Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kingulla wrote:Ptysiu dupek nie wpływa na wynik. 11 ng/ml to taki wynik właśnie do suplementowania proga. Najlepiej jakby było ponad 15.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 17:15
-
nick nieaktualnyPtysia prog szału nie robi także dupek/luteina jak najbardziej wskazane. Moj gin mówił ze powyżej 10 świadczy o tym, ze owu była.
Iza ale cuda szyjeszjuż zazdroszcze tych wszystkich ciuszków i kocykow, które będzie miało Twoje Maleństwo.
Mam nadzieje ze wrzesien będzie szczesliwy dla nas wszystkich. Musi być równowaga po chu*owym sierpniu.
A Ty jak się trzymasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 17:24
-
Tosia sierpień się jeszcze nie skończył, a my 29 mamy trzecią rocznicę ślubu. Przydałby się jakiś prezent w postaci II kresek. To będzie 12 dni po ovi więc może siknę
Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
nick nieaktualny
-
Kingulla oby sie udalo
a sikac to mozesz i wczesniej. My tu chetnie poanalizujemy
U mnie znow owulak negatywnyniby dzis dopiero 15 dc, ale cos mam przeczucia, ze to moze byc ten pierwszy bezowulacyjny ktory przylapie na goracym uczynku. No ale seksy zaplanowane tak czy inaczej na rano, dzis mamy taki spokojniejszy dzien zeby sie malz zregenerowal
Wykoncze sie psychicznie przez te owulacje .Kingulla lubi tę wiadomość
-
Tosia już czuję się dobrze w sumie trochę krwawię,czasem coś zaboli, ale ogólnie jest ok. Psychicznie też jest dobrze, więc mogę powoli wracać do świata żywych, jeszcze tylko kontrola w poniedziałek. Jestem pozytywnie nastawiona
Kinia 3 rocznica to idealny czas żeby wysikać dwie kreski:)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 18:00
Kingulla lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Liczę na to, że los się do mnie uśmiechnie
już i tak jestem zadowolona, że ovu tak szybko bo wcześniej nie schodziło poniżej 20 dc
Malgoniu owocnych seksów życzę:* a przede wszystkim to przyjemnych, nie tych "bo trzeba"
Iza :* :* cieszę się, że lepiej się czujeszdalej musi być już tylko lepiej
Edit: podałam sobie ovi. Ręcę mi się telepotały, a nawet nic nie poczułam jak wbijałam. Ma się tą tkankę tłuszczowąhyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 18:49
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
beta <1.05
07.2024 Invicta Wrocław
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
07.10 - beta 3,1 cb?
nick nieaktualnyDinusie nadrobię mam nadzieję wieczorem, mam dziś zły dzień, bardzo zły dzień.
A w skrócie meldunek z wizyty:
• Tydzień 37+4,
• Waga 62kg= 5kg do wagi sprzed ciąży, 9 kg do najniższej wagi w ciąży
• Szyjka długa ponad 3 cm, twarda, zamknięta
• Dzieć 2450 (ciekawe ile jeszcze przybieże)
• Porodu ni widu ni słychu
• ktg za tydzień
• wizyta za dwa
• zwolnienie wystawione AŻ do 14.09
Mąż dziś znów nie będzie w domu, bo będzie podlewał. Nawet nie mamy kiedy porozmawiać. Dziecko nadal nie ma imienia. A ja się dowiedziałam, że nie powinnam mieć dzieci, bo jednego wychować nie potrafię. Krzyczy, płacze, jest nerwowy, nie śpi bo ja źle go wychowałam. I drugie powinniśmy oddać znajomym, co nie mogą mieć dzieci, bo znów dziecko zepsuje...
Dziękuję, do widzenia.
Ide do jamyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 19:14
-
Ło masz Frezku
a kto Ci tak powiedział brzydko? pogoń za nim myszy bo głupoty gada! Masz małe dziecko w wieku wybuchowym i wychowanie nie ma tu nic do tego.
Iza znowu mi takie cuda pokazujesz jak ja już mam zakaz zakupowaniaIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Lunaris zakazy są po to,żeby je łamaać
masz jeszcze czas, dopiero połowka ale brzuszek masz ogromny ! Co to będzie za prawie drugie tyle?
Frezik co za gamoń Ci tak powiedzał??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 20:03
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Będę robić za Św Mikołaja
z tym bębenkiem
Ja już tyle rzeczy kupiłam (drugie tyle mam po synku) że chyba by mnie Ciastek wystawi za drzwi gdyby nie to że mieszkanie jest moje -
Lunaris, ale obiecaj że mi osobiście prezent na Mikołaja przyniesiesz! skoro już się zgłosiłaś na ochotnikaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Frez brak slow normalnie!! kto takie rzeczy tobie opowiada? nie przejmuj sie, olej to!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Iza powinnam wtedy zwalniać brzuch ale mam nadzieję że Twój będzie już zajęty
mlecznego szejka dostaniesz ode mnie
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jest ciałko żółte! Piękne, wydolne, a do tego endometrium poduszeczka 17mm:) a, i doktor zdecydował za mnie, tzn pytał co robimy z kolejnym cyklem, a jak mu powiedziałam ze planuje urlop, to stwierdził ze próbujemy lamette, bo po niej będzie szybsza owu, żebym się wyrobiła przed wyjazdem
Ex testerki, bardzo proszę o chuchanie na mnie wiruskami!Malgonia, Aga9090, KateHawke, Lunaris, lamka, Cabrera, Bocianiątko, Rucola, Achia, StaraczkaNika, Izape_91, Kaczorka, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
by7mistake wrote:Dziewczyny, jest ciałko żółte! Piękne, wydolne, a do tego endometrium poduszeczka 17mm:) a, i doktor zdecydował za mnie, tzn pytał co robimy z kolejnym cyklem, a jak mu powiedziałam ze planuje urlop, to stwierdził ze próbujemy lamette, bo po niej będzie szybsza owu, żebym się wyrobiła przed wyjazdem
Ex testerki, bardzo proszę o chuchanie na mnie wiruskami!
"!_!_($($+_;_;#?"![|{¥{¥{|}€[®={¢\!_(_)_)')'$!#?/__/€[€[©[{¥{¥[©{¥}€\`]€[(_(_)$)*'!$!)#/#[¥[€®[¢\€¥][_!_??'!$Kingulla, by7mistake, Malgonia lubią tę wiadomość
-
by7mistake może nie bęzie trzeba stymulować kolejnego cyklu skoro w tym takie dobre przesłanki
trzymam kciuki :*
Frez brzydko powiem - lej na to co ktoś gada. Ważne za jaką matkę Ty się uważasz. Ludzie potrafią tylko gadać na innych, a ze swoim życiem nie robią nic. Nie przejmuj się, jesteś świetną mamą !2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
beta <1.05
07.2024 Invicta Wrocław
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
07.10 - beta 3,1 cb?
Dzien dobry Dinusie
Widac, ze sobota, bo wszystkie spia
By7 ja tez mam nadzieje, ze w nastepnym cyklu to Ty juz pojdziesz nie na podglad jajka a na podglad dzidka
Ja juz malzenski obowiazek spelnilam, malz poszed birgac a ja leze i licze na cud.. sluz juz nieplodny, szyjka nie zmirkla nawet na chwile w tym cyklu, ogolnie to slabojeszcze dzis mnie czeka jeden owulak, jak wyjdzie negatywny to od jutra zaczynam brac dupka.
Izape_91 lubi tę wiadomość