Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Nika jesteś pewna? Bulfogi kto głównie chrumkają a nie szczekają
No ale są to pieski które potrzebują uwagi. Podobno dobrze puszczać im kreskowki i dawac pluszaki to sobie oglądają tv ;p
Nawet tak myslalsm czy gdybym zaszla i byla na l4 plys maciezynski tk bym i pueska odchowala troche, tylko co potem?
Są straszne poprostu
Nie moge siedzieć w dzień bez TV albo radia -
nick nieaktualnyNika współczuję.u nas sąsiedzi też mają dużo szczekającego psa, ale z reguły jak ktoś coś robi blisko ich drzwi- np jak my wracamy do siebie albo przyjdzie pani posprzątać klatkę. Ale lubię tych sąsiadów (to oczywiście nie ci od imprez) a piesek jest tak uroczy że mu wybaczam
-
nick nieaktualny
-
No co za swinki z tych piesków
Ja sie pochwale, zrobiłam taaaaakie pyszne ciasto drozdzowe. Poczestowałabym Was, ale pół blaszki poszło w przerwie meczu boje się, ze na śniadanie już nic nie zostanie :p nie piekłam już jakiś czas i zapomniałam jakie to fajne :pCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
czytam z ukrycia ale jak Małgonia o tym cieście.... mnie się chce drożdżowych bułeczek z jagodami!
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:czytam z ukrycia ale jak Małgonia o tym cieście.... mnie się chce drożdżowych bułeczek z jagodami!
ja chyba zrobię jutro, bo teściowa mi dała sporo jagód i myślę, jakby je tu spożytkować i takie jagodzianki byłyby chyba najlepszym pomysłem, więc Lunaris zapraszam !!
Tymczasem maszyna idzie w ruch i puszczam sobie miasteczko Twin Peaks. Oglądała któraś z Was??
Dziewczyny miło mi, że zostałam dopuszczona do głosu w tym wątku: D już prawie dwa lata jak tu jestem ! Matko, jak to leci.... No i prawie wszystkie weteranki przez ten czas dorobiły się brzuszków,więc z nadzieją czekam dalej w kolejce.
Dzisiaj 27 dc, ciekawe kiedy przyjdzie @, bo jak ovu była faktycznie w tym dziwnym 22 dc to pewnie za jakiś tydzień i cykl się przeciągnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:37
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Też o jagodziankach myslałam, ale nie miałam czasu się bawić dziś.
Piwiem Wam, ze mi to by bylo na reke byc teraz w ciazy na zwolnieniu i narobic sobie przetworow na zime, zebym sie mogla zdrowo odzywiac gorzej, ze jak sobie przypomne moj poziom energii to chyba teraz pracujac wiecej robie :p
Izape ja ogladalam jak bylam mala. Urywki z pierwszego odcinka i ostatniego mam na wieki wiekow wryte w pamiec mimo, ze kompletnie nie pamietam fabuły.
No a swoja droga to wrzucilabys jakies fotki swoich laszkow -
Iza nie kuś bo nie mam do CIebie tak bardzo daleko
Obejrzałam cały Twin Peaks i jeszcze był jakiś sequel "Fire walk with me" ale nie znalazłam na necie. teraz szukam ostatniej dokrętki prision break
Ps jak jutro wstanę znowu przed 4 to bułeczki będą na śniadanieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 21:45
Malgonia, Czrna 81, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Lunaris przyjedziesz jutro sama po węchu !
Malgonia mam bluzkę w kawałkach jak ja zeszyje to się pochwalę, moze będzie to jutro po bułeczkach, o ile mam drożdże w lodówce !Lunaris lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A ja dziewczyny po tej laparoskopii mam chyba owulację roku, tak mnie napiernicza lewa strona, że ani siedzieć ani leżeć. Szkoda, ze się nie da tego wykorzystać, ale z drugiej strony to z lewego jajnika czyli ze strony tego uszkodzonego jajowodu...
-
Uwielbiałam Twin Peaks jako dzieciak Muszę odświeżyć i obejrzeć ten nowy sezon.
Ale jestem głodna jak tak czytam o tych drożdzowcach i bułeczkach...
Ptysia bierz no-spe, nie ma co sie męczyć. Jak teraz owu z lewego, to wieksze szanse dla prawego w przyszlym miesiącu -
Pozdrawiam z moją Goldenką! Cudowne psy ale fakt, sierści gubi tyle, że codziennie wieczorem mogłabym stworzyć sobie drugiego psa
Bocianiątko, Achia, JustynaG, Yoselyn82, KateHawke, Czrna 81, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas leje, więc z rana aktywności pokojowe, a teraz obmyślamy plan b... Ja chcę iść na łyżwy, bo jest całoroczne lodowisko, a M. się boi, bo nie umie
Najwyżej zostanie nam basen w hotelu albo jakieś zwiedzanie, a od 17 knajpka i meczyki
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyreset wrote:U nas leje, więc z rana aktywności pokojowe, a teraz obmyślamy plan b... Ja chcę iść na łyżwy, bo jest całoroczne lodowisko, a M. się boi, bo nie umie
Najwyżej zostanie nam basen w hotelu albo jakieś zwiedzanie, a od 17 knajpka i meczyki -
Achia wrote:widze że pogoda sprzyja prokreacji basen tez super
Chyba zostaniemy przy prokreacji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6e8e493fcc6.jpgMelevis, JustynaG, Jeżowa, Achia, Tosia2323, nowa na dzielni, blue00, Bocianiątko, Anaaa90, KateHawke, Morusek, lamka, Karma88, Malgonia, bazylkove, Vivanillka, Kargo31, Nat90, Kingulla, Czrna 81, Emiilka, Siwulec, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Melevis a próbowałaś używać jakiejś szczotki do wyczesywania podszerstka? Np. Furminator? To nie są tanie produkty ale rzeczywiście pomagają zmniejszyć ilość kłaczków w domu.
Reset , no to życzę Wam samych upojnych chwil! -
nick nieaktualny