spać na kanapę.
Skok temperatury mam dzisiaj, dziś też jakis rozciągliwy śluz się pojawił, gdybym jakoś go namówiła rano to może jeszcze nikłe szanse by były... Uprzedzając Wasze pytania- byłam już w salonie pod pretekstem, żeby wrócił do łóżka, bo kanapa niewygodna, odmówił.
Jestem tak opuchnięta po całej nocy płaczu, że aż oczu nie mogę porządnie otworzyć. Chyba pójdę do jamy.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Reset posiedze z Toba w jamie jesli jest miejsce.
Wiele z nas przechodzilo ten etap w staraniach. Presja robi swoje, cisnienie jest z obu stron, a my same jeszcze troszke dociskamy. U nas pod koniec staran juz byly fest awantury. Trzeba to jakos zalagodzic, bo presja nam tu w tym nie pomagala i nie pomaga.
Trzymaj sie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Reset kurcze przykro mi pocieszające jest to, że coś się u Ciebie ruszyło i są duże szanse, że tak już zostanie. :* nie myślcie już dziś o tym, trzeba trochę głowy oczyścić. Jeszcze będzie szansza :*
Mi wczoraj lekarz też powiedział, żeby się kochać regularnie co 2 dni przez cały cykl bo mąż mi zeświruje jeśli będzie tylko w owulacje i nic z tego nie wyjdzie.
A u mnie cykl bezowulacyjny. Temperatura nisko, pęcherzyki nie rosną więc lipec mnie zawiódł. Teraz oby się cykl nie ciągnął w nieskończoność bo zwariuje.
Udanego dnia kochane :* głowa do góry, niech nam na nią świeci słonce2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przykro mi, że Wam emki nawalają, kiedy akurat powinny być wsparciem.
Reset, mam nadzieję, że zmobilizujecie - wygląda na to, że dzisiaj zwolni się brzuch po Ani. A na dniach może jeszcze ze dwa!
Także komuś się musi teraz poszczęścić.
A ja mam na dziś robotę, ale przenudną, więc pewnie będę tu zaglądać co i rusz
Miłego dnia - dużo lepszego niż ten felerny piątek!
NATURA STWORZYŁA KOBIETĘ I MĘŻCZYZNĘ.
Jednak da się między nimi zauważyć pewne mniejsze lub większe różnice.
Przezwiska:
* Kiedy Kasia, Ania i Magda idą gdzieś razem, będą
zwraca ć się do siebie per Kasia, Ania i Magda.
* Kiedy Staszek, Karol i Tomek idą gdzieś razem, będą
zwracać się do siebie per Łysy, Lolek i Drzazga.
Jedzenie:
* Kiedy Staszek, Karol i Tomek poproszą o rachunek,
każdy zrzuci się po 20 zł, nawet jeśli na rachunku będzie
32,50 zł. Wszyscy powiedzą, że nie mają drobnych i żaden
nie będzie domagał się reszty.
* Kiedy dziewczyny dostaną rachunek, któraś sięgnie
do torebki po kalkulator.
Kasa:
* Facet zapłaci 5 zł za rzecz wartą 2 zł, jeśli jest
mu potrzebna.
* Kobieta zapłaci 2 zł za niepotrzebną jej rzecz
wartą 5 zł, jeśli ta jest w przecenie.
Łazienka:
* Facet ma w łazience 6 rzeczy: szczoteczkę i pastę do
zębów, piankę i maszynkę do golenia, mydło, ręcznik.
* Kobieta przeciętnie ma w łazience na wyposażeniu 337 przedmiotów, z czego facet poprawnie jest w stanie
zidentyfikować 20.
Kłótnie:
* Do kobiety należy ostatnie słowo w każdej kłótni.
* Wszystko co powie później facet jest początkiem nowej kłótni.
Przyszłość:
* Kobieta martwi się o przyszłość, dopóki nie wyjdzie za mąż.
* Mężczyzna nie martwi się o przyszłość, dopóki się nie ożeni
Sukces:
* Mężczyzna sukcesu to taki , który zarabia więcej
* Kobieta sukcesu to taka, która takiego mężczyznę znajdzie.
Małżeństwo:
* Kobieta wychodzi za mąż mając nadzieję, że facet się
zmieni, czego ten nie robi.
* Mężczyzna żeni się mając nadzieję, że kobieta się nie zmieni, co ta znienacka robi.
Strojenie się:
* Kobieta wystroi się do wyjścia na zakupy, podlewania
kwiatków, wyjścia ze śmieciami, odebrania telefonu,
przeczytania książki i odebrania poczty.
* Facet wystroi się na ślub i ewentualnie na pogrzeb.
Naturalność:
* Facet budzi się, wyglądając tak samo dobrze jak wtedy, kiedy kładł się spać.
* Kobiety z jakiegoś powodu psują się w ciągu nocy.
Potomstwo:
* Kobieta wie wszystko o swoich dzieciach. Wie o kolegach, ulubionym jedzeniu, skrywanych obawach, marzeniach i snach.
* Mężczyzna w pewnym stopniu jest świadomy, że w jego domu mieszkają jacyś mali ludzie.
Myśl dnia:
Ożeniony facet powinien zapomnieć o swoich pomyłkach.
Nie ma sensu, aby dwoje ludzi pamiętało o tym samym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2018, 08:38
Malgonia, Kotowa, blue00, Czrna 81, Czrna 81, Kargo31, KateKum lubią tę wiadomość
-
Nika naturalność i potomstwo the best ja sie strasznie psuje w nocy, taki mikroklimat widocznie2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Ja juz w tych trudnych chwilach staram sie mydlec ile razy sama mialam orgazm w ojresie owulacji.. no na tyle staran to moze ze 4 z czego polowa na wakacjach. I jakos latwiej mi wtedy nie byc zla na meza choc przykro wiadomo, ze jest