Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Trochę z opóźnieniem, ale RESET jesli bierzesz tylko dupka a nie luteinę to zrób proga 7dpo. Duphaston Ci nie wyjdzie w badaniu a będzie mieś jasność, jakiej jakości owulację udało Ci się uzyskać myślę, że warto u Ciebie posprawdzać te owulacje, które łaskawie się pojawiają#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Boćku ja to bym tam oba "ochrzciła" ściskam kciuki :*
Ania wdech i wydech, wdech i wydech.... będzie dobrze - MUSIBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Anaaa- no i jaaaaaak? :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
A więc tak są dwa pęcherzyki ale z tylu informacji nie podała mi po ile mają. Mam podać ovitrelle w sobotę rano a w niedzielę podjechać na monitoring. EMek jedzie w poniedziałek. Jedynie podawać obu bez sprawdzenia jakie są pęcherzyki to tak nie za bardzo no ale trudno
-
Anaa, a nie ma szansy, by sprawdzic w sobote eano jajka? Jak sa dwa wyrazne pecherzyki to pewnie maja juz przynajmniej 10 mm, jesli pekna dobe po zastrzyku to akurat do 20 mm urosna. A moze sa wieksze?
Na pewno bedzie dobrze tylko musisz rozluznic siebie i meza zeby w tym kluczowym momencie sie nie spial. -
Muszę mu tylko delikatnie cos w szepnac że w niedzielę działamy. Przemyślalam sobie teraz na spokojnie zaufał jej i zrobię jak mi mówiła. Jeśli się nie uda to i tak rezygnuje ze stymulacji bo to nie mam sensu będę liczyć na naturę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 15:52
-
Anaa no nic nie tracisz niby jak byscie sie w poniedzialek z rana bzykli a pecherzyk by pekl w srode to szanse tez bys miala
Szk9da, ze nie podala tych wartosci, ale skoro kazala robic zastrzyk w sobote a nie niedziele, to widac zdaza urosnac do tego czasu.Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnaa no kurde są jajka, dostaną ovi, plemniory też będą, to musi się udać! Prędzej czy później ale się uda! Zobaczysz!
Bociek ja bym zrobiła tak jak mówi Siwulec raz dla ciąży a drugi raz dla przyjemności a i trzeci z małżeńskiego obowiązku, a co tam!
Wybacz ale jestem na głodzie z tydzień i tylko jedno mi w głowie
Malgonia kiedy teraz idziesz na wizytę? Czy wyniki konsultujecie on line?
Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Z tego wszystkiego poszłam do sklepu że zdrowa żywnością i aby odbudować chodź trochę moje włosy kupiłam witaminki bezpieczne dla mnie (mega mądry sprzedawca) i zrobiłam zapas folianu wit z grupy b i jakiś szampon. Co za tym idzie pozbyłam się 300 zl. Brawo ja
-
Frez 13 sierpnia dopiero. Pojde jak juz bede miala komplet, bo juz nie mam kasy by biegac co tydzien na wizyte
Zastanawiam sie czy tego AMH nie powtorzyc, bo mi to spokoju nie daje z drugiej strony na 2 lata pewnie mi jajek starczy a potem i tak zaczne sie za KD rozgladac. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dziewczyny przepraszam, że Was tak zaniedbuje, ale jestem tydzień przed urlopem i nie ogarniam kuwety takie urwanie dupy. Dwie wizytacje z Warszawki i jeszcze milion rzeczy do ogarnięcia.
A co najgorsze wyszedł miś tam zapalny, więc hsg przesunie się conajmniej o cykl i jeszcze ta @ mi się spóźnia, już 40dc. Chyba powinnam wziąć lutke na wywołanie, ale nie wiem czy mogę tak na własna rękę
-
Ja chyba muszę Was tu trochę postawić dzisiaj do pionu za to czarnowidztwo! (odezwała się ta, która jojczyła wczoraj )
Małgonia Powtarzanie AMH w innym labie nie ma sensu. Ja rok temu miałam AMH ponad 5 (Diagnostyka) a teraz 2,3 na Karowej. W powiedział, że ufa tym wynikom z Karowej. A z drugiej strony jest to niemożliwe żeby przez rok tak spadło biorąc pod uwagę, że stymulację miałam 2 lub 3 cykle. Małgonia, Twój wynik dla Twojego wieku nie jest zły i nie ma co myśleć o wygasaniu jajników. Nie stymulujesz się CLO w każdym cyklu żeby musieć się tym martwić. Mam nadzieję, ze W Cię uspokoi
Anaa szkoda, że nie wiesz jakiej wielkości są pęcherzyki ale skoro gin kazał podać zastrzyk w sobotę to wiedział co robi! Pamiętaj, żeby 24 i 36 godzin po zastrzyku (i to tak wiesz, ze 20 razy!) więc jeśli M już nie będzie na te 36h, to weź ovi wcześniej o te 12 godzin po prostu i HAVE FUN tak jak my wczoraj/dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:11
reset, Malgonia lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
KateKum wrote:Reset zapro na Facebook to ode mnie
Hmm, nic nie mam... Kiedy wysyłałaś?
Anaaa- czemu najpierw zastrzyk, a podgląd dzień później? Nie lepiej byłoby podejrzeć przed zastrzykiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:16
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Muszę się Wam na chwilę pochwalić moim pasierbiatkiem nie cytujcie, usunę potem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 21:55
Bocianiątko, frezyjciada, KateKum, Tosia2323, Anaaa90, Cabrera lubią tę wiadomość
Bocku EMek jest do poniedziałku więc jak podam w sobotę to się zamieszczę na 36g seksy będą obiecuję. Conective jest, podkoksuje się dongiem (ile najwięcej brać i estrofermem) i niech się dzieje wola nieba :*
Bocianiątko, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Boćku gdyby nie te przeklęte geny to bym się tym nie martwiła no, ale są i każdy zły wynik dla mnie to jak gwozdz do trumny. Nie chce tu siedziec i biadolic, bo nic mi to nie da, ale martwie sie bardzo. Zwlaszcza, ze juz biore chyba wszystko co sie da by te komorki podkoksic a ciazy nie ma
Nsjbardziej to mi szkoda meza, bo mogl sobie zdrowa zone wziac, a nie mnie.
Reseciku, a ja sobie dokladnie tak Ciebie wyobrazalamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:48