Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
by7mistake wrote:Beta <1
Nie lubię ! A czy Ty tez jesteś 9dpo ? Przepraszam ale te upały robią mi wodę z mózgui nie pamietam czy pisałaś
-
by7mistake wrote:Siwulec, niestety 11dpo:) no ale nic, broni nie składam, a ze piszecie tu ze kobieta jest najbardziej plodna w miesiacu swoich urodzin, które u mnie tuz tuz...
Noooooo to nie żałuj sobie i życzę zdrowych bliźniaków :*by7mistake lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja po wizycie. Dr kazał oczywiście powtórzyć AMH, powiedział, że przy badaniu widział, ze rezerwa jest niska, ale nie tak bardzo jak sugeruje wynik.
Powtórzył to co Wy, że wynik kompletnie nie odzwierciedla tego, ze regularnie miesiączkuje, że dopiero co byłam w ciąży i zaszłam w 5 cyklu starań itd.
Czekam na pozostałe wyniki, jeżeli okaże się, że mamy mało czasu, to on sugeruje ivf.
Proszę co o tym sądzicie. Czy od razu ivf, czy może z 3 cykle tylko ze stymulacja? -
Ja bym stymulacji nie robiła na pewno przed powtórką badania i jeżeli wyjdzie że faktycznie niskie to moim zdaniem symulacja tylko z invitro. Nie ma co nadwyrężać tych jajników chyba.
by7mistake kurde no, przykro mi2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
Kate, tak jak dziewczyny piszą - stymulacja przy niskiej rezerwie to jak rosyjska ruletka. Może zajdziesz (zaszłaś w końcu nie tak dawno naturalnie), a może wykończysz sobie zapasy i zostanie tylko AZ.
Aczkolwiek jak zakładam cały czas, że nie masz aż tak niskiego tego AMH.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
by7mistake przykro mi
co do zachodzenia, to ja 2 razy zaszłam w czerwcu
teraz czerwiec musiałam ominąć przez umowę, a może i by się trzeci raz udało.
Byłam z młodym u urologa bo miał stulejkę, ale sytuacja opanowanacieszę się bardzo, bo obawiałam się zabiegu. Z dziećmi zawsze jakieś zmartwienia, ale świat bez nich jest byłby taki pusty.
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙