Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i na owulaku bialo :(
    Ale i tak bzykne meza ;)


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia może Ty masz jakieś przeterminowane te testy ???
    Bzykaj bzykaj <3

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • reset Autorytet
    Postów: 7214 13037

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr, nic w sklepach nie ma, nic nie kupiłam, tylko mnie jeszcze buty obtarly!
    Teraz zalegam pod kocem i oglądam mecz, a M serwuje piwo i pizzę ;)
    No i z tyłu głowy już mam stres, co ja tam jutro usłyszę...

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset,na którą trzymać kciuki?

  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest poczasiak :) nie jest to purpura jak miesiac temu, ale sie zaczelo. Szkoda mi sluzu marnowac, bo jutro roznie moze byc wiec bzykamy sie dzis. Z reszta od wczoraj przez to myslenie chodze juz tak nagrzana, ze myslec nie moge.

    Reset co masz do piwa i pizzy?

    A dkoro jestesmy w temacie meczy.. jak Wam sie wynik Niemcow podoba? Ciekawe co teraz niemiecka prasa napisze :p


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie widziałam meczu Niemców ale ciesze się,że nie przeszli.Oglądam teraz Brazylie i Serbię.

  • Cabrera Autorytet
    Postów: 2775 4276

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia mi owulaki znacznie lepiej rano wychodzą... szczególnie z domowego laboratorium

    34bwflw14mwhusd2.png

    ijpbwn15df1560eh.png


    * endometrioza III (2 x laparoskopia), jajowody drożne
    ** NK 15%, V (R2) hetero, MTHFR i PAI-1 homo, ANA i ASA +/-, ACA+, cytokiny nie w porządku, Kir BX
    *** M. --> OK
  • Cabrera Autorytet
    Postów: 2775 4276

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset będzie dobrze, ważne, ze odpoczeliscie trochę :)

    reset lubi tę wiadomość

    34bwflw14mwhusd2.png

    ijpbwn15df1560eh.png


    * endometrioza III (2 x laparoskopia), jajowody drożne
    ** NK 15%, V (R2) hetero, MTHFR i PAI-1 homo, ANA i ASA +/-, ACA+, cytokiny nie w porządku, Kir BX
    *** M. --> OK
  • reset Autorytet
    Postów: 7214 13037

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Reset,na którą trzymać kciuki?

    W samo południe :)

    Malgonia lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ogladam teraz Serbie. Niemcow nie widzialam, ale sie ciesze. Do pilkarzy nic nie mam, ale pismaki mnie zezlily.
    Mi lomowe laboratorium nigdy nic nie pokazalo, zmienilam na rossmannowe i generalnie sie sprawdzaja. Pewnie taki super pozytyw bedzie za jakies 12h. Jutro po robo jeszcze zrobie i jak cos to w puatek postaram sie jeszcze meza zgwalcic. Ale poki co trzeba dzis :)

    Cabrera lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1963 2207

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co napisali?

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    A co napisali?
    A generalnie, ze gralismy slabo, a Lewandowski powinien sie cieszyc ze ma kobtrakt w Bayernie. No to sami szalu też nie zrobili :p
    Nie to zebym jakos specjalnie bronila naszych pilkarzy, ale jak sie wychodzi z pozycji "co to nie my" to tak to sie konczy :/

    Czrna 81 lubi tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • CzeresniowaMama Autorytet
    Postów: 583 175

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy którejś z Was emek robił badanie z krwi na przeciwciała plemnikowe? To się jakoś fachowo nazywa?

    Córcia 05.11.2012! :) Naturals
    33 l.👩
    AMH 3.99
    Tsh 1.4
    IO
    36 l.🧔
    Morfologia 2%
    SCD 18%
    Kariotypy prawidłowe.
    29.01 - 1DS 🙉
    ICSI+SEPARACJA+PICSI+ AHA Embryohatching 🙏
  • Anaaa90 Autorytet
    Postów: 1470 1112

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj odpadam. Życzę miłej i owocnej nocy;*
    Reset kciuki za jutrzejszą wizytę ;)

    reset lubi tę wiadomość


    2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Czrna 81 Autorytet
    Postów: 2898 3333

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieeee nosz kurwaszszsz :-( Znowu nie zdążyłam załapać się na zdjęcia Mini. Coś ostatnio mam pecha, ani na zdjęcie Luny z rodziną, ani na zdjęcie Lunaris w górach i na jeszcze jakieś :-/

    Malgonia mój M tak się dzisiaj cieszył jak Niemcy przej*bali, jakby co najmniej Polska wygrała ;-)

    Powiem Wam że ja chyba muszę tą ashwagandhę do 3× zwiększyć, bo i tak śpiąca chodzę. A L argininę też mogę zwiększyć? Narazie biorę jedną.

    Achia super wieści z wizyty! Całe 10cm szczęścia! ;-)

    Czarna81
    22 cs.
  • reset Autorytet
    Postów: 7214 13037

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Dziewczyny czy którejś z Was emek robił badanie z krwi na przeciwciała plemnikowe? To się jakoś fachowo nazywa?

    Test MAR.

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna a l-argininę masz 500 czy 1000? Bo jeśli 500 to zwiększ, ale 1000 to 1 styknie.

    Na mnie podziałały dopiero 3 kapsułki Aswaghandy na dzień. Ale mężowi dawałam 2 i czuł się lepiej :) Zależy od organizmu. Lamuś chyba tez pisała że 3 dziennie brała.

    Czrna 81, lamka lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • CzeresniowaMama Autorytet
    Postów: 583 175

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Reset za odpowiedź, myślałam, że Mar tylko z nasienia się robi, a z krwi to jakoś inaczej się nazywa.

    Córcia 05.11.2012! :) Naturals
    33 l.👩
    AMH 3.99
    Tsh 1.4
    IO
    36 l.🧔
    Morfologia 2%
    SCD 18%
    Kariotypy prawidłowe.
    29.01 - 1DS 🙉
    ICSI+SEPARACJA+PICSI+ AHA Embryohatching 🙏
  • Czrna 81 Autorytet
    Postów: 2898 3333

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Czarna a l-argininę masz 500 czy 1000? Bo jeśli 500 to zwiększ, ale 1000 to 1 styknie.

    Na mnie podziałały dopiero 3 kapsułki Aswaghandy na dzień. Ale mężowi dawałam 2 i czuł się lepiej :) Zależy od organizmu. Lamuś chyba tez pisała że 3 dziennie brała.
    Ja mam L argininę 850 ze Swansona. To pewnie nie bardzo dwie :?

    O, faktycznie wychodzi taka emotka!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 21:41

    Czarna81
    22 cs.
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 21:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna ja to gdzies czytalam, ze 3 lub 6g trzebaby dziennie jesc zeby tym proga wyraznie podniesc.. jak dla mnie to szkody na zoladku nie bylyby tego warte. Ja wczesniej bralam 3 po 500 teraz biore 3 te 850 (od jakis 3 dni) i ogolnie razem z 4 dongami rozsadzaja mi glowe.


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego