Era dinozaurów :) dla wtajemniczonych!
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Mamunia, następny chyba będzie dopiero pojutrze
Cheresta, jak tam u Ciebie??? -
nick nieaktualnyReset, u mnie w szpitalu nie pozwalają na hybrydę, więc idę grzecznie jutro swoją ściągnąć
Poza tym, wolę nie narażać się Położnym/Pielęgniarkom
Ps. na pewno podwozie musi być na zero, u nas dają nawet jednorazowe maszynki i proponują pomoc (ja tam wolę się tym sama zająć)!
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Cheresta, będę trzymała kciuki za jutro!!
Ps. kto ma wolne kciuki, to przyjmę dziś ok 14:30- idę razem z eM. pierwszy raz razem(a mamy napięta sytuację miedzy sobą) do lekarza rozmawiać o IUI po zabiegu...Cabrera lubi tę wiadomość
-
Jejjjj nie było mnie kilka dni a tu takie wiadomości!
Hope!!!! Trzymam mocno kciuki
Cheresta, kciuki za jutro
Pisałam wam w piatek, ze idę na monitoring. Byłam, byl pęcherzyk 13 mm, ale niestety w chorym jajniku. Dzisiaj idę jeszcze raz zerknąć czy rośnie, jeśli będzie ok to zapodamy ovi + gonapeptyl, chociaż wiem ze będzie to strata kasy.
Ale jesli ktos będzie miał wolnego kciuka po wizycie Cabrery, to nie pogardzę_Hope_ lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyZwalniam kciuki
U nas Ok, tzn. to jest taki trochę Profesor starej daty, wiec niby twierdzi, żeby jeden cykl odczekać, w sumie nie słyszał o accofilu, ale...wypełniliśmy pierwsze formularze do IUI, pierwsze wymazy są pobrane
Reszta po wizycie kontrolnej po zabiegu!
_Hope_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Możecie jeszcze zwolnic kciuki, bo ja sobie poczekam jeszcze ze 3 godzinki, taaaaka kolejka
Malgonia, zmarnowana bo ten jajnik jest tak zajęty przez endomende, ze nic dobrego z niego nie wyjdzie. Ostatnio nie pękł w nim żaden z dwóch pęcherzyków wiec nie ma co sie nastawiać.
Cabrera, super ze cos się u was juz dziejestarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
by7 to jeszcze zdążę Ci pokciukać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Reset wywołuje Cię... robiłaś proga? Czy będziesz robić jutro:)?
Robiłam, ale oczywiście Synevo jeszcze nie wrzuciło. Wrzucili póki co prolaktynę (ładna, mimo że odstawiłam 1/4 bromka) i tsh (ponad 3 i mnie to zmartwiło, bo jest identyczne jak miesiąc temu, a dawkę mam o 100% większą...).
Na proga i estradiol czekam - pewnie wrzucą w środku nocy i rozważam wyłączenie głosu w telefonie, bo inaczej sms mnie obudzi i albo nie będę spać z nerwów albo z jakiegoś nakręcania się.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Ajj juz trzeci raz dodaje wpis:P a wiec, pęcherzyk nadal rośnie, dzis ma 19mm, jutro mam sobie dać zastrzyki. Gin zdziwiony ze tak długo to wszystko trwa, bo zwykle u mnie owu juz około 9-10dc, a tu juz 13dc, a przewidywana owu dopiero w piątek.
Eh tylko teraz jak tu zrobić żeby ten dziad zechciał pęknąć...
Dzieki za kciukistarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.