Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Reset miłego wypoczynku i szaleństwa z M-kiem! Cieszcie sie sobą! I tej wyczekiwaanej pamiątki z wakacji
Luna juz zaczynam trzymać kciuki!!! Dasz rade!!!
Anaa, dziś bedzie lepiej!
Milego dnia!Anaaa90, Luna1993, KateKum lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Witajcie
Poniosło mnie trochę ze spaniem ale przynajmniej dzień zaczął się dobrze
Życzę miłego dnia wszystkim;*Luna1993, KateKum, Malgonia, Minie Black lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/f525d9f29d5f.jpg
Witam się gulaszem i plackami ziemniaczanymi! Postanowiłam tak uczcić 13 tydzień ciąży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9af0efd18632.png
P. S. Zgage mam od samego krojenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 14:36
Malgonia, Anaaa90, KateKum, blue00, Karma88, Kargo31, Lunaris, Siwulec, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! My od wczoraj nad morzem. Myślałam że z pogodą będzie gorzej,ale nie jest tak źle. Mini no niezłe masz przygody, szkoda trzech stówek... A na patelni widzę pyszności.U nas tak
url=https://naforum.zapodaj.net/2d605877a2ec.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d605877a2ec.jpg[/url]
Ku naszemu zdziwieniu, jeszcze mało co można zamówić, a na plaży pustki. Ale to taka mniejsza miejscowość, Sztutowo. My wolimy właśnie takie, bo przynajmniej nie trzeba wypatrywać swojego dziecka pośród tłumuAchia, Tosia2323, KateKum, Lunaris, blue00, Minie Black, Siwulec, Karma88, Bajkaaa, KateHawke, nowa na dzielni, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Pogoda do dupy, ale za to seks fajny
Po drodze zwiedzaliśmy Książ i Osówke, w Karpaczu zjedliśmy obiad, a teraz wino i mecz wieczorny
M. się kąpie, a ja Was ukradkiem nadrabiamTosia2323, Achia, Lunaris, Czrna 81, Minie Black, Kargo31, Karma88, Bajkaaa, Bocianiątko, Morusek, Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Zapomniałam Wam pokazać jakiego małego żebraka tu mamy Prawda że uroczy?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cebc62d734f0.jpg
I weź mu tu czegoś nie daj jak tak ładnie prosiMalgonia, Tosia2323, blue00, Minie Black, Yoselyn82, StaraczkaNika, Lunaris, Siwulec, Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, Meśka, Emiilka, Jedna_z_Wielu, Cheresta lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
Reseciku nie do dupy.. z tego dzieci nie bedzie
Czarna jaki slodziak ja sie boje psow, ale tego bym poglaskalaCzrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Haha,nie, nie mogę! To piesek właścicieli u których mieszkamy Tak bym to brała hehe. Ale moja Cola by była zazdrosna
A jeśli mowa o psich imionach, ja marzę o golden retriverze i nazwę go Rhett Butler - postanowione, tylko muszę się domu dorobić.Czrna 81, Achia lubią tę wiadomość
-
To ja bym chciała buldoga francuskiego. Generalnie mam fobie jesli chodzi o psy, ale mielusmy po sasiedzku Rockiego urzekl mnie jak myslalam, ze chce mnie zjesc, a on mnie zaczal po spodniach lizac. I chcialabym takiego samego problem w tym, ze one czynia absolutne spystoszenie jak sie nudza, a nas jednak te 10h dziennie minimum w domu nie ma.
-
Czrna 81 wrote:Haha,nie, nie mogę! To piesek właścicieli u których mieszkamy Tak bym to brała hehe. Ale moja Cola by była zazdrosna
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyMalgonia wrote:To ja bym chciała buldoga francuskiego. Generalnie mam fobie jesli chodzi o psy, ale mielusmy po sasiedzku Rockiego urzekl mnie jak myslalam, ze chce mnie zjesc, a on mnie zaczal po spodniach lizac. I chcialabym takiego samego problem w tym, ze one czynia absolutne spystoszenie jak sie nudza, a nas jednak te 10h dziennie minimum w domu nie ma.
Po 1. Niszczą wszystko
Po 2. Chrapią gorzej niż mój mąż po pijaku
Po 3. Ich skóra i oczy są mocno problematyczne, dużo wydatków pochłania weterynarz i apteka
Po 4. Non stop puszczają bąki
Po 5. Ciągle chcą Twojej uwagi
Tak jak czytam to co napisałam, to mam wrażenie, że opisałem swoje dziecko....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 20:43
blue00, Achia, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Może wlasnie dlatego mi sie marzy. Jak po klotnk o seks maz mi kazal zbierac na buldoga to od razu pomyslalsm, ze juz mi tylko bycie psia mama zostalo.
Mi sie wlasnie podoba, ze one takie absorbujace sa :p -
nick nieaktualny
-
Nie, tylko nie buldog! Te 2 małe surwysynki co szczekają nade mną całymi dniami to buldożki! Codziennie od pon do pt od rana do popołudnia skubańce nic tylko napierdzielają razem albo na zmianę. Nie mogę się doczekać aż ich właścicielka tez pójdzie na zwolnienie, bo też ewidentnie jest w ciąży
-
Nika jesteś pewna? Bulfogi kto głównie chrumkają a nie szczekają
No ale są to pieski które potrzebują uwagi. Podobno dobrze puszczać im kreskowki i dawac pluszaki to sobie oglądają tv ;p
Nawet tak myslalsm czy gdybym zaszla i byla na l4 plys maciezynski tk bym i pueska odchowala troche, tylko co potem?