Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset co do ekspresu to ja mam de longhi, ale stary model.
A co do owulacji u mnie to wieczna niewiadoma, nic nie potrafię z tych cykli odczytać. Najgorsze, że powinnam wziąć luteinę i nie wiem kiedy
Stwierdziłam, że trzeba się bzykać cały czas, to może się uda -
Uff, skończyłam wszystko przed urlopem, mogę zamykać drzwi od kancelarii i iść się pakować
JustynaG, Achia, Kargo31, Bocianiątko, lamka, Karma88, KateKum, Lunaris, Meśka, Jedna_z_Wielu, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Minie, to co za wykroczenie to było, że groziło Ci aż 500zł mandatu?
Powiedziałaś, że to mdłości ciążowe?
Ja i bez ciąży to mogę maksymalnie 3 sklepy odwiedzić bo mam już dość. A teraz to już nie chce mi się z domu ruszać więc zamawiam przez internet :d
Sukienka piękna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 18:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:Nie obraź się, ale może to dobrze, że się nie zlitowali. Mam uczulenie na brawurowych kierowców, bo przez takiego miałam kiedyś wypadek i mężowi też zawsze życzę mandatu jak przekracza, wredna ja!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylamka wrote:No dobra, a ta podwójna ciągła?
W ogóle chciałam Stasiowi kupić rzeczy unisex, wiecie, że się nie da? Dla 3 latków to dziewczęce różowe wszystko, a dla chłopców z dinozaurami, batmanem albo wojowniczymi żółwiami ninja i tak Stach dostał piżame z super MarioWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 19:45
blue00, Achia lubią tę wiadomość
-
Wyprasowalam trzy pralki prania i straciłam wenę na pakowanie. Póki co wrzuciłam dwie butelki wina, buty górskie i komplet do kuszenia mężów starczy chyba co?
Bocianiątko, Minie Black, Achia, JustynaG, Kargo31, Lunaris, Tosia2323, KateKum, lamka, Meśka, Bajkaaa, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyreset wrote:Wyprasowalam trzy pralki prania i straciłam wenę na pakowanie. Póki co wrzuciłam dwie butelki wina, buty górskie i komplet do kuszenia mężów starczy chyba co?
Minie Black, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Wyprasowalam trzy pralki prania i straciłam wenę na pakowanie. Póki co wrzuciłam dwie butelki wina, buty górskie i komplet do kuszenia mężów starczy chyba co?
JustynaG, reset, Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Proponuję dorzucić jeszcze viagre, jeśli nie zamierzasz pakować ubrań i spędzicie czas w hotelu
W sumie wrzuciłam już fertilman*. Też niebieski
Przypomniałaś mi, że w weekend 3-4 lipca, tyle że osiem lat temu, pojechaliśmy na nasz pierwszy wspólny weekend i pierwszy wspólny . Wtedy nie wyszliśmy poza hotel bez viagry nawet...
* jedziemy odpoczywać, więc dla M. biorę tylko fertilman, a sobie też tylko to, co muszę. Od reszty supli odpoczywamy, nic mi się nie stanie jak sobie przez kilka dni odpuszczę.Tosia2323, Minie Black, Bocianiątko, JustynaG lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyReset na pewno taki odpoczynek dobrze Wam zrobi Zestaw, który spakowałaś wystarczy życzę Wam żebyście wrócili z tego wyjazu już w trójkę wczoraj własnie M mi opowiadał, że jego kolega ma trójkę dzieci i każde zostało poczęte na wakacjach
reset lubi tę wiadomość
-
Minie Ty piracie drogowy! a z ciuchami od razu jakoś mi się skojarzyła Izape, odzywa się coś? Tak muszę przyznać mało dokładnie ostatnio forum czytam bo ciągle coś tez dzisiaj i wczoraj miałam mega nerwy w robocie, ciężkie rozmowy, masakra. Lecę spać, dobrze ze jutro weekend. A moje owulaki tez bladziochy straszne póki co2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyWpadam tylko życzyć mam miłego spokojnego weekendu :*
Reset współczuję stresow w pracy ale teraz już uśmiech i wypoczynek pełna para bawcie się dobrze :*
Kochane ja wracam do żywych (do Was) w środę z wiadomością, że mam piątkę z obrony, taki jest plan. A teraz będę czytać z ukrycia, od czasu do czasu napisze że trzymam za Was kciuki i o Was myślę -
Dzień dobry wszystkim czas rozpocząć WAKACJE ! Odespałam ostatnie ciężkie dni i zbieram siły do działań.
Reset bawcie się dobrze
Minie brzuszek w tej sukience będzie się pięknie prezentował. Zazdroszczę figury na mnie to tylko te workoeate całkiem znośnie leżą :p
Anaa dziś nowy dzień, będzie lepszy
Co tam dziś serwujecie na obiad? U mnie brak pomysłu.Anaaa90 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙