Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super... odświeżam i nagle komunikat: Błąd 503. Strona jest tymczasowo niedostępna.
Naprawdę?!
edit: naprawili! Wyników nie ma dalej
edit 2: znów nie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 13:52
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Mam zakaz seksów bo dr Ptak wcisnął mnie na badania. Część miałam na początku cyklu i druga część mam poniedziałek/wtorek. I do badań nie mogę być w ciąży bo:
a)wyniki wyjdą niemiarodajne
b)będę mieć biopsję endometrium i mogliby mi ją przypadkowo usunąć
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Napisałam do Synevo z pytaniem, czy faktycznie mam czekać do jutra. Oto odpowiedź:
"Na wynik badania czeka się maksymalnie do 24 h. Jest duża szansa, że wynik będzie dostępny dziś wieczorem na Pani koncie Synevo Online."
Zaraz im naprawdę zawieszę te serwery! <gdzie jest ikonka: strzelam z karabinu?>Bocianiątko, Bajkaaa, Lunaris, Kotowa, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:Napisałam do Synevo z pytaniem, czy faktycznie mam czekać do jutra. Oto odpowiedź:
"Na wynik badania czeka się maksymalnie do 24 h. Jest duża szansa, że wynik będzie dostępny dziś wieczorem na Pani koncie Synevo Online."
Zaraz im naprawdę zawieszę te serwery! <gdzie jest ikonka: strzelam z karabinu?>
Wierzę że Twoje będą dzisiaj! A o której były najszybciej? -
Achia wrote:Wierzę że Twoje będą dzisiaj! A o której były najszybciej?
Najszybciej o 15:41, najwolniej o 5:55 następnego dnia. Po drodze jakoś po 18 wpadały. Też mam nadzieję, że to asekuracja, ale wolałabym bliżej 15 niż 5 rano
No i liczę, że jak są wakacje to mniej pacjentów się bada, więc może będą szybciej (ostatnio alab właśnie publikował szybciej niż zwykle).
edit: tak, wiem, diagności też mają urlopy, więc też może być ich mniej, nie dotyczy to tylko pacjentów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2018, 14:30
Achia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Anaaa90 wrote:Jejku ale emocje
Ja sama już jestem w jakimś dziwnym stanie między ekscytacją a rezygnacją. Z jednej strony racjonalnie patrząc szanse są nikłe, ale emocje biorą górę i oczywiście zakładam, że się udało.
Siwulcu- czołg boski! Jeszcze znajdę sobie bazukę i im tak zrobimy prawdziwy dżihad za te nerwy... Zwłaszcza, że przy pozytywnej becie to oni by ciężarną denerwowali*.
* chciałam napisać, że "zwłaszcza, że gdy jestem w ciąży to by ciężarną denerwowali", ale mi to przez palce przejść nie chciało. Cholera, będzie boleć coś czuję...
nick nieaktualny
-
KOCHAM WAS
Nawet jak beta będzie negatywna to dla takiego wsparcia warto tu jeszcze siedzieć jakiś czas
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.