Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melevis, wiadomo, że tu jest TEŻ Twoje miejsce
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Malgonia wrote:Matko.. jak pod koniec listy nie znalazłam swojego niku to mi łezy ciekły po policzkach.. czy to znak, że jestem w ciąży?
A Frezylcjada jest?
Wypraszamy sobie, spójrz na przedostatni post!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kochane, dziękuję!
Wiem, że mało się udzielam, ale naprawdę jestem z Wami cały czas na bieżąco, wchodzę na wątek kilka razy dziennie (najczęściej podczas karmienia ). O, właśnie! Chyba nie pogratulowałam jeszcze Yos i jej wspaniałego pęcherzyka kolejny dowód na to, ze cuda się zdarzają, to niesamowiteWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:45
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Matko.. jak pod koniec listy nie znalazłam swojego niku to mi łezy ciekły po policzkach.. czy to znak, że jestem w ciąży?
A Frezylcjada jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się poryczalam ze jestem
Dziękuje
Tylko chyba będę musiała iść na L4 bo nie wiem jak ja ogarnę 3 wątki
Czy to znaczy ze rezygnujemy z miesięcznych ? Bo tylko lipiec jest, sierpnia jakoś nikt nie założył (jeszcze ) -
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:Czy to znaczy ze rezygnujemy z miesięcznych ? Bo tylko lipiec jest, sierpnia jakoś nikt nie założył (jeszcze )
Ja bym rezygnowała, bo i tak nikt nigdy nie sika wtedy, co zadeklarował, tylko zawsze wcześniej a i dane biometryczne dzieci można by tu umieszczać na pierwszej stronie, o ile Anaa podołaSiwulec, Bajkaaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
reset wrote:Ja bym rezygnowała, bo i tak nikt nigdy nie sika wtedy, co zadeklarował, tylko zawsze wcześniej a i dane biometryczne dzieci można by tu umieszczać na pierwszej stronie, o ile Anaa podoła
reset lubi tę wiadomość