Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Reset, a czy Ty nie miałaś wczoraj wolnego? może ona jest obrażona, ze była dwa tygodnie na zwolnieniu a Ty śmiałaś wziąć jeden dzień i nie witałaś jej z honorami?
Miałam wolne i wczoraj, i w poniedziałek, do tego np. ja jutro wychodzę do lekarza, ale szef kazał jej iść z papierami do sądu, a nie po drodze (ale jestem zawodowo wyżej i szef uważa, że radca prawny nie będzie biegać na dziennik podawczy, skoro mamy kogoś innego).Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Małgonia - kciuki za owulację i za męża, coby dał radę. Weź przykład z Meśki - wykorzystaj i nie patrz czy płacze i będzie potem chorować
A propos - Mesia, jak tam Twój pacjent? A winko już masz na wieczór?Malgonia lubi tę wiadomość
-
Nie no maz tak co 3 dni to daje rade.. troche czasem trzeba go zmotywowac, ale to jest moj ulubiony schemat, bo zazwyczaj nie konczy sie rozczarowaniem
Reset, no dwa dni urlopu! Zwariowalas! Nic dziwnego, ze siedzi zla, moze ja w gardle drapalo akurat :p -
nick nieaktualnyMałgonia, kciuki za owulkę i za zmotywowanie M.
Reset, może do Koleżanki dotarło, że ma niższe stanowisko i zrozumiała, że teraz ona będzie musiała biegać z papierami...
A ja właśnie sobie wymyśliłam, że zamiast w Bieszczady, to jesienią polecimy sobie do Stanów zawsze marzył mi się Nowy Jork (M. był już na zachodnim wybrzeżu, więc tam go nie wyciągnę ), a z dzieciaczkiem raczej ciężko taki wyjazd zorganizować
welcome usa
tylko jeszcze wizę muszę dostać !!Malgonia, bazylkove, Achia, Czrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Nowy Jork marzenie życia zazdro Cabrera!
Właśnie Meśka jak tam pacjent?
Małgonia owocnych seksów7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Moj pacjent dzis jeszcze gorzej temp.38 C.
Leży sam w pokoju i sie nie rusza. Na razie zawolal o herbate i leki. Ale nawet jakby o basen wolał to mu dzis nie odpuszcze.
Aha ! Tylko wina nie mam wiec to bedzie szybka akcja zebym nie zdarzyla sie zarazicWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:26
reset, Malgonia, Siwulec, bazylkove, Cabrera, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Malgonia na moje kciuki oczywiście możesz liczyć kiedy osikasz tego szczęciarza ??
Meśka trzymam kciuki, żebyś zaraziła sie tylko tymi "właściwymi" wirusami -
Minie wyglądasz pięknie ♥️
Nie-kolezanka padnie z zazdrości !
Moja twarz wygląda tragicznie, syf na syfie : / i to w takich strategicznych miejscach wrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:46
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:48
Malgonia, Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
Meśka, to masz ode mnie na 80% córeczkowych wirusków:
@$○□♡♧\#%×*☆¤□♡◇♧○•>×@^&£₩☆《》♡•\>▪》♡}@%&¥¥#÷=×!'☆▪¤《》¡¿♧◇♡♤■□<{}[]●○••°`~@#$%^&*+×÷=€£¥₩₩°•○○●□■♤♡♡◇☆▪¤《《》¿<>
Jak się takimi zaknfekujesz, to może juz na te przeziębieniowe nie będzie miejsca.
Kto jeszcze się dorzuci?
Ogłaszam zrzutę dla MeśkiSiwulec, Meśka, Bocianiątko, Czrna 81, Bajkaaa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
to ja 1% poprosze też.
Siwulcu wychodzę za chwilkę, za godzinę będę w domu
Cheresta ja donga biorę od 1 do 4 tabletek, zwiększam stopniowo o jedną tabletkę codziennie aż do 4
StaraczkaNika, Siwulec, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Zaczęłabym od 1. Potem patrz czy poprawił Ci się sen i energii przybyło - jak nie to zwiększ Aswaghandę.
Zacznij od 1 Donga - jak Ci nie wróci krwawienie, to dopiero weź 2, max 3 na dobę, żeby koksować endo. To się bierze od końca @ do owu.Cheresta lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ogłaszam zrzutę dla Meśki
w takie akcje zawsze WCHODZĘ
Dla Meśki
*******&&&&&&&&&&&&&&&&&&%%%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$###################!&*&*^*&*^%*^*&%*^%&$^*%$&^%&^$%&^%(&^$%(&^$(&^$%(&^%&^$(&%$(&^%)*&^*)&^)(&^*)^%&)^%
Dla Malgoni
%%%%%%%%%%%%%%^^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&&**********##########*&*&^*^&%&*^%*&%$^*%$*^%$#&%^#&(#^%#(&%$(^%#$#(&%#$(#&%$#(&%#$#(^%&$#&^#%#&^%#(&^$#&^#$(%&#$#&%$(#&%$(#&Malgonia, Meśka, Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:to ja 1% poprosze też.
Siwulcu wychodzę za chwilkę, za godzinę będę w domu
Cheresta ja donga biorę od 1 do 4 tabletek, zwiększam stopniowo o jedną tabletkę codziennie aż do 4
!@#$%%^&*(☆▪¤《》¡¿°•○●●□■♤♡◇♧`~\>}]+×÷=€£¥₩!@#$%^&*(-`~°•○●□■♤♡◇♧☆☆▪¤》》¡¿][><\~+×÷!@#$%^&**)(-'€£¥)₩%°•●●□《♤♡◇♧☆▪¤《》¡¿<>{}[]~●□■♤♤♡◇☆▪¤《》¡¡¿+×÷@#$€£¥&^%)(*&:;,?=_^☆○□《》¡♤¿¡《□•○○[♡》■○●●•▪☆☆
Potrzyj telefonem o tyłek - na pewno przejdą!blue00, Cheresta, Malgonia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopiuje:)
Już po weszłam wcześniej :p niestety nie mam żadnego ładnego zdjęcia ale najważniejsze że wszystko Ok! Szyjka dluga-4,5 zamknięta. Maluch ma 10cm ) machał do mnie rączką i mocno kopał ale tego jeszcze nie czuje :p nadal brać luteinę i nospe+magnez w razie tych bóli brzucha bo w sumie wszystko ok więc nie wiadomo skąd one. Mamy zielone światło na ale może być tak że okaze się że powoduje to ból albo wręcz odwrotnie zadziało jak lekarstwo. Spróbujemy
Wygląda na to że jest chłopak!!Siwulec, blue00, Malgonia, Cabrera, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Cheresta wrote:A stary może to łykać? Żebym go nie otruła, bo już nic nie weźmie z mojej ręki
Ashwaganda mu chyba nie zaszkodzi
Ale vitexa i donga mu nje dawajCheresta lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ja mojego tym karmię - mówi że też lepiej śpi i ma zauważalnie więcej energii - sportów mu się nawet zachciało!
Ale vitexa i donga mu nje dawaj