Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia, no to super wieści! Ładną szyjkę uchowałaś i dzidek też się dobrze miewa
Fajnie że chłopak - akurat Wam przypasują ciuszki po siostrzeńcu. No i już widzę jak Twój mały stara się we wszystkim dogonić starszego kuzyna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Cheresta oplułam telefon
W ogóle to muszę się pochwalić że kupiłam w końcu drylownice i taki ze mnie przeszczep że nie potrafiłam jej w domu złożyć a eMek w pracy. Tak wiem to tylko 3 elementy ale cóż. Jak mi się udało i w końcu dżem się zaczął gotować to w 2 kg wiśni znalazłam 15 pestek. Dalej już przestałam dłubać, chyba pójdę do teściowej że słoiczkiem -
Do ashwaghandy to juz tak przywyklam, ze jej nie czuje, a dong rzeczywiscie troszke daje... zdarza mi sie, ze mi sie odbija nim, ale nie wiem od czego to zalezy (to tak zeby nie bylo, ze nikt nie powiedzial) , ale w koncu to tylko na chwile, bo zaraz bedziemy w ciazy.
-
Malgonia po co Ci telefon w gaciach ?? siedzę i się zastanawiam i za wuja nie mogę skumać
-
Malgonia oczywiście że tak łykając myślałam sobie za Adasia
Dżem zrobiony, pranie powieszone, pies nakarmiony i prawie prawie w ogóle nie myślałam o jutrzejszej wizycie. Reset jutro obydwie będziemy trząść tyłkiem pod gabinetem
Malgonia tylko nie włączaj wibracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:30
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Hej!
Achia gratuluję 10cm chłopa!
Cerbera jeśli dobrze pamietam to Phnappy wysikała II kreski właśnie w Juesej, także tego... a tak serio to mega zazdroszczę, moje marzenie...
Minnie BRAŁABYM!
Widzę, że piszecie o ashwagandzie - chciałam kupić eMkowi. Dużo pracuje (prowadzi firmę i non stop stresy), ma mało energii i czasami najchętniej by przespał cały dzień. No i rzadko ma ochotę na seks. Czy toto działa na takie właśnie rzeczy? Dobrze myślę?
Weszłam wczoraj na lipcowe testowanie. Myślałam, że pomyliłam wątki, chyba rzeczywiście powoli umiera śmiercią naturalną...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:30
Cabrera lubi tę wiadomość
-
Dziękuje za wirusy bede spac z telefonem w majtkach
Ja biore Ashgawande i mam wiecej energi i na ❤ tez mam większą ochote. Mojemu M. juz tego nie daje bo on ma az nadto ochoty na seksy, jeszcze by latal po osiedlu i podrywal sąsiadki:)Bocianiątko, StaraczkaNika, Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
To ja liczę na ten wzrost energii bo ostatnio tylko praca sen praca sen seks i tak w kółko, kiedyś to się na basen poszło, na rower, a teraz lipiec za pasem a ja jeszcze nie wyjęłam go z piwnicy
-
Cheresta wrote:No dobra a teraz przyznać się czemu nikt wcześniej nie mówił że to tak je*ie jak się otworzy słoik :€
A czy dla mnie jakieś 0,5% wirusków się znajdzie? mam dzisiaj 6 dpo, może się zagnieździ...Malgonia, StaraczkaNika, Cheresta, Karma88, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:No dobra a teraz przyznać się czemu nikt wcześniej nie mówił że to tak je*ie jak się otworzy słoik :€
Jakby takie fuj-fuj nie działało, to nikt by nie łykał
A śmierdzi tylko przy otwieraniu słoiczka - same tabsy już mniej waląCheresta lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:o przepraszam! ja mówiłam!
A czy dla mnie jakieś 0,5% wirusków się znajdzie? mam dzisiaj 6 dpo, może się zagnieździ...
°○●□♤◇♧☆《¡¿`|>}]!#$^&()¥€_/=×+••\●¤《》♤}}[]<>《》○●□■♤♡◇《¤▪☆•°~\!+×@#÷=$/%:&*(,;'ZORRO:,,&*&•○¤□■》¡♡♡¡◇◇♡■□▪•|●▪¤■♤♡》《\●○○|♤》¿◇[×@$%:&**,?(¥₩₩^$@×☆○○▪¤■》♤}♤◇♧♤《••##""^;,*(($÷÷$!$_*?(▪¤<■¡♡}♡¡●•~》¡◇[♡◇◇》○\'@'!+÷=○¤《■¡¡♡Bocianiątko, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Bociek ja już Ci całą swoją moc przekazałam, ale dołożę jeszcze do zagnieżdżania
&%**&$^^%$*^&%*$&^$^%*^%#*^%$*&^$(&^#(&%&$^*$^%*$^%*$^%$*^$%*^#%*^$%*$&%*$^%$*^%$*^Bocianiątko lubi tę wiadomość