Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia może Ty masz jakieś przeterminowane te testy ???
Bzykaj bzykaj -
Wrrr, nic w sklepach nie ma, nic nie kupiłam, tylko mnie jeszcze buty obtarly!
Teraz zalegam pod kocem i oglądam mecz, a M serwuje piwo i pizzę
No i z tyłu głowy już mam stres, co ja tam jutro usłyszę...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Jest poczasiak nie jest to purpura jak miesiac temu, ale sie zaczelo. Szkoda mi sluzu marnowac, bo jutro roznie moze byc wiec bzykamy sie dzis. Z reszta od wczoraj przez to myslenie chodze juz tak nagrzana, ze myslec nie moge.
Reset co masz do piwa i pizzy?
A dkoro jestesmy w temacie meczy.. jak Wam sie wynik Niemcow podoba? Ciekawe co teraz niemiecka prasa napisze :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Reset,na którą trzymać kciuki?
W samo południeMalgonia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Tez ogladam teraz Serbie. Niemcow nie widzialam, ale sie ciesze. Do pilkarzy nic nie mam, ale pismaki mnie zezlily.
Mi lomowe laboratorium nigdy nic nie pokazalo, zmienilam na rossmannowe i generalnie sie sprawdzaja. Pewnie taki super pozytyw bedzie za jakies 12h. Jutro po robo jeszcze zrobie i jak cos to w puatek postaram sie jeszcze meza zgwalcic. Ale poki co trzeba dzisCabrera lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:A co napisali?
Nie to zebym jakos specjalnie bronila naszych pilkarzy, ale jak sie wychodzi z pozycji "co to nie my" to tak to sie konczyCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieeee nosz kurwaszszsz Znowu nie zdążyłam załapać się na zdjęcia Mini. Coś ostatnio mam pecha, ani na zdjęcie Luny z rodziną, ani na zdjęcie Lunaris w górach i na jeszcze jakieś
Malgonia mój M tak się dzisiaj cieszył jak Niemcy przej*bali, jakby co najmniej Polska wygrała
Powiem Wam że ja chyba muszę tą ashwagandhę do 3× zwiększyć, bo i tak śpiąca chodzę. A L argininę też mogę zwiększyć? Narazie biorę jedną.
Achia super wieści z wizyty! Całe 10cm szczęścia!Czarna81
22 cs. -
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny czy którejś z Was emek robił badanie z krwi na przeciwciała plemnikowe? To się jakoś fachowo nazywa?
Test MAR.
Czarna a l-argininę masz 500 czy 1000? Bo jeśli 500 to zwiększ, ale 1000 to 1 styknie.
Na mnie podziałały dopiero 3 kapsułki Aswaghandy na dzień. Ale mężowi dawałam 2 i czuł się lepiej Zależy od organizmu. Lamuś chyba tez pisała że 3 dziennie brała.Czrna 81, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Czarna a l-argininę masz 500 czy 1000? Bo jeśli 500 to zwiększ, ale 1000 to 1 styknie.
Na mnie podziałały dopiero 3 kapsułki Aswaghandy na dzień. Ale mężowi dawałam 2 i czuł się lepiej Zależy od organizmu. Lamuś chyba tez pisała że 3 dziennie brała.
O, faktycznie wychodzi taka emotka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 21:41
Czarna81
22 cs. -
Czarna ja to gdzies czytalam, ze 3 lub 6g trzebaby dziennie jesc zeby tym proga wyraznie podniesc.. jak dla mnie to szkody na zoladku nie bylyby tego warte. Ja wczesniej bralam 3 po 500 teraz biore 3 te 850 (od jakis 3 dni) i ogolnie razem z 4 dongami rozsadzaja mi glowe.