Forum W oczekiwaniu na testowanie Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
Odpowiedz

Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet
    Postów: 7214 13037

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 17:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Reset, a czy Ty nie miałaś wczoraj wolnego? może ona jest obrażona, ze była dwa tygodnie na zwolnieniu a Ty śmiałaś wziąć jeden dzień i nie witałaś jej z honorami?

    Miałam wolne i wczoraj, i w poniedziałek, do tego np. ja jutro wychodzę do lekarza, ale szef kazał jej iść z papierami do sądu, a nie po drodze (ale jestem zawodowo wyżej i szef uważa, że radca prawny nie będzie biegać na dziennik podawczy, skoro mamy kogoś innego).

    Izape_91 lubi tę wiadomość

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 17:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia - kciuki za owulację i za męża, coby dał radę. Weź przykład z Meśki - wykorzystaj i nie patrz czy płacze i będzie potem chorować ;)

    A propos - Mesia, jak tam Twój pacjent? A winko już masz na wieczór?

    Malgonia lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 17:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no maz tak co 3 dni to daje rade.. troche czasem trzeba go zmotywowac, ale to jest moj ulubiony schemat, bo zazwyczaj nie konczy sie rozczarowaniem ;)

    Reset, no dwa dni urlopu! Zwariowalas! Nic dziwnego, ze siedzi zla, moze ja w gardle drapalo akurat :p


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Cabrera Autorytet
    Postów: 2775 4276

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 17:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgonia, kciuki za owulkę i za zmotywowanie M. :)

    Reset, może do Koleżanki dotarło, że ma niższe stanowisko i zrozumiała, że teraz ona będzie musiała biegać z papierami...

    A ja właśnie sobie wymyśliłam, że zamiast w Bieszczady, to jesienią polecimy sobie do Stanów ;) zawsze marzył mi się Nowy Jork (M. był już na zachodnim wybrzeżu, więc tam go nie wyciągnę ;)), a z dzieciaczkiem raczej ciężko taki wyjazd zorganizować ;)
    welcome usa

    tylko jeszcze wizę muszę dostać ;)!!

    Malgonia, bazylkove, Achia, Czrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość

    34bwflw14mwhusd2.png

    ijpbwn15df1560eh.png


    * endometrioza III (2 x laparoskopia), jajowody drożne
    ** NK 15%, V (R2) hetero, MTHFR i PAI-1 homo, ANA i ASA +/-, ACA+, cytokiny nie w porządku, Kir BX
    *** M. --> OK
  • bazylkove Autorytet
    Postów: 2054 3417

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy Jork marzenie życia :) zazdro Cabrera!

    Właśnie Meśka jak tam pacjent?

    Małgonia owocnych seksów :D

    7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • Meśka Autorytet
    Postów: 1542 1917

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj pacjent dzis jeszcze gorzej :( temp.38 C.
    Leży sam w pokoju i sie nie rusza. Na razie zawolal o herbate i leki. Ale nawet jakby o basen wolał to mu dzis nie odpuszcze.

    Aha ! Tylko wina nie mam wiec to bedzie szybka akcja zebym nie zdarzyla sie zarazic :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:26

    reset, Malgonia, Siwulec, bazylkove, Cabrera, Czrna 81 lubią tę wiadomość

    19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia na moje kciuki oczywiście możesz liczyć :D kiedy osikasz tego szczęciarza ??

    Meśka trzymam kciuki, żebyś zaraziła sie tylko tymi "właściwymi" wirusami :D :D :D

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5022 11627

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie wyglądasz pięknie ♥️
    Nie-kolezanka padnie z zazdrości !

    Moja twarz wygląda tragicznie, syf na syfie : / i to w takich strategicznych miejscach wrrr

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:46

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1963 2207

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5aa6e1166b9.jpg[/url
    Przyszły :) myślicie że po jednej kapsułce na dobę wystarczy?
    Meska może mu dziś odpuść jak taki chory? Malgonia kciuki za owulację ;)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:48

    Malgonia, Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka, to masz ode mnie na 80% córeczkowych wirusków:
    @$○□♡♧\#%×*☆¤□♡◇♧○•>×@^&£₩☆《》♡•\>▪》♡}@%&¥¥#÷=×!'☆▪¤《》¡¿♧◇♡♤■□<{}[]●○••°`[email protected]#$%^&*+×÷=€£¥₩₩°•○○●□■♤♡♡◇☆▪¤《《》¿<>

    Jak się takimi zaknfekujesz, to może juz na te przeziębieniowe nie będzie miejsca.

    Kto jeszcze się dorzuci?
    Ogłaszam zrzutę dla Meśki

    Siwulec, Meśka, Bocianiątko, Czrna 81, Bajkaaa, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11422

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja 1% poprosze też.

    Siwulcu wychodzę za chwilkę, za godzinę będę w domu :)

    Cheresta ja donga biorę od 1 do 4 tabletek, zwiększam stopniowo o jedną tabletkę codziennie aż do 4 :P

    StaraczkaNika, Siwulec, Cheresta lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłabym od 1. Potem patrz czy poprawił Ci się sen i energii przybyło - jak nie to zwiększ Aswaghandę.
    Zacznij od 1 Donga - jak Ci nie wróci krwawienie, to dopiero weź 2, max 3 na dobę, żeby koksować endo. To się bierze od końca @ do owu.

    Cheresta lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3164 5684

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Ogłaszam zrzutę dla Meśki


    w takie akcje zawsze WCHODZĘ :D
    Dla Meśki
    *******&&&&&&&&&&&&&&&&&&%%%%%%%%%%%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$###################!&*&*^*&*^%*^*&%*^%&$^*%$&^%&^$%&^%(&^$%(&^$(&^$%(&^%&^$(&%$(&^%)*&^*)&^)(&^*)^%&)^%

    Dla Malgoni
    %%%%%%%%%%%%%%^^^^^^^^^^&&&&&&&&&&&&&**********##########*&*&^*^&%&*^%*&%$^*%$*^%$#&%^#&(#^%#(&%$(^%#$#(&%#$(#&%$#(&%#$#(^%&$#&^#%#&^%#(&^$#&^#$(%&#$#&%$(#&%$(#&

    Malgonia, Meśka, Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    @#$%^&*^&*^%$####$%^*&^%%Y^*()%$##^(P(*^$$##@#%^&^%$

    proszę Meśka :) ]b] Malgonia niech was zaatakują :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:57

    StaraczkaNika, Malgonia, Meśka, Czrna 81, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1963 2207

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A stary może to łykać? Żebym go nie otruła, bo już nic nie weźmie z mojej ręki ;)
    Ashwaganda mu chyba nie zaszkodzi

    Malgonia lubi tę wiadomość

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    to ja 1% poprosze też.

    Siwulcu wychodzę za chwilkę, za godzinę będę w domu :)

    Cheresta ja donga biorę od 1 do 4 tabletek, zwiększam stopniowo o jedną tabletkę codziennie aż do 4 :P
    Mówisz i masz:
    [email protected]#$%%^&*(☆▪¤《》¡¿°•○●●□■♤♡◇♧`~\>}]+×÷=€£¥₩[email protected]#$%^&*(-:?`~°•○●□■♤♡◇♧☆☆▪¤》》¡¿][><\~+×÷[email protected]#$%^&**)(-'€£¥)₩%°•●●□《♤♡◇♧☆▪¤《》¡¿<>{}[]~●□■♤♤♡◇☆▪¤《》¡¡¿+×÷@#$€£¥&^%)(*&:;,?=_^☆○□《》¡♤¿¡《□•○○[♡》■○●●•▪☆☆

    Potrzyj telefonem o tyłek - na pewno przejdą!

    blue00, Cheresta, Malgonia, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    :?
    Odkryłam nową minkę z : i ?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 18:59

    Czrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 19:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopiuje:)
    Już po :) weszłam wcześniej :p niestety nie mam żadnego ładnego zdjęcia ale najważniejsze że wszystko Ok! Szyjka dluga-4,5 zamknięta. Maluch ma 10cm :)) machał do mnie rączką i mocno kopał ale tego jeszcze nie czuje :p nadal brać luteinę i nospe+magnez w razie tych bóli brzucha bo w sumie wszystko ok więc nie wiadomo skąd one. Mamy zielone światło na <3 ale może być tak że okaze się że powoduje to ból albo wręcz odwrotnie zadziało jak lekarstwo. Spróbujemy :)
    Wygląda na to że jest chłopak!!:)

    Siwulec, blue00, Malgonia, Cabrera, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 19:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    A stary może to łykać? Żebym go nie otruła, bo już nic nie weźmie z mojej ręki ;)
    Ashwaganda mu chyba nie zaszkodzi
    Ja mojego tym karmię - mówi że też lepiej śpi i ma zauważalnie więcej energii - sportów mu się nawet zachciało!
    Ale vitexa i donga mu nje dawaj ;)

    Cheresta lubi tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Cheresta Autorytet
    Postów: 1963 2207

    Wysłany: 27 czerwca 2018, 19:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Ja mojego tym karmię - mówi że też lepiej śpi i ma zauważalnie więcej energii - sportów mu się nawet zachciało!
    Ale vitexa i donga mu nje dawaj ;)
    Ok dzięki ;) zobaczymy czy w końcu mu się coś zachce pożytecznego robić

    18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego