Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny : ) u mnie dzisiaj paskudna pogoda i dobrze bo i tak muszę siedzieć w domu. Miałam aurę przed migrena i teraz zaczyna mni boleć głowa... Czuli dzień wyjęty z życia. Leżę i oglądam serial. Zjadłam rosół allegro nic nie pomogło. Emek ma za zadanie zrobić drugi e danie, ciekawe co zrobi chłopak.
Ostatnia migrenę miałam może z 5 lat temu. Zawsze przed rzuca mi się na oczy - przestaje widzieć na lewe oko i wszystko miga. Może to migrena ciążowa : ) heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 13:46
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Miniw Black oby tak nie było bo wczoraj wzorowałam wszystkie płytki w kuchni na błysk.
Moja migrena weszła na nowy poziom, mrowi i sztywnieje mi cała lewa strona - ręka i twarz łącznie z Językiem, zębami i ustami... Nie ogarniam tego ale już kiedyś tak miałam...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyOoo Iza! Dokładnie tak wyglądają moje migreny! I usta jeszcze mi mrowieją!
Szybko i ibuprom sprint x2 i godzinka drzemki - powinno pomóc!
Mi przy takich migrenach pomogło odstawienie całkowite kawy - nie miałam później migreny przez 3 lata!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 14:01
-
Minie Black wrote:Ooo Iza! Dokładnie tak wyglądają moje migreny! I usta jeszcze mi mrowieją!
Szybko i ibuprom sprint x2 i godzinka drzemki - powinno pomóc!
Mi przy takich migrenach pomogło odstawienie całkowite kawy - nie miałam później migreny przez 3 lata!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny.
Ja dzisiaj mam dzień w łóżku i dobrze mi z tym na szczęście pogoda sprzyja
Mam pytanie w cyklu bezowylacyjnym może być śluz plony? Dzisiaj 23 dc a czuje się jak w owulacje! -
Hej Dziewczyny!
Do wyczesywania sierści polecam EzzyGroom. I dla kotow i dla psow. Maja tez rodzaje w zaleznosci kd rodzaju siersci.
Reset!!!!!! Mówilam,ze jeszcze odbije!!
Izape tez mam takie mogreny.. doskone Cie rozumiem.. neuro mi mowil,ze czasem u roznych osob migrene moga wywolywac rozne rzeczy, trzeba znaleźć swoja. U niektorych kawa, banany, zbyt dlugie spanie rano... u mnie to błysk światla na pewno. Np jak gdzies jak slońce sie odbije na chwile od jakiegos przedmiotu, albo szyby.
Anaa chyba moze. Ja prawdopodobnie nie mialam owu przez wysoka prolaktyne, a sluz był. Ale nie wiem czy to regula.
U nas co dwa dni, a ja i tak mam poczucie,ze nic z tego. Ze przegapimy, ze pecherzyki nie pekną... jakies czarne wizje snuje. Bo jak 1,5 toku nic z tego to czemu ma sie udac teraz...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
Kargo31 wrote:Hej Dziewczyny!
Do wyczesywania sierści polecam EzzyGroom. I dla kotow i dla psow. Maja tez rodzaje w zaleznosci kd rodzaju siersci.
Reset!!!!!! Mówilam,ze jeszcze odbije!!
Izape tez mam takie mogreny.. doskone Cie rozumiem.. neuro mi mowil,ze czasem u roznych osob migrene moga wywolywac rozne rzeczy, trzeba znaleźć swoja. U niektorych kawa, banany, zbyt dlugie spanie rano... u mnie to błysk światla na pewno. Np jak gdzies jak slońce sie odbije na chwile od jakiegos przedmiotu, albo szyby.
Anaa chyba moze. Ja prawdopodobnie nie mialam owu przez wysoka prolaktyne, a sluz był. Ale nie wiem czy to regula.
U nas co dwa dni, a ja i tak mam poczucie,ze nic z tego. Ze przegapimy, ze pecherzyki nie pekną... jakies czarne wizje snuje. Bo jak 1,5 toku nic z tego to czemu ma sie udac teraz...
Już jest lepiej, ale z łóżka dzisiaj nie wychodzę. Co ciekawe bolą mnie sutki. Tak z pewnością jestem w ciąży.przez dwa miesiące miałam spokój a znowu wróciła wzmożona chec na testowanie. No nieeeeeeee.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyhej dzieewczyny!
czy są tu panie w wieku 21-35 ze zdignozowanym PCOS? macie Instagrama? koniecznie zajrzyjcie na IG "zosia_odzywia"- szyuje sie projekt z 3 bezplatną opieką dietyka. są pewne warunki które trzeba spełnić ale Zosia na IG na instastory o tym mówi.
---> https://www.instagram.com/zosia_odzywia/?hl=pl -
Dzięki dziewczyny!
No nic, jakieś zwatpienie mnie naszło.. no ale na daną chwilę robię wszystko co w mojej mocy. Trzeba się uzbroić w cierpliwość..*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Jeśli stres podnosi prolaktynę i obniza szansę na ciążę, to nasza reprezentacja robi ck może, bym w lipcu dwóch kresek nie zobaczyła
Anaaa90, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Resetobstawiajcie wszystkie jajca żeby nie było że któreś pękło z zaskoczenia
Malgonia/b] włącz sobie lepiej jakąś komedię chętnie obejrzałabym lejdis ale niesety eMek ogląda horror z Rosji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny