Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja strasznie tęsknię za plackami ziemniaczanymi
to już drugi miesiąc bez nich! nigdy nie sądziłam że będzie mi ich brakowało bardziej niż czekolady. Jak urodzę to będę je jadła przez tydzień
Cabrera, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Frez Uwielbiam cebulke prazona
narobilas mi smaka, czesto w domu do hotdogow robilam
mniam mniam
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja zagryzam wyrzuty sumienia po wielkiej misce makaronu popitej piwem orzechami brazylijskimi. W kpncu dieta to podstawa
Ale jeszcze hot doga z ikei z cebulka bym dopchala
Gadalam z emkiem o jego badaniach. Powiedzial, ze nie da sie Wronie obejrzec, bo on to juz jak znajomy i pojdzie do obcego. Te chlopy to maja we lbie nakickane. Ale na czym polega usg urologiczne nie zamierzam mu mowic :p -
nick nieaktualnyZrobię Wam całą furę placków ziemniaczanych w zamian za dużą czekoladę Milkę
omnomnomnomnomnom!!!! Ratuuuuunku! Ja słodycze mogę żreć non stoo! Serio! A wiadomo, że słodycze to zuuuooooo!!!! Zamiast wziąć się za swoje cielsko po ciąży to ja wpierniczam za czterech i to jak niezdrowo...
A placki może jutro staremu na kolację zrobię? Jak chłopcy będą dość grzeczni i pójdą na wspólną drzemkę w południe żebym mogła ziemniory obrać... Hmmmmm... Nie wiem czy eMek zasłużył...
Apropos zasługiwania! Czy jest coś co ja mogę brać na libido karmiąc cycuchem? Bo teraz jak na złość u mnie libido w skali 1-10 jest równe -10... Jak nie -100 -
frezyjciada wrote:Zrobię Wam całą furę placków ziemniaczanych w zamian za dużą czekoladę Milkę
omnomnomnomnomnom!!!!
A propo czekolady Milka... idź na ex testerki i zobacz moją anegdotę (strona 2207) o słodyczachBocianiątko, frezyjciada lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Frez - pewnie, ze mozesz.
Jest taki dobry suplement na libido dla matek karmiacych, nazywa sie nieprzerwany osmiogodzinny sen. Ponoc super dziala i nie ma skutkow ubocznychJustynaG, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Frez - pewnie, ze mozesz.
Jest taki dobry suplement na libido dla matek karmiacych, nazywa sie nieprzerwany osmiogodzinny sen. Ponoc super dziala i nie ma skutkow ubocznych
Tak mi się skojarzyłoMalgonia, frezyjciada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHa. Ha. Ha. Dziena Malgonia! Wiedziałam, że zawsze mogę na Was liczyć! Sen nieprzerwany? Istnieje coś takiego? Ja od dwóch lat nie spałam dłużej ciągiem jak 4h, a i to zdarzyło się tyle, że na palcach jednej ręki mogę policzyć
Cheresta ja się pod tym podpisuję wszystkim co się da! -
Frez - jak już znajdziesz ten sposób na libido, to podziel się! Moje sięgnęło już chyba dna Rowu Mariańskiego..
A w ogóle przez Was muszę wstać i iść do kuchni, bo mój żołądek błaga o litość i pragnie, bym go napełniła.. :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 22:09
-
nick nieaktualnyReset dzięki! Się popłakałam ze śmiechu! Ale musiałabym chłopca zmartwić, bo jednak ta czekolada to tuczy! Jam przykładem...
Kaczorka nie ma sprawuńci! Liczę, że mi tu nasza zielarka (NIKA choooo tu) bądź medyczny mózg (tak tak Boćku o Tobie myślę) coś doradzi, przy czym nie będzie tak zabawna jak Malgonia (I❤you) i zaproponuje coś realnego do zrealizowaniaMalgonia lubi tę wiadomość
-
Hej
wyszlam z jamy i poszlam dzis do gina na wizytę. Dostalam skierowanie na laparo ktore w sumie sama zaproponowalam a pan dr stwierdzil ze to dobry pomysl.
Zbadal mnie i okazalo sie ze jest pecherzyk 20mm i endo 13mm. Szansa na owulacje jest wiec kazal dzialac i zyczyl mi zeby @ nie przyszla i zeby laparo nie byla konieczna.
Wiem ze jest dobrym specjalista ale boje sie tej laproskopii. Wiem ze mam stawic sie w dniu laparo o 7.30 ale nie zapytalam kiedy wyjdę do domu. Dziewczyny po laparo czy jest szansa ze wyjde tego samego dnia i czy to bardzo boli po wybudzeniu ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka mnie nic nie bolało, wypuścili następnego dnia ...w kolejnym cyklu byłam w ciąży
Do laparo malutkie dziurki, nie bardzo ma co boleć. Nic się nie bój -to kolejny krok do tego żeby poznać odpowiedzi na pytanie czy wszystko jest ok. Fajnie że lekarz tak Cię pokierował, powodzenia!
Meśka lubi tę wiadomość
-
Meśka - ciężko powiedzieć jak będzie w Twoim przypadku. Jedne dziewczyny czują się świetnie, inne gorzej. Z reguły nie puszczają tego samego dnia, tylko na drugi.
Ale życzę Ci, by wszystko poszło gładko i byś wyszła szybkoMeśka lubi tę wiadomość
-
Mesiu, gdzieś na majowym wątku po 20maja znajdziesz mój obszerny opis laparo
. Tak jak Kaczorka pisze, dziewczyny bardzo różnie dochodzą do siebie i różnie też reagują na narkoze. To jest jednak operacja w znieczuleniu ogólnym więc nikt w szpitalu Cię nie wypuści tego samego dnia. Ja do końca dnia byłam na popie, dopiero wieczorem wróciłam na oddział. Tylko w prywatnych klinikach wypuszczają ale ja np nie byłabym w stanie wyjść... A Karolina90 czula się świetnie
Trzymam kciuki żeby nie było trzeba ale jak jednak będzie to dasz radę
Cheresta, Sikałaś dziś? Czy już czekasz do jutrzejszej bety?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 07:42
Meśka lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Mesku pierwsza moja laparoskopie spedzilam 3 dni w szpitalu. Po niej akurat mialam ze caly dzien wymiotowalam i czulam sie zle, zreszta i tak by mnie nie wypusicili. Druga robil mi moj ginek w klinice i przyszlam rano i wyszlam wieczorem bo sie dobrze czulam, ale gdyby nie to bym wyszla na 2 dzien.
Meśka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Meśka nie znam się na lapsro, ale zycze zeby spelnil sie albo scenariusz lekarza albo Lunaris
A tak w ogole to dzien dobry
Nikt dzis nie silal, czy wszystkie wzielyscie sobie ten sen do serca i pracujecie nad libido?Meśka lubi tę wiadomość
-
A jeśli o libido mowa, to Frezyjciada - myślę o kozieradce. Wiem że robią z tego suple na libido dla kobiet a do tego jest wręcz zalecana w okresie laktacji.
Poszukałabym jakiegos suplementu na libido z ekstraktem z kozieradki albo/i zaczęła jej nadużywać w kuchni.frezyjciada, Bocianiątko lubią tę wiadomość