Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja wlasnie mialam telefon z OA, chlopczyk 5 letni, dobrze sie rozwija, ma jakas mala jednostke chorobawa ale wiecej szczegolow bym wiedziala jak bym poszla na rozmowe.
Lunaris, frezyjciada lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
By7 bez przesady bez przesady. Wystawiłam tylko nosa żeby zaczerpnąć powietrza, bo muszę podkop pod jamką sobie wykopać.
Ale dalej nieustająco Wam kibicuje. -
Bazylku powodzenia
trzymam kciuki żeby się udało
Yos! No nareszciekiedy będziesz u nich na rozmowie? Pewnie z eMkiem musicie pogadać najpierw
Powiem wam że jestem strasznie tym wszystkim wydygana, ale już siedzę w autobusie więc nie ma odwrotu. No i jakieś siły we mnie wstąpiły odkąd dostałam wczoraj zielone światło od doktora -
nick nieaktualnyHej, wracam do walki dzisiaj scratching i intralipid.
StaraczkaNika, Cabrera, summer86, reset, Aga9090, KateKum, Achia, Lunaris, Bocianiątko, ibishka, Karma88, blue00, Kotowa, by7mistake, Meśka, Morusek, mi88, Phnappy, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, lov ju
Pięknie walczycie! Bazylek, Cheresta, Admirałka - ogromne kciuki!
Jeśli o coś warto tak walczyć, to właśnie o dziecko.Cheresta lubi tę wiadomość
-
Bazylku, myslę o Was od rana, mocne kciuki!
Aksamitna, cieszę się, że jesteśBęde mocno kibicować! Na kiedy transer jest planowany?
Cheresta, mocne kciuki aby wszystko poszło wg planu!Cheresta lubi tę wiadomość
-
Aksamitna- brawo za walkę! To musi zostać nagrodzone tą najpiękniejszą z nagród
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cheresta i Bazylek mooocne kciukami dla Was :*
Ja miałam wczoraj zjazd i beczalam do gazet z szyciem. Emek oczywiście się domyślił. Potem się przytulalismy. Powiedziałam mu że mam dość i mi źle... Dobrze że mamy siebie.
Nie wiem czy jutro chce mi się sikać...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Wow co tu się dziś dzieje! Aksamitna, Bazylkove, Cheresta, Yos ! ALL KCIUKI ON DECK !!!
Dziewczyny ciśniemy hurtem ten październik !!!!!!
Cheresta lubi tę wiadomość